Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Aktiivista lomaa

Seniori tanssi- ja patikkamatka Itävaltaan

Seniori tanssi- ja patikkamatka Itävaltaan

Matkan kesto:

7 päivää

Tulossa 2022

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Seniorimatka Itävaltaan Kitzbüheliin - tanssin taikaa ja upeita maisemia patikoiden

Tervetuloa mukaan matkalle kaikki liikunnallisesta matkasta vuorien keskelle kiinnostuneet eläkeläiset. Matkamme suuntautuu Itävaltaan, kuuluisan laskettelukeskuksen Kitzbühelin lähelle. Kaikki neljä ohjattua patikointia ovat helpohkoja ja sopivat perusaktiivisille ihmisille. Patikoinnin lisäksi ohjelmaamme kuluu myös tanssi. Mukanamme seuraa tanssiopettaja, joka antaa vinkkejä mm. vakiotanssin pyörteisiin. Hotellin oma tanssisali on käytössämme koko matkan ajan. Tanssinopettaja ja suomalainen vaellusopas asuvat samassa hotellissa ryhmän kanssa.


Matkan hintaan sisältyy puolihoito. Matka soveltuu kaikenikäisille hyvän peruskunnon omaavalla eläkeläisille. Ei sovellu liikuntarajoitteisille. Varmista paikkasi tälle upealle vaellusmatkalle ja ilmoittaudu pian mukaan!


Lisätietoja ohjelmasisällöstä ja vaelluksista

Jouni Parkkali, puh. 0400 409 837, jouni.parkkali@liikuntamatkat.fi


Lennämme Finnairilla

Tämäkin matka lennetään Finnairin suorilla reittilennoilla, joten saat matkastasi Finnair Plus -pisteitä.
Muista ilmoittaa Finnair Plus -korttinumerosi matkavarauksesi yhteydessä.


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.
KATSO KAIKKI PATIKKAMATKAT >>

-------Hintaan sisältyy

 • Lentomatka Helsinki-München-Helsinki Finnairin reittilennoilla
 • Matkatavarat lennoilla
 • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa
 • Suomeksi opastetut patikat matkaohjelman mukaan (4 kpl)
 • Ateriat: puolihoito (6 aamiaista ja 6 illallista)
 • Päivittäinen iltapäivä kahvi- tai teehetki hotellissa
 • Iltasauna hotellissa
 • Matkaohjelman mukaiset retket ja kuljetukset
 • Tanssinopetus
 • Kokeneiden suomenkielisten vaellusoppaiden palvelut kohteessa (2 opasta)
 • Järjestettyä iltaohjelmaa
 • Jokainen osallistuja osallistuu Liikuntamatkojen lahjoittamaan 300€ lahjakortin arvontaan!

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Ajat ovat paikallista aikaa. Itävallassa kello on 1h vähemmän kuin Suomessa. Lennot Finnairilla.
Helsinki - München 07:50 - 09:25

München - Helsinki 11:35 - 15:00

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huoneen lisä 150€

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki - München - Oberndorf

Finnairin aamulento Müncheniin. Opas ja bussi ovat vastassa lentokentällä. Lentokentältä jatkamme kohti hotelliamme Oberndorfissa, matkan aikana pidämme tauon (ajoaika n. 3 h). Majoittuminen ja hetki vapaata aikaa. Iltapäivällä tutustumme yhdessä lähialueeseen kävellen. Palattuamme hotellille lyhyt info viikon ohjelmasta sekä halukkaille venyttelytuokio ennen saunaa. Yhteinen illallinen hotellissa.

