Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Joulun odotus voi taas alkaa!

Pikkujoulun parhaat matkat

Pikkujoulun iloa ja yhdessäoloa!

Tunnelmoidaan kohti joulua ja iloitaan lähestyvästä pikkujouluajasta! Itämeren viihderisteilyt tuovat sopivaa piristystä arkeen ja samalla teet edullisia jouluostoksia merimyymälöissä. Hanki samalla myös kauden juhlajuomat!

Pikkujouluristeilyt

Pikkujoulun tunnelmalliset risteilyt tuovat odotettua iloa ja piristystä syksyyn! Lähde piipahtamaan joulutoreilla Tallinnassa, Tukholmassa tai Maarianhaminassa ja nauti yhdessäolosta, herkullisesta ruoasta sekä Itämeren kauniista maisemista. Samalla moni jouluostos löytää tiensä jo pukinkonttiin.
KATSO KAIKKI JOULUMATKAT >

Valmiit matkaehdotelmat ryhmille

Ho-hoi, joko teidän tiimillä on paikat vuoden iloisimpiin juhliin? Nappaa vinkit ja hyödynnä mahtavat ryhmäedut. Hoidamme matkajärjestelyt puolestasi. Pyydä tarjous jo tänään! Tutustu pikkujoulun valmiisiin matkaehdotelmiin myös täällä 👉 matkapojat.fi/ryhmamatkat

🙋‍♀️ Myyntipalvelumme auttaa 010 2323 200 (ma-pe, klo 10-16)

Pikkujoulun hotellimatkat

Vietä pikkujoulua Tallinnassa ja yövy perillä 1-3 yötä! Hotellipaketteihin sisältyvät laivamatkat sekä hotellimajoitus aamiaisin. Matkaan on helppo lähteä kotimaan tilausajokuljetuksella omalta paikkakunnalta ja matkaliput saat jonottamatta suoraan bussiin kuljettajaltasi. Matkatavarat kulkevat bussin mukana laivamatkan ajan. Hotellimatkalla ehdit nauttia joulutorin tunnelmasta ja tehdä samalla jouluostoksia pukinkonttiin.
KATSO KAIKKI JOULUMATKAT >

Joulunajan matkat Eurooppaan & jouluristeilyt


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Jos haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.
TUTUSTU RYHMÄMATKOIHIN >

Tilaa parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi!

TILAA