Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakorttikauppa Viihdekalenteri Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Ohjelmalliset elämykset Eurooppaan

Kiertomatkat

Ohjelmalliset kiertomatkat Eurooppaan

Kiertomatkalla näet ja koet enemmän

Upeat, huolella valitut kohteet sekä laadukkaat ohjelmalliset matkaohjelmat takaavat unohtumattomia lomaelämyksiä. Laaja kiertomatkavalikoimamme vie Sinut Euroopan kiehtovimpien nähtävyyksien äärelle. Tervetuloa Matkapoikien kiertomatkoille!

Amsterdam ja tulppaanien Hollanti

Lukuisien kanavien ja siltojen Amsterdam on viihtyisä suurkaupunki, jossa liikkuminen on vaivatonta. Kaupunki tarjoaa museoita, boheemia kaupunkielämää, urheilua ja kuninkaallisia sekä tietenkin kukkatoreja, kauniita taloja ja tuulimyllyjä.
Tutustu ja varaa >>


Alsacen pikkukylät

Ranskan Alsace on tunnettu satukirjamaisista pikkukaupungeista ja –kylistään, erinomaisista viineistään sekä hyvästä ruoasta. Alsace sijaitsee Ranskan koillisimmassa kulmassa, Saksan ja Sveitsin rajalla. Alue tunnetaan mm. maukkaasta keittiöstä, idyllisistä kylistään ja värikkäästä arkkitehtuurista.
Tutustu ja varaa >>


Italian ja Ranskan Riviera

Tällä matkalla näet San Remon, Genovan, Nizzan, Monacon ja Monte Carlon. San Remo, Ligurian rannikon lomakaupunki, on ollut suosittu kohde jo yli sadan vuoden ajan. Lämmin ilmasto, upea sijainti meren äärellä vuorten rinteellä sekä runsas kukkaloisto tekevät San Remosta ihanteellisen lomapaikan...
Tutustu ja varaa >>

Dalmatia - kauneinta Kroatiaa

Tunnelmaltaan Italiaa suuresti muistuttava, mutta hinnoiltaan edullisempi Dalmatia on uskomattoman kaunis alue, joka sijaitsee kirkkaan ja puhtaan Adrianmeren rannalla Kroatiassa. Lähde mukaan matkaan ja näe Dalmatian parhaat palat!
Tutustu ja varaa >>

Andalusian kiertomatka

Monipuolinen kiertomatkamme vie Espanjan aurinkoisimpaan maakuntaan. Matkalla näet kuusi upeaa kaupunkia, niiden upeaa historiaa, vaihtelevaa arkkitehtuuria ja ylväitä maisemia. Matkalla vierailemme myös Tio Pepen viinitilalla ja saamme maistiaiset tilan tuotteista.
Tutustu ja varaa >>


Pohjois-Italia ja Sveitsi

Unelmien matka Pohjois-Italian järvialueelle! Jylhien vuoristojen ympäröiminä olevat siniset järvet upeine maisemiseen saavat kiireisemmänkin mielen rauhoittumaan. Toinen toistaan viehättävämpiä pikkukyliä, upeita huviloita ja saarille avautuvia upeita näköaloja.
Tutustu ja varaa >>


Sympaattinen Hollanti

Tällä matkalla näemme suurkaupunkien Amsterdamin ja Rotterdamin lisäksi ihastuttavan Hollannin maaseudun. Vierailemme Zaanse Schansin ulkoilmamuseossa ja näemme sen vanhat tuulimyllyt, Volendamin viehättävän kalastajakylän sekä Markenin pikkukylän ja sen perinteisen arkkitehtuurin.
Tutustu ja varaa >>


Cornwall - Englannin vehreä maaseutu

Cornwallin kiehtova kreivikunta, Iso-Britannian läntisin kärki tarjoaa muinaisia tinakaivoksia, upeita rantoja ja pittoreskeja pikkukyliä. Maiseman ja kulttuurin lisäksi matka tarjoaa irtautumisen kiireestä ja melusta! Alue erottuu kulttuuriltaan muusta Englannista kelttiläisen historiansa johdosta.

Tutustu ja varaa >>

Provencen kiertomatka

Etelä-Ranskan Provencen sanotaan olevan Ranskan esteettisimpia ja aistikkaimpia alueita.  Provencen upeat historialliset kaupungit, vaikuttava arkkitehtuuri, rikas kulttuuriperintö ja toisaalta taas henkeäsalpaavan komea luonto vuoristo- ja merimaisemineen, laventelipeltoineen, ja kauniin luonnon keskelle rakennettuine pittoreskeine pikkukylineen ihastuttavat viehätysvoimallaan.
Tutustu ja varaa >>


Slovenian ja Kroatian helmet

Valloita Euroopan yksi tämän hetken kiinnostavimmista alueista! Matkapojat vie sinut ihastuttaviin maisemiin Sloveniaan ja Kroatiaan. Koe kristallinkirkkaat vedet, uudet makuelämykset sekä kauniit historialliset kaupungit.
Tutustu ja varaa >>

