Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Aktiivista lomaa

Patikointia Val di Solessa Italiassa

Patikkamatka Val di Soleen

Lähtöpäivät:

23.6.2024 ja 15.9.2024.

Matkan kesto:

7 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 1528€

Uutuus 2024

Patikkamatka Val di Soleen

alk. 1528 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Valloita Aurinkolaakson vuoret!

Tämä upea patikkamatka vie Alpeille ja Dolomiiteille. Lähde kanssamme valloittamaan Trentinon “aurinkolaakson” vuoret. Val di Solen vaellusviikolla pääset vaeltamaan Alppien suurimmalla suojelualueella Stelvion Kansallispuistossa ja Dolomiittien Adamellon Brentan Kansallispuistossa.


Maisemia ja herkuttelua Trentinossa

Maisemien lisäksi pääset nauttimaan Trentinon alueen tunnetuista viineistä. Val di Solesta löytyy myös ihania juustoja, riistaruokia, paikallisia käsitöitä, kulttuuria ja herkkuja. Laakso on tunnettu vesiputouksistaan ja järvistään. 


15.9. lähtö "Sinkkuvaellus"

Olemme ristineet syksyn Val di Solen patikkamatkan sinkkuvaellukseksi. Tällä nimellä yritämme rohkaista mukaan kaikkia patikoinnista ja liikunnasta nauttivia, joilla ei ole matkakumppania. "Tämäkin matka tarjoaa upean mahdollisuuden löytää uusia patikkakavereita" - sanoo Liikuntamatkojen Jouni Parkkali. Olemme saaneet tälle matkalle enemmän 1-hengen huoneita kuin yleensä, muttavoit hyvin lähteä mukaan myös kaverin kanssa tai pariskuntana.Jounin mukaan moni yksinäinen on lähtenyt rohkeasti mukaan vaelluksillemme ja löytänyt vuorilta hengen heimolaisen ja matkakaverin  myöhemmille reissuille.HUOM! Vaelluksille ovat tervetulleita kaiken ikäiset ja erityisen suosittuja matkat ovat olleet 55+ ikäiset.


Kokeneet oppaat

Vaelluksilla on mukana paikallisopas ja kaksi suomalaista opasta. Reittejä löytyy laidasta laitaan, kestoltaan 2,5-6h ja nousukorkeutta 300-800m. Edellytämme asiakkaalta normaalia liikunnallista peruskuntoa ja terveitä jalkoja. Suosittelemme käyttämään vaelluksilla kovapohjaisia vaelluskenkiä. Tarvittaessa osaa reiteistä voit lyhentää kuntosi mukaan.


Luontoon suuntautuville matkoille keräämme maksimissaan 30 hlön ryhmän.


Patikkamatkoille on turvallista lähteä!

Matkapoikien patikkamatkat toteutetaan yhteistyössä Liikuntamatkojen kanssa. Liikuntamatkoilla on vuosikymmenten rautainen kokemus onnistuneiden patikkamatkojen järjestämisestä. Näillä patikkamatkoilla vaalitaan luottoreseptiä, johon kuuluu patikoinnista nautiskelu, vauhdin mitoitus oman kunnon mukaan, suomenkieliset kokeneet patikkaoppaat ja koko ryhmän majoittuminen samaan hotelliin. Nämä ovat asioita, jotka keräävät kiitosta vielä pitkään matkan jälkeenkin. Patikkamatkoilla syntyvä yhteisöllinen ilmapiiri on myös hurmannut jo tuhansia suomalaisia ja useat heistä palaavat uskollisesti uusille patikoille ja ainutlaatuisten hetkien äärelle.


Lisätietoja ohjelmasisällöstä ja vaelluksista

Jouni Parkkali, puh. 0400 409 837, jouni.parkkali@liikuntamatkat.fi


Lennämme Finnairilla

Tämäkin matka lennetään Finnairin suorilla reittilennoilla, joten saat matkastasi Finnair Plus -pisteitä.
Muista ilmoittaa Finnair Plus -korttinumerosi matkavarauksesi yhteydessä.


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.
KATSO KAIKKI PATIKKAMATKAT >>

--------------------------------------------------Hintaan sisältyy

  • Lentomatkat Helsinki-Milano Linate-Helsinki Finnairin reittilennoilla
  • Matkatavarat lennoilla
  • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa
  • Sauna ja Spa joka ilta hotellilla
  • Ateriat: puolihoito
  • Suomeksi opastetut patikat (4 kpl) matkaohjelman mukaan
  • Matkaohjelman mukaiset retket ja kuljetukset
  • Kokeneen suomenkielisen oppaan palvelut kohteessa
  • Paikalliset bussikuljetukset lähikyliin
  • Välipalat iltapäivisin hotellissa; juustoa, kinkkua, hedelmiä, leipää

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Ajat ovat paikallista aikaa. Italiassa kello on 1h vähemmän kuin Suomessa. Lennot Finnairilla.
Helsinki - Milano Linate 11:30 - 13:35

Milano Linate - Helsinki 15:00 - 19:00

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone 190 euroa

Matkaohjelma

Lähtöpäivät:

Lähtö 23.6. - 29.6.2024

Lähtö 15.9. - 21.9.2024, "Sinkkuvaellus"

Hotellit

Kartta

Tärkeää tietää

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.

Muita kiinnostavia kohteita

Kuva - muu kiinnostava kohde

Kroatian patikkaristeily

Lähde mukaan tutustumaan Kroatian upeaan saaristoon risteillen ja patikoiden. Näe ja koe enemmän, patikointia ja huikeita maisemia! Majoitumme m/s Antonela tilausaluksella, vaihtaen saarta ja patikkakohdetta lähes päivittäin. Tällä viikon matkalla koet ja näet useita kohteita kerralla. Maisemia, joissa mieli lepää. Varaa netistä tai soita myyntipalveluumme 010 2323200.

Lue lisää
Kuva - muu kiinnostava kohde

Itävalta Kitzbühel patikka

Tervetuloa mukaan matkalle kaikki liikunnallisesta matkasta vuorien keskelle kiinnostuneet. Nyt matkamme suuntautuu Itävaltaan, kuuluisan laskettelukeskuksen Kitzbühelin läheisyyteen. Kaikki neljä ohjattua patikkaa ovat helpohkoja ja sopivat perusaktiivisille, tervejalkaisille matkalaisille. Käytössämme on joka ilta sauna ja uima-allas. Neljäntenä matkapäivänä voit viettää vapaapäivää tai osallistua patikkaoppaan oman tutun suosikkireitin patikoimiseen. Matkan hintaan sisältyy puolihoito. Varmista paikkasi tälle upealle patikkamatkalle ja ilmoittaudu pian mukaan! Varaa netistä tai soita myyntipalveluumme 010 2323200.

Lue lisää
Kuva - muu kiinnostava kohde

Italia Toscana patikka

Tule kokemaan unohtumattomia elämyksiä ja aitoa tunnelmaa, sekä maistelemaan paikallisia herkkuja Toscanan upeisiin maisemiin!

Lue lisää
Kuva - muu kiinnostava kohde

Tanssilähdöt Princessalla!

Nyt tanssikengät jalkaan ja laivalle! Valitse neljästä kevään tanssilähdöstä tai lähde vaikka kaikille! Laivalla laitetaan jalalla koreasti suosittujen suomalaisen tanssiorkesterien voimin.Tervetuloa nauttimaan risteilytunnelmasta ja viihtymään!

Lue lisää