Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Joulun odotus voi taas alkaa!

Pikkujoulun parhaat matkat

Pikkujoulun iloa ja yhdessäoloa!

Tunnelmoidaan kohti joulua ja iloitaan lähestyvästä pikkujouluajasta! Itämeren viihderisteilyt tuovat sopivaa piristystä arkeen ja samalla teet edullisia jouluostoksia merimyymälöissä. Hanki samalla myös kauden juhlajuomat!

Pikkujouluristeilyt

Pikkujoulun tunnelmalliset risteilyt tuovat odotettua iloa ja piristystä syksyyn! Lähde piipahtamaan joulutoreilla Tallinnassa, Tukholmassa tai Maarianhaminassa ja nauti yhdessäolosta, herkullisesta ruoasta sekä Itämeren kauniista maisemista. Samalla moni jouluostos löytää tiensä jo pukinkonttiin.
KATSO KAIKKI JOULUMATKAT >

Valmiit ehdotelmat ryhmille ja yrityksille

Joko teidän tiimillä on paikat vuoden iloisimpiin juhliin? Nappaa vinkit ja hyödynnä mahtavat ryhmäedut. Hoidamme matkajärjestelyt puolestasi. Pyydä tarjous jo tänään! Lisää matkaehdotelmia löydät myös täältä 👉 matkapojat.fi/ryhmamatkat

🙋‍♀️ Myyntipalvelumme auttaa 010 2323 200 (ma-pe, klo 10-16)

PYYDÄ TARJOUS >>

Pikkujoulun hotellimatkat

Vietä pikkujoulua Tallinnassa ja yövy perillä 1-3 yötä! Hotellipaketteihin sisältyvät laivamatkat sekä hotellimajoitus aamiaisin. Matkaan on helppo lähteä kotimaan tilausajokuljetuksella omalta paikkakunnalta ja matkaliput saat jonottamatta suoraan bussiin kuljettajaltasi. Matkatavarat kulkevat bussin mukana laivamatkan ajan. Hotellimatkalla ehdit nauttia joulutorin tunnelmasta ja tehdä samalla jouluostoksia pukinkonttiin.
KATSO KAIKKI JOULUMATKAT >

Joulutorimatkat Keski-Eurooppaan

Joulumatkat Keski-Eurooppaan

Jouluristeilyt


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Jos haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.
TUTUSTU RYHMÄMATKOIHIN >

Tilaa parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi!

TILAA