Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Juhlakausi voi alkaa!

Pikkujoulun risteilyt ja hotellimatkat

Varaa pikkujoulut ajoissa!

Fiilistele kohti joulua ja varaa hauska pikkujoulumatkasi nyt! Iloiset viihderisteilyt, päiväristeilyt ja hotellimatkat ovat mitä parhaimpia tapoja viettää pikkujoulua - pieni irtiotto sopivan lähelle mutta riittävän kauas. Mitä aikaisemmin varaat pikkujoulumatkasi, sen mukavampaa on myös joulun odotus. Lähde siis perheen kesken, pienellä tai isolla porukalla, kaksin tai yksin... ja avaa joulun juhlakausi!

Vinkit nopeille!

Pikkujouluristeilyt

Pikkujoulun viihderisteilyt Tallinnaan tai Tukholmaan ovat riemua illasta aamuun ja aamusta iltaan. Baltic Princessin ja Viking Gracen risteilyt Turusta Tukholmaan sekä Europan viihderisteilyt Helsingistä Tallinnaan tuovat pikkujoulukauden valovoimaiset artistit luoksesi. Päivä Tukholmassa risteilyihin ja päiväristeilyihin Tallinnaan on mukava yhdistää myös käynti joulutoreille. Nosta siis malja kuluvalle vuodelle ja lähde nauttimaan yhdessäolosta, herkullisesta ruoasta, Itämeren huippuviihteestä sekä merimyymälöiden edullisista ostoksista. Voiko pikkujoululta enempää odottaa!

Tukholmassa kuljetukset joulutorille!

Kun varaat edulliset kotimaan tilausajokuljetukset satamaan, sisältyy Päivä Tukholmassa risteilyn hintaan myös kuljetus perillä Tukholmassa joko keskustaan tai Djurgårdenille. Katso tarkemmat tiedot kuljetuksista Tukholmassa >

Joulutorit Tallinnassa ja Tukholmassa!

Tallinnassa Raatihuoneentorin aukion joulumarkkinat avautuvat 16.11.2019.

Tukholmassa Skansenin joulumarkkinat Djurgårdenilla avautuvat 30.11.2019

LUE LISÄÄ TALLINNAN JOULUTORI >

Pikkujoulun hotellimatkat

Vietä pikkujoulua Tallinnassa ja yövy perillä 1-3 yötä! Hotellipaketteihin sisältyvät laivamatkat sekä hotellimajoitus aamiaisin. Matkaan on helppo lähteä kotimaan tilausajokuljetuksella omalta paikkakunnalta ja matkaliput saat jonottamatta suoraan bussiin kuljettajaltasi. Matkatavarat kulkevat bussin mukana laivamatkan ajan. Hotellimatkalla ehdit nauttia joulutorin tunnelmasta ja tehdä samalla jouluostoksia pukinkonttiin. Tallinnassa Raatihuoneentorin aukion joulumarkkinat avautuvat 16.11.2019.
KATSO KAIKKI JOULUMATKAT >

Pikkujoulun tähdet laivoilla

Pikkujouluaika on tähtiä täynnä - myös laivoilla! Matkapoikien viihdekalenterista nappaat parhaat artistilähdöt helposti ja nopeasti. Valitse haluamasi laiva ja/tai kuukausi ja saat kattavan esiintyjävalikoiman esille. Varaa jo tänään ja lähde kokemaan lempiartistisi keikka livenä! 
KLIKKAA VIIHDEKALENTERIIN >

Juhli omalla porukalla!

Onko sinulla oma tuttu porukka, jonka kesken haluaisit viettää pikkujoulua? Osaava ryhmämyyntimme auttaa sinua kaikissa matkajärjestelyissä, olipa kyseessä sitten pienryhmä tai suuremman luokan tapahtuma. Jätä tarjouspyyntö tai soittopyyntö matka-asiantuntijallemme, hän palaa sinulle mahdollisimman pian. 
TUTUSTU RYHMÄMATKOIHIN >

Tilaa parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi!

TILAA