Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Uudet lomat etelän lämpöön!

Rantalomat Kanariansaarille

Valitse matkapaketti tai pelkät lennot

Nyt lennetään Kanariansaarille!

Monta hyvää syytä lentää kanssamme Kanarialle!

* Edulliset matkapaketit tai pelkät lennot
* Suorat lennot Helsingistä Las Palmasiin
* Ilmaiset matkatavarat lennolla!
* Lähdöt perjantaisin - paras päivä loman aloitukseen!
* Turvallinen EU-kohde, selkeät matkustussäännöt.
* 100% hiekkaranta ja palmutakuu!
* Kohteessa paljon nähtävää ja aktiviteettimahdollisuuksia.
* Suomenkielinen opas mukana lentokenttäkuljetuksilla.
* Iltapäivälennot klo 17 - ehdit nauttia myös Helsinki-Vantaan parhaista palveluista!

Matkapaketti vai pelkkä lento?

Helppo ja turvallinen matkapaketti

Matkapoikien matkapaketti Kanariansaarille on vaivaton tapa varata unelmien loma. Lentojen lisäksi hintaan sisältyy valmiiksi valitut hotellivaihtoehdot ja tietenkin lentokenttäkuljetukset suomenkielisen oppaan johdolla kohteessa. Lähdöt kätevästi perjantaisin iltapäivällä ja paluu Helsinkiin seuraavana perjantaina päivälennolla. Matkojen kesto on yksi viikko. 


Pelkät lennot Kanarian aurinkoon

Lähdöt kätevästi perjantaisin iltapäivällä ja paluu Helsinkiin seuraavana perjantaina päivälennolla. Matkojen kesto on yksi viikko. 

Hurmaava Playa Del Inglés

Playa Del Ingles säilyttää suosionsa sukupolvelta toiselle, koska se on mainettaan monipuolisempi ja osaa hurmata kaikki aina uudestaan. Lue lisää >>

Näe ja koe Kanarialla!

Monipuolinen Cran Canaria on suomalaisten klassikkolomakohde vuodesta toiseen. Kanariansaarten kolmanneksi suurin saari, Gran Canaria on Espanjalle kuuluva saari Atlantin valtamerellä. Gran Canarialla voit viettää rentouttavaa rantalomaa palmujen katveessa, mutta saari tarjoaa myös kattavan valikoiman muuta tekemistä ja kokemista. Gran Canarialla vietät rihanaa rantalomaa palmujen katveessa mutta myös shoppailua, yöelämää, kulttuuria ja aktiivilomaa!

Hotellimme Kanariansaarilla

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Jos haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat risteilytarjoukset!

TLAA