Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje

Kesämatka Porvoon seudulle

Kesämatka Porvoon seudulle / TSOP

Lähtöpäivät:

Ke 5.6.2024

Matkan kesto:

3 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 569€

Kesämatka Porvoon seudulle

alk. 569 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Taidetta Gumbostrandissa ja Bongan linnassa…historiaa Albert Edelfeltin ateljemuseossa, Strömforsin ruukissa ja Malmgårdin kartanossa…ostoskohteita, ruokailuita ja kivaa yhdessäoloa Haikon kartanossa.Tiirinkosken tehdas

Tiirinkosken tehtaalla on lifestyle-tyylinen kauppa sekä idyllinen kahvila vuonna 1910 rakennetussa navettarakennuksessa

Gumbostrand

Gumbostrand Konst & Form on uniikki taide -ja tapahtumakokonaisuus aidossa, vanhassa tehdasmiljöössä. Tarjolla on ainutlaatuinen kattaus pohjoismaista taidetta ja muotoilua.


Bongan linna

Bongan Linna on jännittävä ja hieman outokin ilmestys keskellä Loviisaa. Upea, yli satavuotias patriisilinna kätkee sisäänsä professori, taiteilija Riitta Nelimarkan ateljeetilat ja näyttelygallerian. Galleriassa on esillä yli kaksisataa taiteilijan työtä, joista osa on myytävänä. Väri-ilottelu jatkuu ateljeetiloissa, jotka niin ikään ovat tilauksesta auki vierailijoille.

Malmgårdin linna

Historiallisella Malmgårdin kartanolla on pitkät perinteet. Malmgårdin linnan uusrenesanssirakennus on 1880-luvulta, mutta kartanon historia ulottuu aina 1600-luvulle asti. Siitä lähtien kartano on ollut Creutzin kreivillisen suvun omistuksessa. Tänä päivänä Malmgård on moderni kartano joka on erikoistunut luonnonmukaiseen viljelyyn. Lisäksi kartanolla harjoitetaan oluttuontantoa, matkailua, metsätaloutta ja sähkötuotantoa.

Yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa

Tämä matka tehdään yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa. Mukana matkalla on Osuuspankin kerhoisäntä Markku Eklöf.  Huom! Olet lämpimästi tervetullut matkalle mukaan vaikka et olisi OP Elohopeakerhon jäsen!

OP Elohopeakerhon jäsenyydellä 10€ alennusta

Tiesithän, että OP Tampereen Seudun Elohopeakerhon jäsenenä, saat tästä matkasta 10€:n alennuksen. Alennus huomioidaan matkan loppuhinnasta, kun valitset varaamopolun vaiheessa 4 ’Palvelut’ kohdan ”Olen Tampereen Seudun Osuuspankin omistaja-asiakas”. Hyödynnä etusi ja nauti elämyksistä edullisemmin!Katso kaikki OP Elohopeakerho Tampereen matkat >>Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 (ma-pe 8-16) tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


 

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >


KATSO KAIKKI KOTIMAAN MATKAT >


Hintaan sisältyy

  • Bussikuljetukset matkaohjelman mukaisilta paikkakunnilta
  • majoitus 2yötä Haikon kartanossa
  • matkaohjelman mukaiset opastukset ja ruokailut

Matkaohjelma

1. matkapäivä

Bussiaikataulu:

