Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Viking Grace

STTK jäsenristeily

STTK jäsenristeily Viking Grace

Lähtöpäivät:

1.12.2023

Matkan kesto:

2 päivää

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely


Myynti suljettu.
Kysy mahdollisia viime hetken paikkoja puh 010 2323 414 (ma-pe klo 8.00-16.00) tai myyntipalvelustamme puh 010 2323 200 (ma-pe klo 10.00-16.00)
tai email: sari.jarvela@matkapojat.fi

STTK:n miniristeily Turusta Tukholmaan

Iltalähtö Turusta Viking Gracella tarjoaa upeat puitteet miellyttävälle merimatkalle. Buffet Aurora ravintolan joulupöytä on katettuna, tarjoten nautinnollisia makuelämyksiä. Laivan monipuolinen risteilyohjelma pitää tunnelman korkealla koko matkan ajan ja välissä ehdit tekemään edullisia meriostoksia laivan myymälöissä.
Tervetulotilaisuus lähtöiltana klo 21.00-22.00 laivan kokousosaston auditoriossa.
STTK:n omaa ohjelmaa on luvassa laivan Auditoriossa paluumatkalla klo 10:00–14:00 Suomen aikaa.
Matkaohjelma jaetaan lippujen mukana satamassa.


Alustava risteilyohjelma:

Lataa ohjelma pdf-tiedostona tästä >>


Perjantai 1.12. klo 21.00-21.45

Tervetulotilaisuus, Kokoustilassa kannella 9

Kuohuvaa juomaa ja pientä suolaista hyvässä seurassa. 

Harri Piispanen STTK, Varsinais-Suomi aluejohtokunta

 

Lauantai 2.12. klo 10-14

Tervetuloa!

Harri Piispanen, aluepuheenjohtaja STTK, Varsinais-Suomi 

Patrizio Laina, pääekonomisti
Pipsa Allén ; Tehy:n 2 varapuheenjohtaja

 

Buffet Aurora ravintolan joulupöytä on katettuna, tarjoten nautinnollisia makuelämyksiä


Lisämaksusta edestakainen tilausajokuljetus osaryhmänä ns. seuramatka bussin kyydissä
Pori-Rauma-Turku reitillä.

Muiden mahdollisten reittien kuljetukset tulevat myöhemmin varattaviksi.


Hintaan sisältyy

 • Risteily valitussa hyttiluokassa
 • Meriaamiainen
 • Viking Buffet päivällinen ruokajuomineen paluumatkalla
 • Kokouskahvit ja hedelmiä
 • Risteilyohjelma

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Turku, Viking Linen terminaali
Tukholma, Stadsgården
Turku Tukholma Laiva
20:55 06:30 Viking Grace
19:50 07:45 Viking Grace

Lisämaksulliset palvelut

Joulubuffet

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Turku - Tukholma

Siirtyminen laivaan ja majoittuminen hytteihin. Viking Grace lähtee Turusta klo 20:55. Tervetulotilaisuus klo 21:00–22:00 laivan kokousosaston auditoriossa, kannella 9. Illalla on mahdollisuus lisämaksulliseen ruokailuun. Laivan oman risteilyohjelman saatte laivan infosta. STTK:n risteilyohjelma jaetaan laivalippujen yhteydessä.

2. matkapäivä, Tukholma - Turku

Laiva on Tukholmassa klo 07:30–08:45. Matkan hintaan sisältyvä meriaamiainen on tarjolla klo 06.30–09:45 (viimeinen sisäänpääsy klo 09:30), Buffet Aurora -ravintolassa kannella 10. Klo 10:00–14:00 STTK:n ohjelmaa laivan auditoriossa, kannella 9. Klo 14:30 nautitaan matkan hintaan sisältyvä Buffet-päivällinen joulupöydästä, Buffet Aurora -ravintolassa, kannella 10. Viking Grace saapuu Turkuun klo 19:50.

Ajat ovat Suomen aikaa.


Laivan esittely

Viking Grace

The Buffet

Runsas ja monipuolinen buffetimme tarjoaa eri makuelämystä alkupaloista pääruokiin, jälkiruokiin ja juustoihin. Ruokajuomat sisältyvät hintaan.

Ravintolat ja kahvila

Viking Gracella on Buffetin lisäksi kaksi tasokasta ravintolaa.  Frank´s in ruokalistalla on pizzoja, hampurilaisia, raikkaita salaatteja, ihania jälkiruokia ja uutuutena trendikkäitä japanilaisia ramen-nuudeliannoksia. Oscar à la Carten klassinen, skandinaavinen keittiö tarjoaa hienostuneita kulinaarisia elämyksiä. Keittiössä suositaan mahdollisimman lähellä tuotettuja, sesongin parhaita raaka-aineita. Café Sweet & Salty -kahvilassa tarjoillaan aamiaista, lounasta sekä iltaisin päivällistä tai yöpalaa. Kaikki tuotteet ovat laivalla valmistettuja ja uunituoreita. 

