Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Iloa ja yhdessäoloa sen olla pitää!

Syysloman parhaat matkat

Suunnitellaan paras syysloma ikinä!

Mistä on parhaat syyslomat tehty? Tietenkin ilosta ja yhdessäolosta, naurusta ja hauskanpidosta, hyvästä viihteestä ja herkuttelusta! Hemmottelusta ja ehkä vähän shoppailustakin. Tästä kaikesta on myös Tukholman ja Tallinnan riemukkaat risteilyt ja hotellimatkat tehty. Eikä sovi unohtaa kylpyläriemuja tai upeita Euroopan kaupunkikohteita!

Nappaa tästä parhaat tärpit


Syksyn patikkamatkat

Tervetuloa leppoisille vaellusmatkoille Euroopan ihastuttaviin kohteisiin nauttimaan luonnosta, kauniista maisemista ja virkistävistä patikoinneista. Tarjolla on upeat vaellusmatkat Slovenian Blediin ja Reinin jokilaaksoon. Matkat ovat suomeksi opastettuja ja soveltuvat hyvän peruskunnon omaaville henkilölle. Patikoinnit tapahtuvat pääosin helppokulkuisia reittejä pitkin. Tutustu tarkemmin matkaohjelmiin ja lähde rohkeasti mukaan!

Kaupunkilomat

Matkapojilla on paljon ihania, erilaisia kaupunkikohteita joka makuun kuten suositut budjettiystävälliset kaupunkilomat Tallinnaan, Riikaan, Pärnuun ja Tarttoon löytyvät läheltä Baltiasta. Suurkaupungin sykettä ja historian havinaa pääset aistimaan mm. Roomassa, Lontoossa ja Wienissä. Tutustu kaupunkeihin, tee oma valintasi ja lähde nauttimaan tuulahdus kansainvälistä henkeä!


Helposti matkaan!

Lähde matkalle omalta pysäkiltä. Matkapoikien tilausajobussi vie sinut kätevästi suoraan satamaan. Liityntäkuljetuksen voit yhdistää sekä Viking Linen ja Tallink Siljan risteilyihin sekä Baltian matkoille. Liityntäkuljetus on mukava tapa lähteä matkaan ja saapua takaisin omalle kotipaikkakunnalle. Liityntäkuljetuksilla vältät liikenneruuhkat, pysäköintihuolet ja ilmastokin kiittää kimppakyydillä matkustamisesta! Matkapoikien tilausajobusseissa sinulla on käytössäsi myös pre-order -palvelu. Tutustu ja varaa. Tervetuloa kyytiin!

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.
JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >

Tilaa uutiskirje ja saat parhaaat vinkit sähköpostiisi!

TILAA