Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Syysloman parhaat matkat!

Nappaa vinkit syyslomaan!

Parhaat syyslomat on tehty tietenkin ilosta ja yhdessäolosta, naurusta ja ystävistä, hyvästä viihteestä ja herkuttelusta! Rentoutumisesta ja ehkä vähän shoppailustakin.
Koulujen syyslomia vietetään tänä vuonna 09.-31.10.2020 välisenä aikana. Nyt on vihdoin taas mahdollista matkustaa ja ottaa hetken irtiotto kotimaisemista.

🍁 Syyslomaristeilyt 🍁


Syksyn tähtiartisteja laivoilla

Suomen eturivin huippuartistit hurmaavat Itämeren laivojen estradeilla! Kurkista viihdekalenteriin ja lähde nauttimaan oman suosikkisi keikasta! Esiintyjät sitoumuksetta.

Viihde Viking Linen laivoilla:

VIKING GRACE >>
VIKING GABRIELLA >>
VIKING XPRS >>Viihde Tallink Siljan laivoilla:

EUROPA >>
BALTIC PRINCESS >>
SILJA SERENADE/SYMPHONY >>


Mukavasti matkaan!

Kotimaan liityntäbussit

Lähde matkalle omalta pysäkiltä. Matkapoikien tilausajobussi vie sinut kätevästi suoraan satamaan. Liityntäkuljetus on mukava tapa lähteä matkaan ja saapua takaisin omalle kotipaikkakunnalle. Liityntäkuljetuksilla vältät liikenneruuhkat, pysäköintihuolet ja ilmastokin kiittää kimppakyydillä matkustamisesta! Matkapoikien tilausajobusseissa sinulla on käytössäsi myös ostosten ennakkotilaus eli pre-order -palvelu. Tutustu ja varaa. Tervetuloa kyytiin!

Oma auto mukaan parkkiin laivalle

Moniin risteilyihin on mahdollista ajaa oma auto laivaan parkkiin. Helppoa ja mukavaa, ei parkkihuolia eikä kalliita pysäköintimaksuja satama-alueella. Autopaikkatiedustelut ja -varaukset hoituvat soittamalla myyntipalveluumme 010 2323 200.

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Luottavaisin mielin laivalle

Asiakkaittemme turvallisuus on ykkösasia ja tarjoamme lomavalikoimaa aina turvallisuustilanne huomioiden. Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa pyrimme tekemään matkustamisen puitteet mahdollisimman turvallisiksi. Laivoilla, hotelleissa ja kotimaan liityntäbusseissa on tehty paljon toimenpiteitä entistä turvallisemman ja väljemmän matkustamisen mahdollistamiseksi. Mikäli turvallisuusasiat mietityttävät, toivomme että perehtyisit turvallisuustoimenpiteisiin ennen matkaasi. Lisätietoja saat myös myyntipalvelusamme 010 2323 200.


Ohjeita matkustukseen >>

Turvallisuus Tallink Siljan laivoilla >

Turvallisuus Viking Linen laivoilla >


Tilaa uutiskirje ja saat parhaaat vinkit sähköpostiisi!

TILAA