Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Hotellit Tallinnassa

Hotellit Tallinnassa

Tallinnassa majoitut mukavasti ja aina hyvään hintaan. Matkapoikien laajasta hotellivalikoimasta löydät vaihtoehdot niin huippuedulliseen majoittumiseen kuin luksusluokankin yöpymiseen. Kaikki hotellimatkamme sisältävät yöpymisen ja hotelliaamiaisen lisäksi laivamatkat Helsingistä Tallinnaan ja takaisin. Perillä Tallinnassa voit siirtyä satamasta hotelliin ilmaisella hotellikuljetuksellamme, jonka tarjoamme asiakkaillemme. Löydä helposti sopivin yhden, kahden tai kolmen yön majoitus  suosikkihotelliemme joukosta tai selaa koko valikoimaa. Tervetuloa hotellimatkalle Tallinnaan!

6 asiakkaidemme suosikkihotellia

Kun haluat onnistua hotellivalinnassasi, kannattaa tutustua asiakkaidemme suosikkihotelleihin Tallinnassa. Vuonna 2018 asiakkaamme halusivat yöpyä eniten Hotelli Virussa, Hotelli Nordic Forumissa, Tallink Spa Hotellissa, Hestia Hotel Europassa, Hotelli Metropolissa sekä Hestia Hotel Seaportissa. Tutustu näihin kuuteen suosikkiin ja näiden huonevalikoimaan ja palveluihin. Koko hotellivalikoimaa pääset selaamaan varaamosta valitsemalla kaupunkilomat Tallinnaan ja Hotellit-välilehdykkä.

Tekemistä Tallinnassa

Tallinna uudistuu jatkuvasti ja tarjoaa alati uutta nähtävää ja koettavaa - houkuttelevia makuelämyksiä ja tasokkaita ravintoloita, tunnelmallisia kahviloita, hyviä shoppailumahdollisuuksia sekä kulttuuria ja puuhaa koko perheen kesken. Suunnittele Tallinnan lomasi jo etukäteen ja nappaa ajankohtaiset vinkit! Usko pois - Tallinna on suosikkimaineensa veroinen!

Varaa hotellimatka Tallinnaan

Alensimme liityntäkuljetuksen hintoja

Kotimaan tilausajokuljetukset NYT ALK 10€/hlö/suunta


Kuljetuksen hinta sisältää:

* tilausajokuljetus suoraan satamaan
* ei jonottamista terminaalissa - saat mahinnousukortit bussin kuljettajalta
* pre-order ennakko-ostomahdollisuus bussissa - tuliaisostokset saat bussiin ilman kantamista
* matkatavarat kulkevat bussin mukana Tallinnaan mennen tullen
* ei pysäköintihuolia eikä kalliita parkkimaksuja
* ympäristöystävällisempi valinta matkustaa bussilla

Tilausajokuljetukset Viking XPRS:lle Lue lisää

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat hotellimatkatarjoukset!

TILAA