Montenegro - Adrianmeren helmi

Adrianmeren rannalla sijaitseva Montenegro tunnetaan upeista vuoristomaisemistaan sekä sympaattisista rannikkokaupungeista, joissa näkyy Venetsian aikakauden vaikutus. Lähde kuvankauniiseen Montenegroon!
Tutustu ja varaa >>

Merellinen Bretagne

Kiehtova Bretagne ihastuttaa maalauksellisilla maisemillaan, monituhatvuotisella historiallaan ja rikkaalla kulttuuriperinnöllään. Upea rantaviiva, jylhät kalliot ja kaunis luonto, keskiaikaiset kylät ja kaupungit kivitaloineen sekä herkullinen ruoka tekevät Bretagnesta mitä mielenkiintoisimman matkakohteen.
Tutustu ja varaa >>

Galicia - Espanjan vehreä rannikko

Ainutlaatuinen kiertomatkamme vie sinut Pohjois-Espanjaan Atlantin rannikolle. Alue tarjoaa mm. vehreää luontoa, kauniita rannikoita ja lähes koskemattomia rantoja. Useat vierailukohteistamme ovat Unescon maailmanperintökohteiden listalla, joten myös matkan kulttuurihistoriallinen anti on rikas.
Tutustu ja varaa >>

Bodenjärven kiertomatka

Bodenjärvi tarjoaa kukkaloistoa, ritarilinnoja, omaleimaisia järvenrantakaupunkeja ja upeita alppimaisemia puhdasvetisen järven rannalla. Paras aika matkustaa Bodenjärvelle on kevät ja kesä, jolloin värikkäät kukat ja hedelmäpuut kukkivat ja ilma on täynnä huumaavia tuoksuja.
Tutustu ja varaa >>

Skotlannin ylämaat

Tällä matkalla tutustumme Skotlannin ylämaiden mahtavaan luontoon sekä historiallisiin linnoihin. Ihastu pohjoiseen eksotiikkaan, henkeä salpaaviin maisemiin ja kulttuuriin.
Tutustu ja varaa >>

Tarujen Skotlanti

Skotlannissa, saarivaltion pohjoisosassa on jotain mystistä. Rikkaan historian omaava seutu on rakentunut omaleimaiseksi monien historian vaiheiden aikana: roomalaiset, kelttiläiset ja sittemmin Iso-Britannian kansalaiset ovat tuoneet jokainen omia piirteitään jylhiin Skotlannin maisemiin.
Tutustu ja varaa >>

Galway ja Dublin

Lähde vihreän saaren ystävälliseen syleilyyn. Moherin kalliot ovat yksi tämän matkan huippukohdista! Nämä mahtavat jyrkänteet laskevat äkkijyrkästi mereen. Tällä matkalla ehdit tutustumaan myös Dubliniin, jonka tunnetuin nähtävyys on Guinnessin panimo.
Tutustu ja varaa >>

Eteläinen Irlanti - Ring of Kerry

Tämä 170 km mittainen maisemareittien klassikko kiertää Iveraghin niemimaan ympäri. Matkan varrella näemme kukkuloita, järviä, kumpuilevaa vehreää laaksoa, merenrantaa sekä idyllisiä kyliä. Reittimme kulkee Glenbeighn turvemuseokylästä Kells Bay -lahden kautta kohti niemimaan kärkeä.
Tutustu ja varaa >>

Český Krumlov ja Tsekin aarteet

Unescon maailmanperintökohteiden listalle kuuluva Český Krumlov on uskomattoman hyvin säilynyt helmi suoraan keskiajalta ja lumoaa kävijänsä idyllisellä tunnelmallaan.Mukulakivin päällystettyjä kujia reunustavat kolmikerroksiset kivitalot, jotka ovat maalattu persoonallisesti pastellisävyin.
Tutustu ja varaa >>

Loiren laakso

Loiren laakson linnat, puutarhat ja viinialueet kutsuvat! Lähde valloittavan kauniin Loiren laakson ympäristöön, josta löydät Ranskan kauneimmat puutarhat, komeimmat linnat ja ensiluokkaiset viinialueet. Tällä matkalla pääset tutustumaan tähän upeaan alueeseen ja neljään eri linnaan, joista yhdessä yövymme!
Tutustu ja varaa >>

Islanti

Luonnonvoimien muokkaama kiehtova Islanti sekä sen pääkaupunki Reykjavik tarjoaa matkailijalle ennenkokemattomia elämyksiä. Islannin pääkaupungissa Reykjavikissa asuu kaksi kolmasosaa koko Islannin väestöstä. Islannin luonto on ainutlaatuinen; jäätiköitä ja kuumavesilähteitä.
Tutustu ja varaa >>


