Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Hotellit Tallinnassa

Hotellit Tallinnassa

Tallinnassa majoitut mukavasti ja aina hyvään hintaan. Matkapoikien laajasta hotellivalikoimasta löydät vaihtoehdot niin huippuedulliseen majoittumiseen kuin luksusluokankin yöpymiseen. Kaikki hotellimatkamme sisältävät yöpymisen ja hotelliaamiaisen lisäksi laivamatkat Helsingistä Tallinnaan ja takaisin. Perillä Tallinnassa voit siirtyä satamasta hotelliin ilmaisella hotellikuljetuksellamme, jonka tarjoamme asiakkaillemme. Löydä helposti sopivin yhden, kahden tai kolmen yön majoitus  suosikkihotelliemme joukosta tai selaa koko valikoimaa. Tervetuloa hotellimatkalle Tallinnaan!Asiakkaidemme suosikkihotellit

Kun haluat onnistua hotellivalinnassasi, kannattaa tutustua asiakkaidemme suosikkihotelleihin Tallinnassa. Kahden viimeisen vuoden aikana asiakkaamme halusivat yöpyä eniten Original Sokos Hotelli Virussa, Hotelli Nordic Forumissa, Tallink Spa Hotellissa, Hestia Hotel Europassa, Hotel Metropolissa, Hestia Hotel Seaportissa, Tallink City Hotellissa sekä Tallink Express Hotellissa. Tutustu näihin suosikkeihin sekä niiden huonevalikoimiin ja palveluihin. Koko hotellivalikoimaa pääset selaamaan Tallinnan kaupunkilomat esittelysivulla Hotellit-välilehdykältä.

Tekemistä Tallinnassa

Tallinna uudistuu jatkuvasti ja tarjoaa alati uutta nähtävää ja koettavaa - houkuttelevia makuelämyksiä ja tasokkaita ravintoloita, tunnelmallisia kahviloita, hyviä shoppailumahdollisuuksia sekä kulttuuria ja puuhaa koko perheen kesken. Suunnittele Tallinnan lomasi jo etukäteen ja nappaa ajankohtaiset vinkit! Usko pois - Tallinna on suosikkimaineensa veroinen!

Varaa hotellimatka Tallinnaan

Omalla autolla Tallinnaan - hyödynnä etu!

Hyödynnä ilmainen parkkipaikka Tallinnan keskustassa! Tarjoamme hotellimatka-asiakkaillemme ilmaisen vartioidun parkkipaikan Tallinnassa. Autoparkki sijaitsee Tallinnassa Super Alkon parkkipaikalla osoitteessa Lootsi 6. Portit ovat avoinna klo 09:30-20:00. Kun olet parkkeerannut, käy Super Alkon kassalla näyttämässä Matkapoikien varausvahvistusta ja kerro auton rekisterinumero. Ilmainen autoparkki on voimassa max. 3 vuorokautta. Voit käyttää autoa matkan aikana vapaasti porttien ollessa auki.

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat hotellimatkatarjoukset!

TILAA