Riika, Latvia

Sää tänään

17°C

Sää tänään ja 5 vrk ennuste

18.10.

16°C

19.10.

12°C

20.10.

10°C

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap Sulje
-kohdekaupunki täynnä uutta ja vanhaa
-upea Vahnakaupunki
-hyvätasoiset hotellit
-erinomaiset ostosmahdollisuudet
-lapsiperheille käyntikohteita mm. Akva Park ja eläinpuisto
-suomalainen bussi mukana
-suomeksi opastetut retket

Kaupunkiloma Riikaan bussilla

Latvian vilkas ja trendikäs pääkaupunki Riika on yhdistelmä uutta ja vanhaa. Laivamatkat taittuvat Viking Linen laivoilla nopeasti ja mukavasti.

Hotellimatka Riikaan

Riika on monipuolinen lomakaupunki, jonka kohokohta on eittämättä kaunis Vanha Kaupunki. Riiassa löytyy majoituksen suhteen valinnanvaraa, sillä valikoimassamme on 5 keskustahotellia. Kaikista hotelleista on vain kävelymatka vanhaankaupunkiin (noin 10 min). Keskusta tarjoaa hyviä ostosmahdollisuuksia ja monenlaista ajanvietettä. Perillä on myös mahdollisuus osallistua opastetuille retkillemme. Perheen kanssa kannattaa pistäytyä vaikka Akva Parkissa tai eläinpuistossa.

Shoppailua Riiassa

Riika ei jätä shoppailijaakaan kylmäksi, sillä keskustassa on useita tavarataloja, mm. Stockmann ja Riian keskustan tuntumassa noin 110 000 neliömetrin kokoinen ostoskeskus, jossa voi ostosten lomassa mm. ruokailla, keilata, käydä kasinolla tai kampaajalla ja kauneushoidoissa.

Riika on monipuolinen Latvian pääkaupunki

Kun kaipaat tunnelmallisia hetkiä ja vilkasta kaupunkielämää, suosittelemme sinulle matkaa Riikaan. Riika on kauniiden puistojen, museoiden ja kirkkojen kaupunki, sekä koko Baltian yöelämän keskus. Riika on sekä historiallinen nähtävyys että moderni ja dynaaminen Latvian pääkaupunki. Vilkas ja trendikäs pääkaupunki on ainutlaatuinen yhdistelmä uutta ja vanhaa. Upeat puistot, keskiaikaiset rakennukset, museot ja kirkot tarjoavat paljon mielenkiintoista nähtävää.

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Satamalähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa
Varaa

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap
Cxense Display