Patikkamatka Sveitsin Alpeille

Jungfraun alueelta löytyvät ehdottomasti Sveitsin Alppien huikeimmat maisemat. On upeaa rauhaa ja luonnonkauneutta, jylhiä vuoria, vehreitä niittyjä, alppikyliä, vesiputouksia, korkeita lumihuippuja ja jäätiköitä.  Tällä matkalla patikoimme näissä upeissa maisemissa.
Tutustu ja varaa >>

Amalfin rannikko, Rooma ja Capri

Amalfin rannikko sijaitsee Napolista etelään ja se on Sorrenton niemimaan etelärannikko. Näe etelä-italialaista vilkasta elämänmenoa Napolissa, tutustu kristallinkirkkaan veden ympäröimään kauniiseen Caprin saareen, Pompein rauniokaupunkiin ja Amalfin rannikon viehättäviin pikkukyliin.
Tutustu ja varaa >>

Gardajärven lumoa

Pohjois-Italian kauneimmat maisemat löytyvät ehdottomasti Gardajärven ympäriltä. Kristallinkirkas vesi ja järven ympärillä kohoavat upeat vuoret saa mielen rauhoittumaan. Lähde Gardajärven kauniisiin maisemiin ja täydennä lomasi osallistumalla lisämaksullisille retkille.
Tutustu ja varaa >>

Luonnonkaunis Slovenia

Slovenia on monelle tuntematon kohde ja sitä pidetään yhtenä Euroopan tarkimmin varjelluista salaisuuksista. Pieni maa on yhdistelmä upeaa luontoa; järvi-, meri- ja vuoristomaisemia, pieniä historiallisia kaupunkeja ja kaunista vanhaa arkkitehtuuria.
Tutustu ja varaa >>

Toscanan maaseutu ja Firenze

Kauniin Toscanan vehreillä kukkuloilla kasvaa upeita viinitarhoja, oliivilehtoja ja kauniita sypressipensaita. Alue kiehtoo niin taiteilijoita, kulinaristeja kuin kulttuurinnälkäisiäkin. Toscana on alue Keski-Italiassa ja tunnettu maittavasti ruoasta, viiniviljelyksistä, vehreistä maisemista ja taideaarteistaan.
Tutustu ja varaa >>

Albania ja Makedonia

Lähde valloittavalle kiertomatkalle Albaniaan ja Makedoniaan! Tällä matkalla ihastuttavat henkeäsalpaavat metsä-, vuoristo ja järvimaisemat, omaleimaiset kaupungit ja kylät. Reitin varrella on myös upeita Unescon maailmanperintökohteita!
Tutustu ja varaa >>

Dresden ja Praha

Tällä matkalla sukellamme molempien kaupunkien mielenkiintoiseen historiaan, risteilemme Elbe-joen vartta upeissa maisemissa, nautimme paikallisia makuelämyksiä ja yövymme mukavasti neljän tähden hotelleissa.
Tutustu ja varaa >>

Bratislava ja Slovakian maaseutu

Tällä matkalla pääset tutustumaan Slovakian pääkaupunkiin Bratislavaan, maaseudun pikkukaupunkeihin sekä kokemaan Tatra-vuoriston upeat maisemat. Vierailemme myös Cerveny Kamen -renessanssilinnassa sekä Hacaj-kuohuviinitilalla. Lähde mukaan kattavalle kiertomatkalle Slovakiaan!
Tutustu ja varaa >>

Pohjois-Irlannin ihmeet

Pohjois-Irlanti valloittaa matkailijan vieraanvaraisuudellaan ja vaihtelevalla luonnollaan. Koe Giant's Causewayn rannikko jyrkkine kallioineen ja Belfastin mielenkiintoinen kaupunki, Titanic-näyttelyä unohtamatta!
Tutustu ja varaa >>

Färsaaret

Färsaaret – tuo koskemattoman luonnon ja jylhien vuorten saariryhmä elää omaa elämäänsä Atlantin aaltojen pauhatessa ympärillä. Hektinen elämä on täällä tuntematon käsite. Tämä matka vie sinut sisälle färsaartelaisten elämään ja saaren kauniiseen luontoon.
Tutustu ja varaa >>


Lissabon - Porto

Koe Portugalin sykkivä pääkaupunki Lissabon ja manner-Portugalin pohjoisosa, joka lumoaa vehreydellään, laaksoillaan ja metsäisillä mäenrinteillään. Matkaan mahtuu useita viehättäviä pikkukyliä, kuten  Portugalin Venetsiaksi kutsuttu Aveiro sekä tietenkin myös Porton upea historiallinen kaupunki.

Bordeaux

Upeita maisemia, historian havinaa, ruokaa ja viinikulttuuria. Bordeaux'n Port of the Moon, eli Garonne-joen ranta yhdessä tyylikkään Place de la Boursen aukion kanssa kuuluvat Unescon maailmanperintökohteiden listalle, ja koko historiallinen keskusta jatkaa samaa upeaa tyyliä. Teemme päiväretken viinialueelle Saint-Émilionin ihastuttavaan kaupunkiin ja vierailemme myös viinitilalla maistelemassa alueelle tyypillisiä viinejä. 
Cxense Display