Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Joulutunnelmaa Ahvenanmaalla ja Tallinnassa

Joulutunnelmaa Ahvenanmaalla ja Tallinnassa

Lähtöpäivät:

Pe 3.12.2021

Matkan kesto:

3 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 30€

Uutuus 2021

Joulutunnelmaa Ahvenanmaalla

alk. 30 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Joulutunnelmaa Ahvenanmaalla ja Tallinnassa!

Lähde maistelemaan joulunalustunnelmaa Ahvenanmaalle ja Tallinnaan. Viking Gabriella risteilee perjantaina 3.12. Helsingistä kohti Maarianhaminaa, missä on seuraavana päivänä hyvää aikaa tutustua joulun odotukseen ahvenanmaalaisittain. Risteily jatkuu Ahvenanmaalta kohti Tallinnaa, johon saavutaan sunnuntaina 5.12. muutaman tunnin ajaksi. Voit piipahtaa ihailemassa jouluista Tallinnaa, jonka vanhakaupunki juhlavaloineen on itsessään kuin pieni joulumaailma. Tältä risteilyltä löydät joulumielen ja persoonallisia lahjoja läheisillesi!

Varaa myös mielenkiintoinen retki!

Täälle matkaan voit yhdistää lisämaksullisia retkiä. Tarjolla on opastettu Ahvenanmaan aarteet -kiertoajelu (4h) tai Juhlakauden juomat tasting ja luento (1h). Varaa paikkasi myyntipalvelustamme 010 2323 200.

Oma auto mukaan

Voit halutessasi varata omalle henkilöautolle paikan laivalta hintaan 45 eur. Halutessasi voit ajaa auton ulos laivasta ja kierrellä kaunista Ahvenanmaata. Ajo maihin Maarianhaminassa klo 10:00-12:00 ja paluu laivaan klo 15:00 - 15:30.  Autopaikan varaus Matkapoikien myyntipalvelusta 010 2323 200.

Ateriat lisämaksusta

Buffetravintolassa upea perinteinen joulupöytä, joka on täynnä tuttuja ja vähän tuntemattomampia suomalaisia ja ruotsalaisia ​​klassikoita kasvis- ja vegaaniruokia unohtamatta. Hintaan sisältyvät alkuruoat, lämpimät ruoat ja jälkiruoat sekä olut, viini, virvoitusjuomat ja kahvi/tee. Aikuisen hinta 43 eur. Illalliselle tehdään varaus Matkapoikien myyntipalvelusta 010 2323 200.

Kattausajat:
Menon illallisten kattausajat klo 17:00 ja 19:00.
Paluun illallisten kattausajat klo 16:00 ja 19:00. 


Tärkeää tietoa matkustusdokumenteista

Risteilylle vaaditaan mukaan voimassa oleva matkustusdokumentti kuten passi tai henkilökortti. Vaatimus koskee myös lapsimatkustajia (laiva poikkeaa Tallinnassa).Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.KAIKKI MATKAT MAARIANHAMINAAN >

Osa kuvista: Visit Åland


* Ohjeita matkustukseen

Olemme koonneet yhdelle sivulle tärkeimpiä ohjeita, jotka on hyvä huomioida ennen matkalle lähtöä ja erityisesti matkan jälkeen Suomeen palattaessa. Tutustu koosteeseen tästä >>


* THL:n ohjeistus Suomeen palaaville matkustajille:

Tarkistathan ennen varauksen tekoa sekä ennen matkaa mahdolliset voimassa olevat karanteenivelvoitteet ja Suomeen palaamisen edellytykset (THL/Matkustaminen ja koronaviruspandemia) >>.

* Rajavartiolaitoksen ohjeet:

Suomeen saapuvia matkustajia pyydetään myös varautumaan matkustusasiakirjojen tarkistukseen Suomeen saavuttaessa. Lisätietoa Rajavartiolaitoksen sivuilta >>

* Viron viranomaisten ohjeet:

Jos käyt maissa Virossa, tarkistathan myös Viron viranomaisten antamat Covid-19 ohjeistukset sekä mahdolliset rajoitukset ja suositukset Visit Estonian sivuilta.


Turvallisuus Viking Linen laivoilla

Viking Line on tehnyt runsaasti toimenpiteitä ja uudistuksia entistä turvallisemman ja väljemmän matkustamisen mahdollistamiseksi niin laivoilla kuin terminaaleissa. Viking Line on maailman ensimmäisenä varustamona saanut todistuksen siitä, että heillä on valmius hallita tartuntatauteja kuten covid-19 ja ehkäistä niiden leviämistä. Toivommekin, että ennen matkaasi tutustut Viking Linen konkreettisiin turvallisuustoimenpiteisiin ja voisit astua Punaiseen laivaan huolettomin mielin!

Katso tästä video turvallisuudesta Viking Linen laivoilla >>


Hintaan sisältyy

  • Risteily Helsinki-Maarianhamina-Tallinna-Helsinki valitussa hyttiluokassa

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Katajanokka
Maarianhamina, Västra hamnen
Helsinki Tallinna Maarianhamina
16:30 19:15 - 20:30 10:00
15:15 09:00 - 12:30 16:00

Lisämaksulliset palvelut

Ateriat laivalla

Lisämaksulliset retket

Hinta 20 € /hlö

Kuva retkestä

Juhlakauden juomat 1h

Juhlakauden juomat, tasting ja luento


Vuoden suurin juhlakausi ansaitsee arvoisensa juomat! Viiniasiantuntija Tiina Tuomainen esittelee joulunviettoon ja uudenvuoden juhlaan sopivia viinejä sekä kuplivia. (Luento on suomeksi.) 