Ostokset

Ainutlaatuinen myymäläkokonaisuus tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita merkkituotteita edulliseen merihintaan. Mm. oluelle ja samppanjalle on omat hienot osastonsa. Ostosten lomassa on mukava pysähtyä maistiais- ja ohjelmapisteille nauttimaan niiden tarjonnasta. Täydellisen ostoshetken kruunaa iloinen ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu.

Baarit

Retro Bar - Retrossa on viikon jokaisena päivänä perinteistä ja tanssittavaa musiikkia. Täällä onnistuvat niin karaoke, tanssi, yhteislaulu kuin bingokin.

Rockmore Bar - Rockmoressa voit löysätä solmiota. Menevä rockmusiikki soi aamusta iltaan, joka ilta on myös livemusiikkia tarjolla.

Seamore Champagne Lounge - Viihtyisä viinibaari sopii mainiosti esim. aperitiiveille ennen à la carte -illallista.

Yökerho

Suuri kaksikerroksinen yökerho Club Vogue sijaitsee Viking Gracen peräosassa. Kesäisin terassilla soitetaan päivisin lounge-musiikkia, iltaisin vuorossa on DJ ja bileet! Tunnelmaa voidaan erilaisin valaistustehostein ja uusimman audiovisuaalisen tekniikan avulla muuttaa vuorokaudenaikojen mukaan.

Lapsille

Viking Gracella on otettu hienosti huomioon myös nuoret matkustajat. Tarjolla on puuhaa, pelejä ja leikkejä perheen pienimmille sekä omaa ohjelmaa vähän vanhemmille lapsille ja teineille. Ja laivakissa Ville Viking on tietenkin mukana jokaisella lähdöllä! 


0–6 vuotiaiden leikkihuoneessa on helppoa viettää pidempikin tovi: lasten kestosuosikki, pallomeri on Viking Gracella varustettu kiipeilymahdollisuuksilla. Kaikki on kuitenkin suunniteltu lapsille mahdollisimman turvalliseksi, jotta vältytään vahingoilta. 

Hiukan isommille lapsille (6-12 v.) tarkoitetulla hauskalla osastolla ei tekeminen lopu kesken. Siellä voi pelata haluamiaan pelejä tai hauskuuttaa itseään ja muita tivoleista tutuilla hassuilla peileillä. Eikä sovi unohtaa Xbox-konsoleita, piirustusnurkkausta, välineitä tasapaino- ja pallopeleihin, filmejä, kirjoja, lehtiä ja lautapelejä, jotka kaikki ovat lasten käytössä. 

PAFin ja Microsoftin sponsoroima teinien oma viihdemaailma puolestaan tarjoaa paljon erilaisia maksullisia ajanvietepelejä ja ilmaisen Xboxin. 

Kannella 10 sijaitsevassa suositussa pelihuoneessa voi pelata Sega Rally -videopeliä ja nousta moottoripyörän selkään ajamaan virtuaalirataa. Huoneessa on myös airhockey- ja vasarapeli sekä kaksi kourapeliä, jossa pelaaja ohjaa elektronisesti mekaanista kouraa tavoitteena noukkia jokin palkintoleluista.

Hyvän olon palvelut


Spa-osastolla on kaksi suurta poreallasta, joista on upeat näkymät merelle. Tavallisen saunan lisäksi tarjolla on myös yrttisauna, ja saunomisen jälkeen on mukava vilvoitella lumiluolassa, jossa lämpötila on aina pakkasen puolella. Spa-osastolla on lisäksi kaksi yksityiskäyttöön varattavaa kuuden hengen VIP-saunatilaa, joissa on oma sauna ja poreallas. VIP-tilojen vuokra oikeuttaa sisäänpääsyyn koko osastolle, myös yrttisaunaan ja lumiluolaan.
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Hytit

Kuva hytistä

Inside Double -hytti

Ikkunaton hytti 1-2 henkilölle

 • 9,4-9,7 m2
 • Parivuode
 • Kansilla 5-6 ja 8-9
Kuva hytistä

Seaside Four -hytti

Ikkunallinen hytti 1-4 henkilölle

 • 9,4-9,7 m2
 • Kansilla 5-8
Kuva hytistä

Inside Four -hytti

Ikkunaton hytti 1-4 henkilölle

 • 9,5 m2
 • Kansilla 5-8
Kuva hytistä

Seaside Double -hytti

Ikkunallinen hytti 1-2 henkilölle

 • 9,7 m2
 • Parivuode
 • Kansilla 6-8
Kuva hytistä

Inside Piccolo Two -hytti kahdelle (kerrosv.)

Kompakti sisähytti 1–2 henkilölle kansilla 5, 6, 7 ja 8. Yksi ala- ja ylävuode. Hytin koosta johtuen suosittelemme hyttiä lähinnä yhdelle henkilölle. TV ja hiustenkuivain. Pinta-ala 5,4–6,0 m².

Tärkeää tietää

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.