Matkapojat logo Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Viking Line

Merikokous Helsinki-Tukholma

Merikokous Helsinki-Tukholma

Lähtöpäivät:

lähdöt joka toinen päivä

Matkan kesto:

3 pv

Hinta:

alk./hlö 142€

Merikokous Viking Line

alk. 142€ /hlö

Matkan esittely

Merikokous Helsinki-Tukholma Viking Gabriella

Merikokous pitkän kaavan mukaan: yksi kokonainen päivä ja kaksi yötä. Viking Linen edullisiin kokouspaketteihin sisältyvät kokoustilat, majoitus ja ateriat.


Gabriellan erillinen kokouskansi ja osaava, ammattitaitoinen kokoushenkilökunta takaavat onnistuneen kokouksen. Niin halutessanne voi kokouksen aloittaa jo ennen laivan lähtöä – nauttikaa vaikkapa yhteinen lounas. Kokousristeilijät voivat käyttää kokoustiloja myös laivan ollessa Tukholmassa.


Gabriella: 10 kokoustilaa käytettävissä 10–180 henkilölle, kokonaiskapasiteetti 324 henkilöä. Suurin yksittäinen kokoustila 180 henkilölle.

alk./hlö (su-ke) 142€


Ryhmäetu

Määrätyillä lähdöillä on ryhmän koosta riippuen lisäetuja, kysy lisää!


Soita ryhmämyyntiimme p. 010 2323 440 tai lähetä viestiä ryhmat@matkapojat.fiPyydä ryhmätarjous >


KAIKKI KOKOUSMATKAT >


Hintaan sisältyy

  • Viking Mariella/Gariella Helsinki-Tukholma risteily
  • Kolmen ruokalajin Food Garden -illallinen
  • Viking Buffet -illallinen (sis. olut, viini, virvokkeet, kahvi)
  • Meriaamiainen meno-paluu
  • Kokoustila 4 tunniksi/suunta
  • Kokouskahvit ja hedelmät/päivä
  • Yksityinen shoppailutuokio ryhmälle (yli 40 hlöä) laivan tax-free-myymälässä

Lisämaksusta

  • Kuljetukset satamaan
  • Pidempi kokousaika laivalla
  • Retket Tukholmassa

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Katajanokka

Tukholma, Stadsgården

Helsinki Tukholma
17:15 10:00 Mariella/Gabriella
10:10 16:30 Mariella/Gabriella

Lisämaksulliset palvelut

Laskutus/ rahaliikenteen hoito

Tarvittaessa oma ilmoittautumissivu

Palvelut kohteissa ja kuljetukset

Oma lähtöselvitys satamassa

Varustamon ryhmäedut

Laivan esittely

Viking Line

Gabriella

The Buffet

Runsas ja monipuolinen buffetimme tarjoaa eri makuelämystä alkupaloista pääruokiin, jälkiruokiin ja juustoihin. Ruokajuomat sisältyvät hintaan.


Ravintolat ja kahvila

Gabriellan rennon Grill-ravintolan avokeittiössä valmistetaan maukkaita grilliherkkuja. Tarjolla on pihvien ja hampurilaisten lisäksi aina myös kala- ja kasvisvaihtoehto. Ravintola No Namessa tarjotaan maistelumenuita, joiden avainsanoja ovat puhtaat perusmaut ja laadukkaat raaka-aineet – yksinkertaista mutta maukasta. A la carte -ravintolassa voi tilata listalta kala-, liha- ja kasvisruokia pöytään tarjoiltuna. Menu sisältää sekä klassikoita että poimintoja muista ruokakulttuureista. 
Viihtyisässä Coffee & Joy -kahvilassa nautit kiireettömästi kupin kahvia. Kahvilalla on oma kondiittori, joten tarjolla on takuulla tuoretta.


Ostokset

Gabriellan tax-free-myymälän laajoista valikoimista löydät tunnettuja merkkituotteita edulliseen hintaan. Myymälöitä on myös ravintoloiden ja kokousosaston yhteydessä. Tax-free-myymälää vastapäätä on Pop-Up Shop, joka tarjoaa kausittain vaihtuvia muodin ja lifestylen huippumerkkejä.


Mariella

The Buffet

Runsas ja monipuolinen buffetimme tarjoaa eri makuelämystä alkupaloista pääruokiin, jälkiruokiin ja juustoihin. Ruokajuomat sisältyvät hintaan.

Ravintolat ja kahvila

Mariellan rento ravintola Plate houkuttelee herkullisine makunautintoineen. Maistelumenu tekee syömisestä yllätyksellisen elämyksen. Grilliruokiin panostava Ocean Grill -ravintola palvelee ilman pöytävarausta. Maukkaat grilliherkut valmistuvat ravintolan avokeittiössä. A la carte -ravintolassa voi tilata listalta kala-, liha- ja kasvisruokia pöytään tarjoiltuna. Menu sisältää sekä klassikoita että poimintoja muista ruokakulttuureista.

Viihtyisässä Coffee & Joy -kahvilassa nautit kiireettömästi kupin kahvia. Kahvilalla on oma kondiittori, joten tarjolla on takuulla tuoretta.

Ostokset

Mariellan tax-free-myymälän laajoista valikoimista löydät tunnettuja merkkituotteita edulliseen hintaan. Myymälöitä on myös ravintoloiden ja kokousosaston yhteydessä.


Kuva
Kuva
Kuva