Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Syyslomalla merimaisemiin

Nappaa parhaat vinkit!

Parhaat syyslomat on tehty tietenkin ilosta ja yhdessäolosta, naurusta ja ystävistä, hyvästä viihteestä ja herkuttelusta! Rentoutumisesta ja ehkä vähän shoppailustakin.
Koulujen syyslomia vietetään tänä vuonna 10.-25.10.2020 välisenä aikana. Lähde syyslomalla lasten kanssa merimaisemiin.

🍁 Syyslomalle karanteenivapaasti 🍁

Näille matkoille voit lähteä ilman karanteenia.*


* Perustuu matkustustilanteeseen 8.10.2020. Tällä hetkellä Suomen viranomaiset tarkistavat matkustusrajoitukset viikoittain. Tilanteen mahdollisesti muuttuessa, olemme yhteydessä jokaiseen matkavarauksen tehneeseen ja palautamme rahat täysimääräisenä takaisin.

Huom! Voimassaolevat mahdolliset karanteenivelvoitteet voit tarkistaa tästä >> (THL/Matkustaminen ja koronaviruspandemia).

Syksyn tähtiartisteja laivoilla

Suomen eturivin huippuartistit hurmaavat tänäkin syksynä Itämeren estradeilla! Lähde nauttimaan oman suosikkisi keikasta! Esiintyjät sitoumuksetta.

VIKING GRACE viihde >>

BALTIC PRINCESS viihde >>

VICTORIA viihde >>

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Luottavaisin mielin laivalle

Meille Matkapojissa turvallisuus on ykkösasia ja tarjoamme asiakkaillemme lomavalikoimaa aina turvallisuustilanne huomioiden. Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa pyrimme tekemään matkustamisen puitteet mahdollisimman turvallisiksi. Laivoilla, hotelleissa ja busseissa on tehty paljon toimenpiteitä entistä turvallisemman ja väljemmän matkustamisen mahdollistamiseksi.

Kasvomaskit ovat tällä hetkellä tärkeä matkavaruste ja niiden käyttöä suositellaan laajalti sekä erityisesti sellaisissa tilanteissa, joissa turvavälien noudattaminen saattaa olla hankalaa. Mikäli turvallisuusasiat satamissa ja laivoilla mietityttävät, toivomme että perehtyisit varustamojen turvallisuustoimenpiteisiin.

Turvallisuus Tallink Siljan laivoilla >
Turvallisuus Viking Linen laivoilla >
Varustamojen yhteinen suositus kasvomaskien käytöstä laivamatkalla 14.8.2020 >

Tilaa uutiskirje ja saat parhaaat vinkit sähköpostiisi!

TILAA