Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Voita liput Tallinnan suosikkikohteisiin

Lippuarvonta on täällä!

Osallistu 5.2.2023 mennessä

Voita liput Tallinnan suosikkikohteisiin

Mitä sinä tekisit Tallinnassa?

Klikkaa mieluisinta vaihtoehtoa ja olet mukana arvonnassa jossa voit voittaa pääsyliput Tallinnan suosikkikohteisiin. Kaikkien kisaan osallistuneiden kesken arvotaan palkintona kaksi perhelippua (sis. 2 x aikuinen ja 2 x lapsi) sekä neljä yksittäislippua, jotka käyvät pääsymaksuna Tallinnassa Viron merimuseon Paks Margareetan ja Lentosataman Merimuseoon. Tarkemmat kilpailusäännöt löydät alempaa.

Paksun Margareetan museo-vierailukeskus

Tule tutustumisretkelle Unescon maailmanperintökohteeseen, josta löytyy keskiaikainen hylky, komea laivojen pienoismallikokoelma ja jännittäviä käsin kosketeltavia näyttelyesineitä eli sanalla sanottuna: Meri tykkitornissa!


Merikeskus Lentosatama

tarjoaa puuhaa innokkaille osallistujille – taitojaan voi testata mm. sukellusveneen torpedohyökkäyksessä sekä liikkuvan kohteen tarkkuusammunnassa. Museossa voi vierailla aidossa sukellusveneessä ja nähdä useita muitakin aidossa koossa olevia näyttelyesineitä. Pihalla on vauhdikas leikkikenttä perheen pienimmille.

Arvontaan voit osallistua ajalla 27.1.-5.2.2023.  Voittajalle ilmoitamme 6.2.2023.


 ONNEA ARVONTAAN!Tarkistetaan arvonnan voimassaolo..

Kevät kutsuu Tallinnaan!

Kaunis Tallinna on kestosuosikki, jonka suomalaiset haluavat kokea yhä uudelleen. Matkapojat tarjoaa Tallinnaan useita erilaisia kaupunkilomavaihtoehtoja, joista voit valita itsellesi sopivimman. Lähde Tallinnaan 1-3 yön hotellimatkalle valitsemassasi hotellissa. Kaikkiin hotellipaketteihin sisältyvät laivamatkat sekä hotellimajoitus aamiaisineen. Tutustu tarjontaamme ja lähde risteilylle tai kaupunkilomalle. Hotellimatkaan ja päiväristeilyihin voit yhdistää kätevän kotimaan liityntäkuljetuksen. Tervetuloa mukaan!

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Jos haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.

Tilaa uutiskirje tästä!

TILAA