Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Voita loma Tallinnaan

Kesäarvonta on täällä!

Arvonta voimassa 7.7.2020 asti

Kesäarvonta alkoi nyt - voita loma Tallinnaan!

Klikkaa suosikkinähtävyytesi tai käyntikohteesi Tallinnassa ja voit voittaa Tallinnan hotellimatkapaketin laivamatkoineen kahdelle hengelle. Palkinto sisältää meno-paluu laivamatkat Tallinkilla Tallinnaan + 1 yön hotellimajoituksen 2:lle hengelle Tallink Spa & Conference Hotellissa Superior-luokan huoneessa aamiaisineen sisältäen Aqva Span käytön. Kilpailuun voit osallistua ajalla 22.6.-7.7.2020. Palkinnon voittaja arvotaan 8.7.2020.  Onnea arvontaan!8.7.2020

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille!

Kesäarvonta keräsi huikean määrän osallistujia ja kaikkien vastanneiden kesken Tallinnan suosikkinähtävyydeksi valikoitui ylivoimaisella enemmistöllä Vanhakaupunki. Tämän käyntikohteen valitsi 74% kaikista vastaajista. Arvontapalkinnon voittaja on myös selvinnyt ja hänelle lähtee 8.7.2020 tieto kesäpalkinnon voitosta. Kiitämme kaikkia osallistuneita ja toivotamme oikein hyvää kesää!


18.8.2020

Arvontapalkinnon voittaja on tavoitettu ja palkinto postitettu Petäjävedelle. Paljon Onnea Pirjo S.! Kuumat uutuudet 2020!

Kaikki kesälomavinkit ja kotimaan matkat!

Löydä Matkapoikien kattavasta valikoimasta kesän parhaat matkat. Tarjolla on ihastuttavia uutuuksia niin kotimaahan Ahvenanmaalle kuin lähialueille Tallinnaan ja Riikaan. Tutustu tarjontaamme ja lähde risteilylle tai kaupunkilomalle. Jos kotimaan on tänä kesänä juttusi, löydät ne omalta koostesivulta matkapojat.fi/kotimaa. Monipuolisesta matkatarjonnassa löydät valmiita ohjelmallisia matkapaketteja luonnonkauniisiin saaristomaisemiin, historiallisiin vanhoihin kaupunkeihin, inspiroiviin tutustumiskohteisiin sekä ikimuistoisia elämyksiä tarjoaviin syksyn tähtitapahtumiin. Lyhyet päivämatkat, joiden päätteeksi saavutaan illaksi takaisin kotiin, ovat mitä ihanteellisin tapa viettää piristävä lomapäivä ja saada leppoisa irtiotto kotona olemisen vastapainoksi. Päivämatkojen ohella valikoimaa täydentää myös valikoidut hotelliyöpymisen sisältävät matkapaketit. Tervetuloa mukaan!

Tilaa uutiskirje tästä!

TILAA