Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Pienille ja isoille ryhmille

Turun parhaat yhres päiväs

Turun parhaat yhres päiväs ryhmille

Ryhmämatkaehdotelma Turun parhaat yhres päiväs

Nyt on mahdollisuus kokea Turun herkkupalat yhdellä reissulla. Aluksi testataan turkulaisia menopelejä
eli kuuluisaa funikulaaria sekä kaupunkilautta Föriä. Seuraavaksi suunnataan merelle tunnelmallisen
höyrylaiva S/S Ukkopekan matkassa hauskalla risteilyllä, jonka vetää Turun murteella Förin äijä.

Hinta noin/hlö

109€


OHJELMA

Lähde oppaan matkassa tutustumaan turkulaisuuden kovaan ytimeen eli risteilemään Aurajoen ylittävällä kaupunkilautta Förillä sekä huristelemaan rinnehissi Funilla – jos se nimittäin sattuu toimimaan! Opas valjastaa myös turkulaisten sanontojen pariin samalla, kun piipahdetaan entisen vankilan, Kakolan, juurella ihmettelemässä Kakolanmäen uutta elämää. Alue tunnetaan nykyään jatkuvasti kehittyvänä, kiehtovana asuinalueena vain Funin rykäisemän päässä joesta.

Suht koht hauska saaristoretki Loistokarin saarel tarjoaa höyrylaivaristeilyn, joka kutkuttelee nauruhermoja. Ukkopekka vie matkustajansa opastetulle retkelle, josta ei huumoria puutu. Risteilyn isäntänä toimii tunnettu turkulainen juontaja Markku ”Förin äijä” Heikkilä. Hauskat jutut torellisesta Turusta siivittävät matkaa,
jonka aikana nautitaan herkullinen savuloimukalakeitto. Retkellä tutustutaan myös viehättävään Loistokarin saareen ja ihmetellään miten tuolla pienellä luodolla voi oikein asua. Paluumatkalla nautitaan kahvit ja makeapala. Ei mittä virallist, mut torellist!

Hintaan sisältyy

• bussikuljetukset n. 3-5 tunnin ajomatkan päästä
• 1 h opastus kahdella oppaalla
• 2,5 h höyrylaivaristeily risteilyohjelmineen
• savu-loimukalakeittolounas

Hinta edellyttää 30 maksavaa henkilöä, jolloin matkanjohtajan ja kuljettajan matkat ovat ilmaisia. Vastuullinen matkajärjestäjä Matkapojat Oy.


Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.

 


PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >Lataa Turun parhaat yhres päiväs ryhmämatkaesite


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

KATSO KAIKKI RYHMÄMATKAEHDOTELMAT