2. matkapäivä, Schwartsee vaellus

Aamiaisen jälkeen lähdemme vaellukselle hotellilta kävellen ”Bichland” -suojelualueen kautta Kitzbühelin suuntaan. Patikoimme "Kleine Rettenberg" -kylän sivuitse Schwarzsee-järvelle. Seuraamme polkua Steuerbergiin ja sieltä Gieringer Weiherin kautta ja takaisin hotellille. Matkalla pysähdymme ravintolassa pienelle tauolle. Reitillä näemme erilaisia vuoristomaisemia. Kokonaisaika n. 4,5 tuntia, nousukorkeutta 300m ja vaikeusaste helpohko. Matkan pituus on 14km ja reittimme korkein kohta 835m. Illallinen läheisessä ravintolassa (kävelyä n. 700m).

3. matkapäivä, Kitzbühelin sarvi

Aamiaisen jälkeen kävelemme hotellilta lyhyen matkan Oberndorfin kirkolle, josta aloitamme patikoinnin kauniille vihreälle vuorelle ”Kitzbüheler Horniin“. Täältä avautuvat upeat näköalat koko laaksoon. Vaelluksen vaikeusaste on keskivaikea, kokonaisaika on n. 5 tuntia, matkan pituus 13,5km, nousukorkeutta 692m ja saman verran myös laskua. Reitin korkein kohta on 1363m. Huom! 7km vaelluksen jälkeen alas pääsee myös hissillä (omakustanteinen). Alkuillasta tanssitunti hotellilla yhteinen illallinen läheisessä ravintolassa (kävelyä n. 700m).

4. matkapäivä, Niderkaiser vuori

Aamiaisen jälkeen lähtö kävellen hotellilta linja-autoasemalle (n. 10 minuutin matka), josta jatkamme matkaa paikallisbussilla St. Johannin kylään (noin 4 km). Aloitamme patikoinnin Niederkaiser Ridge -vuoren juurella olevien niittyjen ja metsän läpi Einsiedelei-kappeliin. Patikoimme koko ajan ylöspäin Gmail-kappeliin ja sieltä jyrkästi kohti Niederkaiseria. Kun olemme saavuttaneet harjanteen, meillä on upeat näkymät Kitzbüheler Horn -vuorelle ja St. Johanin kylään.

Eväät nautittuamme jatkamme matkaa Niederkaiseriin. Laskeudumme alas Grander-niitylle ja sieltä matka jatkuu helppoa reittiä pitkin takaisin bussipysäkille St. Johanniin. HUOM! Muutamissa kohdissa polku on varustettu vaijeriköysillä. Matkan kesto on 5 tuntia ja pituus 11km. Reitin korkein kohta on 1733m, nousukorkeutta 620m ja vaikeusaste keskivaikea. Yhteinen illallinen läheisessä ravintolassa (kävelyä n. 700m).

5. matkapäivä, vapaapäivä ja tanssin opetusta

Aamiainen hotellissa. Tämän päivän omistamme vapaa-ajalle. Aamiaisen jälkeen on hyvää aikaa tehdä tuliaisostoksia Kitztbühelin keskustassa. Halukkaat saavat tanssiopetusta iltapäivällä hotellimme tanssisalilla. Yhteinen illallinen läheisessä ravintolassa (kävelyä n. 700m).

6. matkapäivä, Kirchberg

Hotelliaamiaisen jälkeen lähdemme yksityisbussilla 10min ajomatkan päähän Kirchbergiin. Sieltä voimme nousta Bärstatt-Almille 1776 metriin joko kävellen (1,5h) tai Gaisberg-tuolihissillä ja aloittaa patikointi vasta ylhäältä Gaisbergiin (40min). Osa voi palata hissille ja lähteä siitä kävellen alas kylään. Kovakuntoisimmat voivat jatkaa ympyrän muotoisen lenkin palaten lähtöpaikan hissiasemalle. Pitkälle reitille kokonaisaika on n. 5h. Yhteinen päätösillallinen hotellissa.

7. matkapäivä, München - Helsinki

Aikainen aamiainen ja lähtö bussilla Münchenin lentokentälle. Finnairin lento kohti Helsinkiä lähtee klo 11:35 ja saapuu klo 15:00.

Hotellit

Kartta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.