Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Viking Gracen viihde

Viking Grace Live – Itämeren kovin keikka-areena

Viking Gracen keikkavuosi on täynnä mahtavia live-elämyksiä! Perjantaisin ja lauantaisin lavalle nousevat Suomen tunnetuimmat artistit ja bändit.


Keikkapaikkana on Viking Gracen kaksikerroksinen Club Vogue, joka on varustettu paitsi 18-metrisellä baaritiskillä myös uusimmalla audiovisuaalisella tekniikalla. Puitteet ovat siis kunnossa – laivalla voit myös unohtaa keikan jälkeisen narikkaruuhkan ja taksijonossa seisomisen!


VARAA VIKING GRACE -RISTEILY >>


KATSO KAIKKIEN LAIVOJEN VIIHDE >>Tammikuu

10.1. Mira Luoti
11.1. Erikoisristeily: Esports Battle of the Vikings
13.-14.1. Charles Plogman
17.1. Jonne Aaron
18.1. Atomirotta
20.-21.1. Joel Hallikainen
24.1. Ressu Redford
26.1. Arja Koriseva, Pekkaniskan Pojat
27.1. Neitoset, Finlanders
28.1. Lasse Hoikka & Souvarit, Kari Vepsä
29.1. Lasse Hoikka & Souvarit, Markku Aro
30.1. Pepe Willberg, Kultainen Trumpetti: Tero Lindberg & Maria Lund
31.1. Eini, Frederik

Helmikuu

2-4.2. Sinitaivas
7.2. Kolmas Nainen
8.2. Nordic Metal Cruise
16.-17.2. Evelina
18.2. Ellinoora
19.2. Diandra
22.2. Antti Ketonen
23.2. Ellinoora
24.2. Elias Gould
25.-26.2. Cledos
28.2. ABREU
29.2. Michael Monroe


Rytmikeskiviikot 

Keskiviikkoisin Viking Gracella nautitaan tarttuvimmista tanssirytmeistä huippuartistien esittäminä – sekä meno- että paluumatkalla! Pyörähdä tanssilattialla, nauti hyvästä ruoasta, tilaa lasillinen kuohuvaa Seamore Loungessa, shoppaile tax-free-myymälässä ja rentoudu spa-osastolla – tervetuloa viihtymään!


Esports-risteily Battle of The Vikings 11.1.2020

Esportsin historian ensimmäinen Suomi-Ruotsi-meritaistelu käydään 11.1.2020 Viking Gracella! Koe turnaukset, joissa Pohjolan kovimmat Tekken- ja Smash-velhot kamppailevat 1000 euron pääpalkinnosta. Samalla pääset tutustumaan kilpapelaamisen maailmaan. Tammikuussa hakataan ohjaimista tatit vinoon ja pinnat sileiksi. Ole mukana – joko pelaajana tai katsojana!


Tanssin juhlaa Viking Gracella 26.–31.1.2020

Viking Gracen suosittu tanssiviikko on taas täällä! Viikkoon mahtuu kuusi tanssintäyteistä risteilyä Mikael Konttisen isännöimänä. Tanssiviikko tarjoaa joka päivä tuplasti tanssiartisteja ja -orkestereja sekä Voguessa että Retrossa. Eivätkö valssin tai tangon askeleet taitu? Ei hätää, tanssinopetusta on tarjolla jokaisella lähdöllä! Tunnelmaan pääsee helposti, sillä tanssimusiikki alkaa jo terminaalissa. Parketti kutsuu – saammehan luvan?


Super Bowl Viking Gracella 2.2.2020

Koe maailman seuratuin urheilutapahtuma, Super Bowl LVI Viking Gracella. Amerikkalaisen jalkapallokauden huipentuma näytetään 2.2. sunnuntain ja maanantain välisenä yönä laivan kokousosastolle rakennetussa kisastudiossa. Ennen ottelua voit virittäytyä kisatunnelmaan hot wings -buffetin antimilla herkutellen. Ottelu näytetään suomeksi.


Erja Lyytinen Viking Gracella 4.3.2020

Muusikko Erja Lyytinen on valittu yhdysvaltalaisessa musiikkilehdessä maailman parhaiden blueskitaristien joukkoon. Guitar World -lehden lukijaäänestyksessä valittiin 30 parasta kitaristia ja Lyytinen tuli sijalle 14. Vuonna 2017 Erja Lyytinen valittiin vuoden parhaimmaksi blueskitaristiksi European Blues Awards -äänestyksessä. Hän on tehnyt kansainvälistä uraa 2000-luvun alkupuoliskolta lähtien.VARAA VIKING GRACE -RISTEILY >>


KATSO KAIKKIEN LAIVOJEN VIIHDE >>