Aika: menomatkalla joko klo 17 tai klo 20
Paikka: kokousosasto, kansi 10
Hinta: 20 €/hlö, sisältää tastingin.
Varaukset Matkapoikien myyntipalvelusta 010-2323 200.

Hinta 30 € /hlö

Kuva retkestä

Ahvenanmaan aarteet -kiertoajelu 4h

Suomeksi opastetulla kierroksella nähdään Ahvenanmaan tärkeimmät nähtävyydet: Bomarsundin linnoituksen vaikuttavat rauniot, restauroitu keskiaikainen Kastelholman linna, Jan Karlsgården -ulkoilmamuseo ja kokki Michael Björklundin Smakbyn. Kierroksen päätteeksi vierailemme Maarianhaminassa ja näemme mm. museolaiva Pommernin (huomioi, että emme astu laivaan).

Kiertoajelu alkaa klo 10.30 Viking Linen terminaalin edustalta. HUOM. Retki ei sovellu liikuntarajoitteisille.
Hinta: 30 €/aikuinen, 20€ lapsi 6 - 12v ja lapsi 0-5v veloituksetta ilman omaa istumapaikkaa bussissa.


Varaukset Matkapoikien myyntipalvelusta 010-2323 200.

Matkaohjelma

1. Matkapäivä, Helsinki - Tukholma

Viking Gabriella lähtee Helsingistä Katajanokalta klo 16:30. Majoittuminen hytteihin.

(Laiva poikkeaa Tallinnassa 19:15 - 20:30, ei maihinnousua.)2. Matkapäivä, Maarianhamina

Laiva saapuu Maarianhaminaan klo 10:00. Päivä aikaa Maarinahaminassa.

Huom. Laiva ei ole satamassa Maarianhaminassa klo 12.15−15.00, tänä aikana maihin- tai laivaannousu ei ole mahdollista. Takaisin kohti Helsinkiä lähdetään klo 16:00.

3. Matkapäivä, Maarianhamina - Tallinna - Helsinki

Laiva poikkeaa paluussa Tallinnassa klo 09:00 - 12:30, mahdollisuus käydä maissa. Gabriella saapuu Helsinkiin klo 15:15.

Laivan esittely

Viking Gabriella

The Buffet

Runsas ja monipuolinen buffetimme tarjoaa eri makuelämystä alkupaloista pääruokiin, jälkiruokiin ja juustoihin. Ruokajuomat sisältyvät hintaan.

Ravintolat ja kahvila

Gabriellan rennon Grill-ravintolan avokeittiössä valmistetaan maukkaita grilliherkkuja. Tarjolla on pihvien ja hampurilaisten lisäksi aina myös kala- ja kasvisvaihtoehto. Ravintola No Namessa tarjotaan maistelumenuita, joiden avainsanoja ovat puhtaat perusmaut ja laadukkaat raaka-aineet – yksinkertaista mutta maukasta. A la carte -ravintolassa voi tilata listalta kala-, liha- ja kasvisruokia pöytään tarjoiltuna. Menu sisältää sekä klassikoita että poimintoja muista ruokakulttuureista.

Viihtyisässä Coffee & Joy -kahvilassa nautit kiireettömästi kupin kahvia. Kahvilalla on oma kondiittori, joten tarjolla on takuulla tuoretta.

Ostokset

Gabriellan tax-free-myymälän laajoista valikoimista löydät tunnettuja merkkituotteita edulliseen hintaan. Myymälöitä on myös ravintoloiden ja kokousosaston yhteydessä. Tax-free-myymälää vastapäätä on Pop-Up Shop, joka tarjoaa kausittain vaihtuvia muodin ja lifestylen huippumerkkejä.

Baarit

Gabriellan Living Roomissa voit nauttia aperitiivit ennen ruokailua tai jatkaa iltaa rauhallisemmissa merkeissä. Wine Bar -viinibaari tarjoaa laajan valikoiman viinejä, kuohuviinejä ja samppanjoita. Upstairs Pubin juomavalikoimaan kuuluu muun muassa laaja valikoima pienpanimoiden oluita.

Yökerho

Gabriellan yökerho Club Marissa on laadukas äänentoisto, isot LED-näytöt, paljon mukavia istumapaikkoja ja suuri tanssilattia. Tähtihetkiä niin shown kuin artistien ja laadukkaiden orkestereiden seurassa. Olet sitten nauttimassa esityksistä tai pyörähtelemässä parketilla, täällä viihdytään ja nautitaan!

Lapsille

Gabriellalla on otettu hyvin huomioon myös lapsivieraat. Pikkumatruuseilla on tilaa leikkiä, pelata ja puuhata, ja laivalla pääsee tietenkin tapaamaan myös laivakissaamme Ville Vikingiä! Nuorille on oma ohjelma ja pelihuone. Kesäisin laivan kokouskansi muutetaan Adventure Islandiksi, jossa järjestetään erilaista ohjelmaa perheen pienimmille.

Hyvän olon palvelut

Gabriellalla voit saunoa perinteisesti tai höyrysaunassa. Osastolla on kaksi poreallasta. Travel Spassa voit nauttia ammattilaisen tarjoamista kasvo- ja vartalohoidoista.


Hytit

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.