Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Tampereen OP Elohopeakerho

Ihmiset suviyössä -Myllykolun kesäteatterissa

Ihmiset suviyössä -Myllykolun kesäteatterissa

Lähtöpäivät:

Ma 24.7.2023

Matkan kesto:

Päivämatka

Hinta:

Hinta alkaen 159€

Ihmiset suviyössä -Myllykolun kesäteatterissa

alk. 159 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Ihmiset suviyössä -ooppera Myllykolun kesäteatterissa

Paavo Korpijaakon säveltämä ja Elina Snickerin libretoksi kirjoittama ooppera perustuu nobelisti F. E. Sillanpään samannimiseen romaaniin. Oopperan ohjaa Riikka Oksanen. Päärooleissa laulavat ja esiintyvät Waltteri Torikka, Johanna Rusanen, Tuomas Miettola, Päivi Nisula ja Ilkka Hämäläinen. Tampere Raw -ensemble soi Myllykolussa kapellimestari Jouni Rissasen johtamana monikanavaäänityksenä, jonka äänisuunnittelusta vastaa Tomi Pietilä. Puku- ja lavastussuunnittelijana toimii Vilma Mattila.


Yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa

Tämä matka tehdään yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa. Mukana matkalla on Osuuspankin kerhoisäntä Markku Eklöf. Huom! Olet lämpimästi tervetullut matkalle mukaan vaikka et olisi OP Elohopeakerhon jäsen!

OP Elohopeakerhon jäsenyydellä 10€ alennusta

Tiesithän, että OP Tampereen Seudun Elohopeakerhon jäsenenä, saat tästä matkasta 10€:n alennuksen. Alennus huomioidaan matkan loppuhinnasta, kun valitset varaamopolun vaiheessa 4 ’Palvelut’ kohdan ”Olen Tampereen Seudun Osuuspankin omistaja-asiakas”. Hyödynnä etusi ja nauti elämyksistä edullisemmin!Katso kaikki OP Elohopeakerho Tampereen matkat >>Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 (ma-pe 8-16) tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


Osa kuvista: Riihimäen teatteri

 

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >


KATSO KAIKKI KOTIMAAN MATKAT >Hintaan sisältyy

  • Bussikuljetukset matkaohjelman mukaisilta paikkakunnilta
  • Teatterilippu
  • Väliajan tarjoilut

Matkaohjelma

1. matkapäivä

Bussiaikataulu:

klo 15.25 Nokia, Pirkkalaistien pikavuoropysäkki

klo 15.40 Pirkkala/K-market Pirkanpojan pysäkki

klo 16.10 Vanha Kirkko

klo 16.30 TSOP/Ylöjärven konttori


Ennen kesäteatteriesitystä teemme opastetun kierroksen oppaan johdolla Hämeenkyrössä. Opastuksen jälkeen matkaamme Myllykolun Kesäteatteriin jossa alkaa klo 19.00 ooppera Ihmiset Suviyössä. Paavo Korpijaakon säveltämä ja Elina Snickerin libretoksi kirjoittama ooppera perustuu Nobel-kirjailija Frans Emil Sillanpään samannimiseen romaaniin. Siihen pohjautuvaa filmatisointia vuodelta 1948 pidetään edelleen yhtenä merkittävimmistä kotimaisista elokuvista. Oopperan ohjaa Riikka Oksanen. Päärooleissa laulavat ja esiintyvät Waltteri Torikka, Johanna Rusanen, Tuomas Miettola, Päivi Nisula ja Ilkka Hämäläinen. Tampere Raw -ensemble soi Myllykolussa kapellimestari Jouni Rissasen johtamana monikanavaäänityksenä, jonka äänisuunnittelusta vastaa Tomi Pietilä. Puku- ja lavastussuunnittelijana toimii Vilma Mattila. Baritoni ja Hämeenkyrön FEStiwaalit ry:n taiteellinen johtaja Waltteri Torikka toteaa, että Ihmiset suviyössä tuo uutta näkökulmaa oopperataiteeseen. "Teos ravistelee ihmisten syvimpiä tuntoja, herättelee ajatuksia inhimillisyydestä ja ihmisyydestä. Koen myös erityisen merkityksellisenä, että saamme kertoa tämän tarinan juuri hämeenkyröläisen säveltäjän sävelin", Torikka sanoo. FEStiwaalin ensituotanto Sillanpää-ooppera nähtiin F.E. Sillanpään synnyinkodin pihapiirissä 2017-2018. Arvostelumenestystä esitettiin loppuunmyydyille katsomoille. Menestyksen jälkeen oli selvää, että miljöö on juuri oikea kotimaiselle oopperalle. Väliajalla tarjoilut.


Paluu Tampereelle, Vanhalle Kirkolle noin klo 23:00.

Tärkeää tietää

Lataa (pdf -esite)

Hyvä tietää

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.