Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Saaristo kutsuu joulutoreilleen!

Maarianhamina

Maarianhamina ja Ahvenanmaan saaristo

Ahvenanmaa kauniine saaristoluontoineen on loistava paikka viettää leppoisaa kotimaan lomaa. Pieneen kokoonsa nähden siellä on paljon nähtävää. Maarianhaminaan voit tutustua helposti kävellen, pyöräillen tai bussilla. Kaupungin pienessä keskustassa ostospaikat, ravintolat, kulttuuri ja elämykset ovat aina lähellä. Meren läheisyys houkuttelee myös kalastamaan, melomaan ja veneilemään.

Saaristo valmistautuu jouluun ja kutsuu joulutoreilleen!

Joulunvietto alkaa Maarianhaminassa jo 20.-22.11.2020, jolloin vietetään mm. joulukadun avajaisia.

28.11. Jan Karlsgårdenin pikkujoulumarkkinat

Perinteiset pikkujoulumarkkinat Jan Karlsgårdenin ulkoilmamuseotilalla Sundissa. Myynnissä jouherkkuja ja paikallisia käsitöitä, joulukoristeita, sekä ruokaa, juomaa ja makeita herkkuja. Myös Joulupukki on ottamassa vastaan pikkulapsia ja heidän joululahjakirjeitään. Glögitarjoilu Kastelholman linnassa klo 10:30-15:30.

5.-6.12. Maarianhaminan joulumarkkinat

Perinteiset Maarianhaminan joulumarkkinat pidetään 5.-6.12.2020 klo 10-16 Torggatanilla. Paikalla on useita kymmeniä myyjiä, jotka myyvät mm. kransseja, joulukoristeita, käsitöitä, koruja ja paljon muuta mukavaa tuliaisiksi ja pukinkonttiin.

12.-13.12. Merikorttelin joulumarkkinat

Merikorttelien laatukäsitöiden joulumarkkinoilta 12.-13.12. teet niin ikään uniikkeja löytöjä! Nauti Maarianhaminan aidosta joulutunnelmasta ja vietä hetki joulukahvittelun äärellä!

Mukavan lähelle Maarianhaminaan

Matkapojat vie sinut lomailemaan lähelle iki-ihanaan Maarianhaminaan! Ahvenanmaa on luonnonkaunis saaristokohde pienellä ripauksella Ruotsia. Raikas meri-ilma ja kauniit maisemat luovat täydelliset puitteet kotimaan lomamatkalle. Risteily-hotellimatkalla Maarianhaminaan yövyt yhden yön hotellissa ja kaupunkilomalla Maarianhaminaan yövyt kaksi yötä hotellissa. Syksyn uutuus vie Jouluiselle risteilylle Maarianhaminaan Victorialla 4.12.2020. Matkan aikana on mahdollisuus piipahtaa joulutorilla Maariahaminassa. Huomaa myös joulun risteilyuutuus Victorialla 24.12.2020.

Nähtävää ja koettavaa Ahvenanmaalla

Maarianhamina on vilkas, runsaan 11 500 asukkaan pikkukaupunki. Kaupungin keskusta tarjoaa pienellä alalla laajan valikoiman kauppoja ja muita palveluja. Täällä ostospaikat, ravintolat, kulttuuri ja elämykset ovat lähellä. Maarianhamina sijaitsee kapealla niemellä kahden merenlahden sekä niiden satamien, itäsataman ja länsisataman, välissä.  Maarianhaminan palvelut ja ostostarjonta ovat yllättävän laajat verrattuna kaupungin kokoon ja asukaslukuun. Kaupungista löytyy runsaasti ravintoloita, hotelleja, baareja, museoita ja kauppoja.Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään nopeasti sopivan hotellin laivamatkoineen sekä kaikki matkaan liittyvät seikat kuntoon.

Luottavaisin mielin laivalle

Meille Matkapojissa turvallisuus on ykkösasia ja tarjoamme asiakkaillemme lomavalikoimaa aina turvallisuustilanne huomioiden. Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa pyrimme tekemään matkustamisen puitteet mahdollisimman turvallisiksi. Laivoilla, hotelleissa ja busseissa on tehty paljon toimenpiteitä entistä turvallisemman ja väljemmän matkustamisen mahdollistamiseksi.

Kasvomaskit ovat tällä hetkellä tärkeä matkavaruste ja niiden käyttöä suositellaan laajalti sekä erityisesti sellaisissa tilanteissa, joissa turvavälien noudattaminen saattaa olla hankalaa. Mikäli turvallisuusasiat satamissa ja laivoilla mietityttävät, toivomme että perehtyisit varustamojen turvallisuustoimenpiteisiin.

Turvallisuus Tallink Siljan laivoilla >
Turvallisuus Viking Linen laivoilla >
Varustamojen yhteinen suositus kasvomaskien käytöstä laivamatkalla 14.8.2020 >

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat tarjoukset ensimmäisenä!

TILAA