Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Lomat, joista jää ihania muistoja!

Kaupunkilomat

Kaupunkilomat Euroopan suosituimpiin kohteisiin

Matkapoikien laadukkailla kaupunkimatkoilla näet & koet enemmän - 40 vuoden kokemuksella! Lentäen tehtäviin kaupunkilomiimme sisältyy helpot suorat lennot, hyvätasoiset keskustahotellit, lentokenttäkuljetukset kohdekaupungissa sekä opastetut kaupunkikierrokset. Matkapojilla on paljon ihania, erilaisia kaupunkikohteita joka makuun kuten suositut budjettiystävälliset kaupunkilomat Tallinnaan, Riikaan, Pärnuun ja Tarttoon löytyvät läheltä Baltiasta. Suurkaupungin sykettä ja historian havinaa pääset aistimaan mm. Roomassa, Lontoossa ja Wienissä. Tutustu kaupunkeihin, tee oma valintasi ja lähde nauttimaan tuulahdus kansainvälistä henkeä!

Nyt suosittelemme!

Tallinna

Kaunis Tallinna on kestosuosikki, jonka suomalaiset haluavat kokea yhä uudelleen. Lähde hotellimatkalle Viking Linella tai Tallink Siljalla. Kaikkiin hotellipaketteihin sisältyvät laivamatkat sekä hotellimajoitus aamiaisineen.

Joulutorien tunnelmaa

Joulutunnelmaan pääset parhaiten upeilla eurooppalaisilla joulutoreilla! Torit ovat parhaimmillaan illan hämärässä kun upeat valot kutsuvat tekemään löytöjä. Ostitpa joululahjoja sitten itselle tai pukinkonttiin niin joulutoreilta löydät vaivatta persoonallisia lahjoja. Nappaa mukillinen glögiä, glühweinia tai appelsiinipunssia, nauti valoista, kojuista, tuoksuista ja erilaisista paikallisista jouluherkuista. Kun jaloittelet joulutorialueella ristiin rastiin, pysähdy kuitenkin välillä nauttimaan vierailijoiden iloksi järjestetyistä musiikki- ja tanssiesityksisistä. Tämän matkan jälkeen joulu on askeleen lähempänä.

Joulumatkat lentäen Eurooppaan

Haluatko viettää joulun joka ei vaadi hillitöntä hössötystä? Mikäpä sen helpompi tapa savuttaa seesteinen joulurauha kuin lähteä joulumatkallemme valmiiden pöytien ääreen. Jouluvalot ja -kuuset paikallisine koristelutyyleineen luovat mukavaa vaihtelua kotijoululle. Osa joulutoreista on avoinna vielä joulun yli jolloin voit nauttia samalla matkalla myös niiden tunnelmasta. Värikkäitä koristeita, kauniita asetelmia seimineen ja mahtavia paikallisia herkkuja – niistä on täydellinen joulu tehty!
Kaikki joulumatkat >

Baltian joulumatkat

Baltian joulumatkat vievät tunnelmallisen joulun viettoon mukavan lähelle.

Maarianhamina

Kotimaan ainutlaatuiseen saaristoon on helppo tutustua kahden yön hotellimatkalla Maarianhaminaan tai risteilyn ja hotellimatkan Maariahaminassa yhdistävällä matkalla. Tutustu ja lähde nauttimaan upeasta kotimaan kohteesta.
Kaikki matkat Maarianhaminaan >

Hurmaavat klassikot

Joko olet ehtinyt tutustua perinteikkäisiin eurooppalaisiin kaupunkeihin? Olit sitten historian, kulinarismin tai taiteen ystävä, näissä kaupungeissa riittää koettavaa ja nähtävää koko matkan ajaksi. Käy istumassa Espanjalaisilla rappusilla Roomassa tai katsele Lontoon suurkaupunkia London Eye -maailmanpyörästä. Jokaisesta klassikkokaupungista löytyy tuttu maamerkki jonka edessä voit napata muistoksi perinteisen lomakuvan.

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat kaupunkilomatarjoukset!

TILAA

Kaupunkilomien parhaat

Helposti kaupunkilomalle Matkapoikien matkassa!

 

Kun lähdet kanssamme nauttimaan kaupunkilomasta Baltiassa tai Euroopassa, saat lennot ja hotellit paketoituna näppäräksi 3 - 5 päivän paketiksi – ja hätätilanteessa meillä on apunasi 24h puhelinpäivystys. Kaikki tämä on osa Matkapoikien oivallista palvelukonseptia.

 

Kaupunkikohteistamme löytyy jokaiseen makuun sopiva. On budjettiystävällisiä Baltian kaupunkilomia joihin pääsee bussi-laivamatkalla ja kattaus vaihtuvia kaupunkeja Euroopan eri osissa. Joulun aikaan valikoimissamme on lisäksi tunnelmalliset ja erittäin suositut joulunalus- ja joulumatkat. 

 

Irtiotto arjesta vaatii usein vain sen muutaman päivän maisemanvaihdon. Matkapoikien kaupunkilomilla matkustaminen on tehty sinulle helpoksi; lähes kaikkiin kaupunkilomiimme kuuluvalla kaupunkikierroksella on mukana suomenkielinen opas. Tuon kiertoajelun aikana saat oppaalta hyviä vinkkejä ja sellaisen peruskuvan kaupungista, että on helppo lähteä tutkimaan kaupunkia myös omin päin, teit sen sitten improvisaatiopohjalta tai tarkan ohjelman mukaan. Kaikissa kaupungeissa ja niiden ympäristöissä riittää runsaasti nähtävää lomasi jokaiselle päivälle. Laita siis kamera laulamaan ja kerää matkasta muistot talteen.

 

Tutkaile kaupunkitarjontaamme ja lähde nauttimaan ihanasta lomasta historian, kulttuurin ja arkkitehtuurin äärellä! Valitse kaupunkilomasi kohde ja varaa matkasi joko sivustomme kautta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme – muistathan myös palvelevat myyntitoimistomme eri puolilla Suomea. Ole utelias, helppo kaupunkiloma vie sinut uuden äärelle!

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.