Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Iloa ja yhdessäoloa sen olla pitää!

Syysloman parhaat matkat

Nyt mennään syyslomalle!

Mistä on parhaat syyslomat tehty? Tietenkin ilosta ja yhdessäolosta, naurusta ja hauskanpidosta, hyvästä viihteestä ja herkuttelusta! Hemmottelusta ja ehkä vähän shoppailustakin. Tästä kaikesta on myös Tukholman ja Tallinnan riemukkaat risteilyt ja hotellimatkat tehty. Eikä sovi unohtaa kylpyläriemuja tai upeita Euroopan kaupunkikohteita!

Toimi pian ja varaa syksyn odotetuin loma!

Vinkit nopeille!

Syyslomia ihan kaikille!

Syksyn tähtiartistit laivoilla

Huippuartistit hurmaavat jälleen Itämeren estradeilla! Olipa suuntasi syyslomalla Tukholmaan tai Tallinnaan, risteilymatkaasi tähdittää Suomen eturivin kirkkaimmat tähdet, kuten JVG, Nelli Matula, Diandra, Irina jne. Varmista paikkasi pian ja lähde nauttimaan oman suosikkisi keikasta!

Kurkista viihdekalenteriimme >>

Helposti matkaan!

Lähde matkalle omalta pysäkiltä. Matkapoikien tilausajobussi vie sinut kätevästi suoraan satamaan. Liityntäkuljetuksen voit yhdistää sekä Viking Linen ja Tallink Siljan risteilyihin sekä Baltian matkoille. Liityntäkuljetus on mukava tapa lähteä matkaan ja saapua takaisin omalle kotipaikkakunnalle. Liityntäkuljetuksilla vältät liikenneruuhkat, pysäköintihuolet ja ilmastokin kiittää kimppakyydillä matkustamisesta! Matkapoikien tilausajobusseissa sinulla on käytössäsi myös pre-order -palvelu. Tutustu ja varaa. Tervetuloa kyytiin!

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.
JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >

Tilaa uutiskirje ja saat parhaaat vinkit sähköpostiisi!

TILAA