Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Europan viihde

Europan viihde

22h – risteily Europalla

Parasta hauskaa joka ilta klo 18:30 Helsingistä. Yöpyminen laivalla. Tallinnassa halutessa maissaoloaikaa klo 08:00 - 12:00. Joten yhdistä risteilyn huvit ja herkuttelut sekä Tallinnan nähtävyydet ja shoppailumahdollisuudet. Valitse oma suosikkipäiväsi ja varaa 22h irtiotto arjesta Europalla.

Varaa risteily Europalle tästä


KATSO KAIKKIEN LAIVOJEN VIIHDE >>


22 h parasta herkuttelua

Europalta löydät 22 h parasta pikkujouluhauskaa viihteen, shoppailun ja herkuttelun parissa! Tavolàta-ravintolan uudistuneen menun pizzat ja muut herkkuannokset maistuvat varmasti.

Iskelmää ja laulua

Jätä kiire rannalle ja ota 22 tunnin irtiotto arjesta. Keskellä viikkoakin viihdyt Europalla mm. kotimaisten tanssiartistien parissa. Tarjolla on myös runsain mitoin erikoisohjelmaa laulun ja live-musiikin ystäville, kuten Iskelmäkeskiviikko- ja Koko Laiva Laulaa -risteilyt.


Tanssin taikaa

22 tunnin huviristeilyllä saattaa unohtua muutama vuosi Itämerelle. Alkuviikosta löytyy varttuneemmallekin väelle mieluista viihdettä, ja kerran kuussa Club55-risteilyillä kuullaan ajankohtaisia vieraita sekä upeita musiikkiesityksiä. Tanssikengät kannattaa pakata mukaan Meritansseja varten.


Iskelmäkeskiviikko

Kerran kuussa keskiviikkoisin

Koe Iskelmäkeskiviikko-risteilyllä tuplasti musiikkia, sillä lavalle nousee aina kaksi iskelmätaivaan suosituimmista artisteista, kuten Reino Nordin sekä Taikakuu. Risteilyjä isännöi Radio Iskelmän juontaja, joka pitää mm. paluumatkan artistihaastattelun sekä fanitapaamisen.


Lasten Festarit

Kerran kuussa Sunnuntaisin Europa on lasten ja lapsenmielisten valtakunta. Lasten Festarit -risteilyillä esiintyy koko joukko lasten suosikkeja.su 31.5. Hevisaurus

Lasten Festarit -tähti esiintyy paluumatkalla Tallinnasta Helsinkiin. Huom! Päivämäärät ovat Europan 22 h -risteilyjen lähtöpäiviä. Lasten Festarit -lähdöillä on mukana myös Muumi!


Meritanssit

Joka viikko sunnuntai–keskiviikko

Alkuviikon Meritansseissa voit tanssia sydämesi kyllyydestä kotimaisten iskelmätähtien tai tanssiorkesterien, kuten Onnentähti, Tommi Soidinmäki & Vastakaiku sekä In the Mood, tahtiin. Pubissa rennosta meiningistä vastaa trubaduuri ja karaokessa pääset itse näyttämään millainen lauluvirtuoosi olet.


Varaa viihderisteily

Varaa risteily Europalle tästä


KATSO KAIKKIEN LAIVOJEN VIIHDE >>