klo 07.25 TSOP/Ylöjärven konttori

klo 07.45 Nokia, Pirkkalaistien pikavuoropysäkki

klo 08.00 Pirkkala, K-market Pirkanpojan pysäkki

klo 08.30 Vanha Kirkko          

klo 09.00 Lempäälä, kirkon pysäkki –tarvittaessa Viialan SEO


Matkaamme aamusta ensin Tiirinkosken tehtaalle, Hämeenlinnaan. Tiirinkosken tehtaalla on lifestyle-tyylinen kauppa sekä idyllinen kahvila vuonna 1910 rakennetussa navettarakennuksessa. Juomme aamukahvit ostosten lomassa. Tiirinkosken tehtaalta jatkamme matkaa Sipooseen, Gumbostrandiin. Gumbostrand Konst & Form on uniikki taide -ja tapahtumakokonaisuus aidossa, vanhassa tehdasmiljöössä. Tarjolla on ainutlaatuinen kattaus pohjoismaista taidetta ja muotoilua. Syömme keittolounaan tutustumisen yhteydessä. Sipoosta jatkamme edelleen Porvooseen jossa tutustumme Albert Edelfeltin ateljeemuseoon ja Villa Albertiin. Taidemaalari Albert Edelfelt rakennutti itselleen ateljeen vuonna 1883. Vain noin 10 minuutin kävelymatkan päässä Haikon Kartanosta sijaitsevassa viehättävässä
ateljeemuseossa Edelfelt maalasi 24 kesänä. Ateljeen pihapiirissä on Villa Albert,
jossa vaihtuvien näyttelyiden näyttelytila ja museomyymälä. Tutustumisen jälkeen siirrymme kylpylähotelli Haikon kartanoon. Majoitumme huoneisiin jonka jälkeen on hetki aikaa käydä vaikkapa hotellin kylpyläosastolla. Syömme illallisen tämän jälkeen.

2. matkapäivä

Aamiaisen jälkeen lähdemme retkellemme. Ajelemme ensin Loviisaan jossa tutustumme opastuksella Bongan linnaan. Bongan Linna on jännittävä ja hieman outokin ilmestys keskellä Loviisaa. Upea, yli satavuotias patriisilinna kätkee sisäänsä professori, taiteilija Riitta Nelimarkan ateljeetilat ja näyttelygallerian. Galleriassa on esillä yli kaksisataa taiteilijan työtä, joista osa on myytävänä. Väri-ilottelu jatkuu ateljeetiloissa, jotka niin ikään ovat tilauksesta auki vierailijoille. Bongan linnasta jatkamme matkaa Strömforsin ruukkiin. Strömforsin vanhalla ruukkialueella elämä jatkuu vuosisataisessa ympäristössä vanhoja perinteitä kunnioittaen. Käsityöläisyys luo leimansa koko alueen tunnelmaan. Tutustumme alueeseen oppaan johdolla joka kertoo tarkemmin historiasta, kirkosta, museosta sekä sepänpajasta. Lisäksi meillä on ostosaikaa sekä syömme keittolounaan. Strömforsin ruukilta lähdemme paluumatkalle. Matkalla käymme Pernajassa, Malmgårdin linnassa. Historiallisella Malmgårdin kartanolla on pitkät perinteet. Malmgårdin linnan uusrenesanssirakennus on 1880-luvulta, mutta kartanon historia ulottuu aina 1600-luvulle asti. Siitä lähtien kartano on ollut Creutzin kreivillisen suvun omistuksessa. Tänä päivänä Malmgård on moderni kartano joka on erikoistunut luonnonmukaiseen viljelyyn. Lisäksi kartanolla harjoitetaan oluttuontantoa, matkailua, metsätaloutta ja sähkötuotantoa. Olutmaistatus panimossa sisältäen kolme olutta, yhteensä 0,5l. Tutustumme kartanopuoliin jossa jauhetaan ja myydään  luonnonmukaisesti viljeltyä vehnää, ruista, ohraa, kauraa ja spelttiä eri muodoissa. Meillä on lisäksi ostosmahdollisuus kartanopuodissa.

3. matkapäivä

Aamiainen hotellissa. Huoneiden luovutus ja lähtö Porvooseen jossa teemme ensin opastetun kierroksen oppaan johdolla. Tämän jälkeen omatoimista ostosaikaa Porvoon Vanhassa kaupungissa. Vanha Porvoo ranta-aittoineen on yksi Suomen valokuvatuimmista kansallismaisemista ja matkailijoiden kestosuosikki. Matkailijat tulevat ihastelemaan värikkäitä puutaloja ja kävelemään kapeita mukulakivikatuja pitkin, nauttimaan kahviloiden ja ravintoloiden tarjonnasta, ostoksille suklaakauppoihin ja pikkuputiikkeihin. Ennen kotiin lähtöä syömme lounaan ja käymme vielä hakemassa makeat tuliaiset Brunbergin tehtaanmyymälästä.Paluu Vanhalle kirkolle noin klo 19.00.

Hotellit

Kartta

Tärkeää tietää

Lataa (pdf -esite)


Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.