Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
OP Elohopeakerho

Saariston Rengastie

Saariston Rengastie

Lähtöpäivät:

Ti 23.5.2023

Matkan kesto:

Päivämatka

Hinta:

Hinta alkaen 169€

Saariston Rengastie

alk. 169 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Saariston Rengastie

Lähde mukaan Saariston Rengastielle. Turun saariston ehkä kaikkein perinteisin matka on Saariston rengastie -kierros. Retkellä liikutaan saarelta saarelle, sekä lautalla liikkuen että siltoja pitki ajellen. Maisemat ovat kerrassaan upeat, katsoipa mihin tahansa.

Yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa

Tämä matka tehdään yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa. Mukana matkalla on Osuuspankin kerhoisäntä Markku Eklöf. Huom! Olet lämpimästi tervetullut matkalle mukaan vaikka et olisi OP Elohopeakerhon jäsen!

OP Elohopeakerhon jäsenyydellä 10€ alennusta

Tiesithän, että OP Tampereen Seudun Elohopeakerhon jäsenenä, saat tästä matkasta 10€:n alennuksen. Alennus huomioidaan matkan loppuhinnasta, kun valitset varaamopolun vaiheessa 4 ’Palvelut’ kohdan ”Olen Tampereen Seudun Osuuspankin omistaja-asiakas”. Hyödynnä etusi ja nauti elämyksistä edullisemmin!Katso kaikki OP Elohopeakerho Tampereen matkat >>Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 (ma-pe 8-16) tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


 

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >


KATSO KAIKKI KOTMAAN MATKAT >
Hintaan sisältyy

  • Bussikuljetukset matkaohjelman mukaisilta paikkakunnilta
  • Matkaohjelman mukaiset tutustumiskohteet
  • lounas
  • 2 x kahvit

Matkaohjelma

1. matkapäivä

Bussiaikataulu:

Klo 05.25 Nokia, Pirkkalaistien pikavuoropysäkki

Klo 05.40 Pirkkala/K-market Pirkanpojan pysäkki

Klo 06.10 Vanha Kirkko

Klo 06.30 TSOP/Lempäälän konttori –tarvittaessa Viialan SEO


Turun saariston ehkä kaikkein perinteisin matka on Saariston rengastie -kierros. Retkellä liikutaan saarelta saarelle, sekä lautalla liikkuen että siltoja pitkin ajellen. Maisemat ovat kerrassaan upeat, katsoipa mihin tahansa. Tapaamme saaristo-oppaan Raisiossa josta ajelemme Kustaviin aamukahville. M/s Aura vie meidät tämän jälkeen Kustavista Iniöön jossa opast kertoo saaren historiasta ja nykypäivästä. Iniöstä M/s Antonia jatkaa Houtskäriin jossa syömme lounaan merellisessä ympäristössä. Tutustumme myös saaren nähtävyyksiin ja tarinaan. Matka jatkuu Houtskäristä Korppooseen jossa kierretään Korppoon nähtävyyksiä. Käydään mm. kauniissa keskiaikaisessa kivikirkossa. Se on rakennettu ilmeisesti  Pyhälle Mikaelille ja se sijaitsee keskellä Korppoon pääsaarta. Korppoosta jatkamme Nauvoon jossa tutustumme sen idylliseen kirkonkylään ja vierasvenesatamaan. Iltapäiväkahvit ennen kotiin paluuta.


Paluu Tampereelle, Vanhalle Kirkolle noin klo 00:00.

Tärkeää tietää

Lataa (pdf -esite)

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.