Tallinna, Viro

Sää tänään

11°C

Sää tänään ja 5 vrk ennuste

19.10.

10°C

20.10.

10°C

21.10.

10°C

22.10.

10°C

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap Sulje

Kaupunkiloma Tallinnaan, Viking Line

Tallinna on ihanteellinen kaupunkilomakohde, sillä perille pääsee helposti ja paikan päältä löydät lähietäisyydeltä sekä perinteiset että uudet ja vähemmät tunnetut käyntikohteet.

Kaupunkiloma Tallinnaan

Matkan kestoksi voit valita 1 yö, 2 yötä tai 3 yötä. Matkaan voit lähteä suoraan satamasta, maihinnousukortit laivaan saat helposti ilman jonotusta Matkapoikien omasta lähtöselvityksestä. Mikäli tulet kauempaa voit liittää pakettiin sopivan kuljetuksen omalta paikkakunnaltasi.  

Hinta sisältää Viking XPRS laivamatkat

Kaikkiin hotellipaketteihin sisältyvät laivamatkat Viking XPRS sekä hotellimajoitus aamiaisin. Kokeile uutta, koe enemmän Tallinnassa. Varaa matkallesi lisäpalvelut; Kochi Aidad olutmaistelut sekä Tallinnan Legendat -esitys. Lue lisää tästä

Perhepaketti

Original Sokos Hotel Viru on keskeisen sijaintinsa ja tasokkuutensa ansiosta loistava valinta perheille. Perhehuone majoittaa 3-4 henkeä, lapsille kerrossänky ja pinnasängyn käyttömahdollisuus. Myös 5. ja 6. henkilö huoneeseen mahdollisia, lisämaksusta. Buffetaamiaiset ja laivamatkat sisältyvät hintoihimme. Perhehuoneeseen sisältyy lisäksi aktiviteettiliput Tallinnan suosituimpiin perhekohteisiin mm. eläinpuistoon, kylpylään, Lentosatamaan, Tv-Torniin tai KGB-museoon (sis.1 vierailukohde per majoitusvuorokausi). Lapset alle 12 -v. perhehuoneessa ilmaiseksi.

    Viking XPRS + Original Sokos Hotel Viru perhehuone 1 yö
    Viking XPRS + Original Sokos Hotel Viru perhehuone 3 yötä

 

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Satamalähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap
Cxense Display