Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Joulun odotus voi taas alkaa!

Pikkujoulun parhaat matkat

Pikkujoulun iloa ja yhdessäoloa!

Tunnelmoidaan kohti joulua ja iloitaan lähestyvästä pikkujouluajasta! Itämeren viihderisteilyt tuovat sopivaa piristystä arkeen ja samalla teet edullisia jouluostoksia merimyymälöissä. Hanki samalla myös kauden juhlajuomat!

Suosittelemme

Pikkujouluristeilyt

Pikkujoulun tunnelmalliset risteilyt Europalla, Baltic Princessillä, Viking Gracella sekä Helsinki-Tukholma reitin laivoilla tuovat pikkujoulukauden iloa ja piristystä. Lähde piipahtamaan joulutoreilla Tallinnassa, Tukholmassa tai Maarianhaminassa ja nauti yhdessäolosta, herkullisesta ruoasta, Itämeren kauniista maisemista. Samalla moni jouluostos löytää tiensä jo pukinkonttiin.
KATSO KAIKKI JOULUMATKAT >

Pikkujoulun hotellimatkat

Vietä pikkujoulua Tallinnassa ja yövy perillä 1-3 yötä! Hotellipaketteihin sisältyvät laivamatkat sekä hotellimajoitus aamiaisin. Matkaan on helppo lähteä kotimaan tilausajokuljetuksella omalta paikkakunnalta ja matkaliput saat jonottamatta suoraan bussiin kuljettajaltasi. Matkatavarat kulkevat bussin mukana laivamatkan ajan. Hotellimatkalla ehdit nauttia joulutorin tunnelmasta ja tehdä samalla jouluostoksia pukinkonttiin.
KATSO KAIKKI JOULUMATKAT >

Pikkujouluajan viihdettä!

Pikkujouluaika on tähtiä täynnä - erityisesti merellä! Seuraa täydentyvää viihdetarjontaa ja lähde kokemaan lempiartistisi keikka livenä! 
KLIKKAA VIIHDEKALENTERIIN >

Joulunajan matkat Eurooppaan & jouluristeilyt


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Jos haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.

TUTUSTU RYHMÄMATKOIHIN >

Tilaa parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi!

TILAA