Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Osallistu kilpailuun, voita matkalahjakortti!

Matkamessujen suuri kilpailu - voita 500€ matkalahjakortti!

Tervetuloa tammikuun matkamessukilpailuun! Valitse vuoden 2020 uutuusvalikoimastamme sinua kiinnostavin kohde, ja olet mukana arvonnassa. Kaikkien osallistuneiden kesken arvomme Matkapoikien 500€:n matkalahjakortin! Voittajalle ilmoitamme henkilökohtaisesti kilpailuajan päätyttyä.

Kilpailu on avoinna 31.1.2020 asti.  Onnea arvontaan!


Katso myös mahtavat Matkamessutarjoukset! Alennus jopa -150€ >>

Tarkistetaan arvonnan voimassaolo..

Lufthansalla lentoon 2020!

Oletko jo tutustunut Euroopan parhaaksi lentoyhtiöksi valittuun Lufthansaan? Lentoyhtiö Lufthansalla on Suomesta laaja lentoverkosto. Helsingistä kolme päivittäistä yhteyttä Frankfurtiin ja neljä Müncheniin, joista vaihdolla pääset Lufthansan siivin jopa yli 80 maahan! Lufthansalla palvelun laatu on korkea, pieni ateria ja juomapalvelu sisältyvät lennoilla lipun hintaan ja lapsiperheet otetaan hyvin huomioon.

 

Valitse minne Lufthansan kohteista matkustaisit ja olet mukana Matkapoikien 200 € lahjakortin arvonnassa. Tutustu ja osallistu arvontaan täältä: www.matkapojat.fi/kaupunkilomat


Arvonta päättyy 26.1.2020. Voittajalle ilmoitamme henkilökohtaisesti kilpailuajan päätyttyä. Onnea arvontaan!

Lufthansan lentomatkavarauksissa sinua palvelee Matkapoikien myyntipalvelu 010 2323 200.


Millaiset matkat sinua kiinnostavat?

Tiesithän, että arvomme myös joka kuukausi uutiskirjeen tilanneiden ja matkakiinnostuksensa kertoneiden kesken 100€:n matkalahjakortin. Klikkaa millaiset matkat sinua kiinnostavat ja olet mukana matkalahjakorttiarvonnassa. Onnekkaalle voittajalle ilmoitamme henkilökohtaisesti. Onnea arvontaan!

Matkamessutarjoukset 2020

Mahtavat matkamessutarjoukset nyt 26.1. asti! Kiertomatkat, Kaukomatkat ja Elämysristeilyt nyt huipputarjouksin – tietenkin Matkapojilta! Kaupunkilomalähdöt valmiiksi alennetuin hinnoin. Toimi pian, sillä tarjoushintaisia tuotteita rajattu määrä. Hinnat on alkaen-hintoja/hlö 2 hengen huoneissa.

Kiertomatkat –100 €/varaus
Kaukomatkat –150 €/varaus
Elämysristeilyt –150 €/varaus

Varaa Matkamessutarjoukset koodilla MESSUT


Kaupunkilomat ja risteilyt varattavissa valmiiksi alennetuin hinnoin.

Uusi blogisarjamme on alkanut!

Lähde huippuoppaamme Annan mukaan monipuolisille kiertomatkoille ja lue blogista Annan kuulumiset! Anna päivittää blogia tulevilta kiertomatkoiltaan. Pääset mukaan mm. Hollannin kukkaloistoon, Färsaarten rauhaan, Huippuvuorten pysäyttäviin maisemiin sekä uutuuskohteisiimme Georgiaan ja Etelä-Koreaan. Tervetuloa mukaan!

Tilaa uutiskirje tästä!

TILAA