Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Viking Gracen viihde

Viking Grace Live – Itämeren kovin keikka-areena

Viking Gracen keikkavuosi on täynnä mahtavia live-elämyksiä! Perjantaisin ja lauantaisin lavalle nousevat Suomen tunnetuimmat artistit ja bändit.


Keikkapaikkana on Viking Gracen kaksikerroksinen Club Vogue, joka on varustettu paitsi 18-metrisellä baaritiskillä myös uusimmalla audiovisuaalisella tekniikalla. Puitteet ovat siis kunnossa – laivalla voit myös unohtaa keikan jälkeisen narikkaruuhkan ja taksijonossa seisomisen!


VARAA VIKING GRACE -RISTEILY >>


KATSO KAIKKIEN LAIVOJEN VIIHDE >>Tammikuu

28.1. Lasse Hoikka & Souvarit, Kari Vepsä
29.1. Lasse Hoikka & Souvarit, Markku Aro
30.1. Pepe Willberg, Kultainen Trumpetti: Tero Lindberg & Maria Lund
31.1. Eini, Frederik

Helmikuu

1.2. Rajaton
2-4.2. Sinitaivas
5.2. A. Aalto, Adi L Hasla
7.2. Kolmas Nainen
8.2. Nordic Metal Cruise, Nummirock Lounge, At The Gates, Brymir, Dark Funeral, Mors Subita
9.-11.2. In The Mood & Suvi Karjula
16.-17.2. Evelina
18.2. Ellinoora
19.2. Diandra
22.2. Antti Ketonen
23.2. Ellinoora
24.2. Elias Gould, KUUMAA
25.-26.2. Cledos, Costee
28.2. ABREU
29.2. Michael Monroe

Maaliskuu

1.-3.3. Kyösti Mäkimattila ja Varjokuva
4.3. Erja Lyytinen
6.3. Tommi Läntinen
7.3. Anssi Kela
8.-9.3. Hurma
10.-11.3. Pekkaniskan Pojat
13.3. Elastinen
14.3. Neljä Ruusua
15.-17.3. Teemu Roivainen
18.3. Kake Randelin
20.3. Reino Nordin
21.3. Erin
22.-24.3. Saija Tuupanen
25.3. Jussi & The Boys
27.3. Jukka Poika
28.3. Paula Koivuniemi
29.3. Esa Nummela & Vanhasuora
30.-31.3. Teijo Lindström


Rytmikeskiviikot 

Keskiviikkoisin Viking Gracella nautitaan tarttuvimmista tanssirytmeistä huippuartistien esittäminä – sekä meno- että paluumatkalla! Pyörähdä tanssilattialla, nauti hyvästä ruoasta, tilaa lasillinen kuohuvaa Seamore Loungessa, shoppaile tax-free-myymälässä ja rentoudu spa-osastolla – tervetuloa viihtymään!


Tanssin juhlaa Viking Gracella 26.–31.1.2020

Viking Gracen suosittu tanssiviikko on taas täällä! Viikkoon mahtuu kuusi tanssintäyteistä risteilyä Mikael Konttisen isännöimänä. Tanssiviikko tarjoaa joka päivä tuplasti tanssiartisteja ja -orkestereja sekä Voguessa että Retrossa. Eivätkö valssin tai tangon askeleet taitu? Ei hätää, tanssinopetusta on tarjolla jokaisella lähdöllä! Tunnelmaan pääsee helposti, sillä tanssimusiikki alkaa jo terminaalissa. Parketti kutsuu – saammehan luvan?


Lauluyhtye Rajaton Viking Gracella 1.–2.2.2020

Tämä risteily on upeasti yhteen soivien äänten juhlaa! Rajaton esiintyy risteilyllä kahdesti – sekä 1.2. illalla että 2.2. iltapäivällä. Rajatonta pääsee siis kuulemaan myös 2.2. Piknik-päiväristeilyn paluumatkalla.

Super Bowl Viking Gracella 2.2.2020

Koe maailman seuratuin urheilutapahtuma, Super Bowl LVI Viking Gracella. Amerikkalaisen jalkapallokauden huipentuma näytetään 2.2. sunnuntain ja maanantain välisenä yönä laivan kokousosastolle rakennetussa kisastudiossa. Ennen ottelua voit virittäytyä kisatunnelmaan hot wings -buffetin antimilla herkutellen. Ottelu näytetään suomeksi.


Paras hiihtoloma vietetään Punaisilla laivoilla!

Hiihtoloma on koululaisille ansaittu tauko aherruksesta. Onneksi hiihtolomalla ei ole pakko hiihtää – sitä voi viettää myös laivalla! Viking Linen laivoilla on hiihtoloma-aikaan 14.2.–2.3.2020 paljon hauskaa ohjelmaa niin perheen pienimmille kuin teineillekin. Ja kun talvilomalla suuntaa laivalle, ei tarvitse toppatakkia! Kaikki kiva löytyy lämpimästä, saman katon alta. Mukana lomailemassa tähtiartistit, huippusuositut tubettajat sekä pikkumatruusien suosikki, laivakissa Ville Viking!

Viking Gracella 14.2.–1.3. lastenohjelmaa eri puolilla laivaa Ville Vikingin ja leikinohjaajien johdolla. Ohjelmassa mm. Ville Viking -disco, karkkibingo ja paljon muuta hauskaa.


Nordic Metal Cruise Viking Gracella 8.2.2020

M/S Viking Gracen punavalkoinen väri muuttuu mustaksi 23h ajaksi: NMC20 - Täyttä metallia Itämerellä!

Ellinoora & vaaleanpunainen vallankumous

Ihana Ellinoora tuo vaaleanpunaisen vallankumouksensa Punaisille laivoille! Persoonallinen ja lahjakas lauluntekijä keikkailee Viking Gracella 18.2. ja 23.2.

Tube Game Show -risteilyt, kevät 2020

Hiihtolomalla kisaillaan taas Tube Game Show’n merkeissä! Suomen hauskimman vlogimimmin Karoliina Tuomisen vetämässä viihteellisessä Tube Game Show’ssa suosikkitubettajat ottavat mittaa toisistaan mm. tietovisan, luovien haasteiden ja heittäytymistä vaativien tehtävien parissa. Tule mukaan ja osallistu kisatunnelmaan!
20.2. ja 27.2. Viking Grace: Karoliina Tuominen, Miska Haakana ja Tomas


Erja Lyytinen Viking Gracella 4.3.2020

Muusikko Erja Lyytinen on valittu yhdysvaltalaisessa musiikkilehdessä maailman parhaiden blueskitaristien joukkoon. Guitar World -lehden lukijaäänestyksessä valittiin 30 parasta kitaristia ja Lyytinen tuli sijalle 14. Vuonna 2017 Erja Lyytinen valittiin vuoden parhaimmaksi blueskitaristiksi European Blues Awards -äänestyksessä. Hän on tehnyt kansainvälistä uraa 2000-luvun alkupuoliskolta lähtien.


Viking Grace Goes 90’s, Vuorokauden risteily Turusta 23.5.2020

Nyt jysähtää! Luvassa on silkkaa ysäriä illasta aamuun, kun Viking Grace Goes 90’s. Ohjelmassa kreisibailausta, armotonta hittitykitystä sekä muuta ysärihenkeen istuvaa ohjelmaa. Seremoniamestarina toimii ysärimusan guru, DJ Oku Luukkainen ja artisteina iki-ihana Aikakone sekä Suomen energisin dance-yhtye Chorale.
VARAA VIKING GRACE -RISTEILY >>


KATSO KAIKKIEN LAIVOJEN VIIHDE >>