Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Tanssi Victoria 1:llä sydämesi kyllyydestä!

IskelmäMeri

IskelmäMeri

Lähtöpäivät:

La 30.10.

Matkan kesto:

2 pv

Hinta:

Hinta alkaen 79€

IskelmäMeri

alk. 79 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Tärkeää tietoa

Tallink-konserni vuokraa Helsinki-Tallinna-reitillä liikennöivän Silja Europan Skotlantiin 17.10.-17.11.2021 väliseksi ajaksi. Vuokrauksen aikana Silja Europa on majoituskäytössä Yhdistyneiden kansakuntien ilmastonmuutoskonferensissa (COP26), jonka Iso-Britannia ja Italia järjestävät Glasgowssa, Skotlannissa.

IskelmäMeri -risteily toteutetaan Europa -laivan korvaavalla M/s Victoria I:llä.
Matkapojat tulee lähettämään kaikille varauksen jo tehneille uudet vahvistukset mahdollisimman pian;

varattuihin hyttiluokkiin ei pääsääntöisesti tule muutosta. Uusia varauksia voi tehdä normaalisti edelleen.
Muutoksia ei ole tulossa myöskään ohjelmaan eikä laivan aikatauluihin.

IskelmäMeri -risteily M/s Victoria I:llä 30.10.2021

Olet tervetullut tälle risteilylle EU koronatodistuksella! Lue tarkemmin kohdasta Vain vastuullisesti mukaan.

Syksyn menevimmällä risteilyllä bailataan ja tanssitaan lähes taukoamatta sekä meno- että paluumatkalla kotimaisten iskelmätähtien ja muun viihteen tahdissa. Karaokessa pääset itse näyttämään, millainen lauluvirtuoosi olet. Kasarivinyyli-discossa taas laitetaan jalka vipattamaan kasariklassikoiden rytmissä.  Pikkutunneilla DJ soittaa kovimmat bilehitit After Iskelmä -Discossa ja aamun avaa Finnhits-vinyylibrunssi. Juhlat jatkuvat tauotta siis koko risteilyn ajan! Halutessasi voit piipahtaa Tallinnassa paluumatkalla.


Tähtiloistoa estradilla

Menomatkalla estradille nousee Suomen suosituimpiin mieslaulajiin lukeutuvat Tuure Kilpeläinen ja
Kaihon Karavaani sekä Antti Ketonen. Illan aloittaa perinteistä tanssimusiikkia uudella twistillä soittava Komiat. Paluumatkalla lavan valtaa kaksi hyväntuulista kunkkua Marko Maunuksela ja Jukka Hallikainen Jackpot-orkestereineen. Estradia houstaa Esko Eerikäinen (Radio Novan Iltapäivä) ja Krista Westerlund. Risteilyllä menoa yllä pitävät myös kotimaiset DJ:t Ice K, Juissi ja Kirsi Uskali.  Katso esimakua Iskelmämeren tähtiloistosta >>


Edullisia ostoksia

Laivan myymälöistä löydät laajan valikoiman upeita tuotteita edullisin merihinnoin! Laivoilla shoppailet aina vähintään 20 % edullisemmin. Osta kerralla tuoksut, kosmetiikat, makeiset, juhlajuomat sekä vaatteet ja asusteet.


Tilausajokuljetukset

Iskelmämeri -risteilyyn voit yhdistää kätevän kotimaan liityntäkuljetuksen. Tilausajokuljetukset vievät suoraan satamaan ja takaisin lähtöpaikkakunnalle. Katso tilausajokuljetukset satamaan usealta paikkakunnalta Iskelmämeri -risteilylle. Hyödynnä myös ennakko-ostomahdollisuus! Katso tilausajokuljetukset satamaan usealta paikkakunnalta täältä >>


*) Vain vastuullisesti mukaan!

Varmistaaksemme risteilymatkustajien ja henkilökuntamme terveysturvan, tarvitset
tälle risteilylle mukaan jonkin seuraavista EU koronatodistuksista:


*todistus täydestä koronarokotesarjasta (2 rokotetta)
*todistus alle 48 h vanhasta negatiivisesta koronatestituloksesta
*todistus lähtöpäivästä 6 kk sisällä sairastetusta koronasta

 

Tulethan siis sinäkin terveenä matkalle mukaan ja varaudu esittämään koronatodistus matkalle lähtiessäsi. Tehdään tästä yhdessä onnistunut ja iloinen risteily!

Lisätietoa Tallink Siljan vastuullisesta matkustuksesta löydät osoitteessa https://www.tallinksilja.fi/vastuullisesti-luottavaisin-mielin-laivalle

 

  

EU:n koronatodistus

Tällä matkalla kaikilta risteilijöiltä vaaditaan EU:n koronatodistus tai tilanteen muuttuessa vastaava dokumentti, jonka voi tulostaa/tallentaa älypuhelimelle Omakannasta kirjautumalla osoitteessa https://www.kanta.fi/koronatodistus

EU koronatodistus on kolmiosainen, ja siihen kuuluvat todistus koronarokotuksesta, todistus koronatestituloksesta ja todistus sairastetusta koronavirustaudista. Ota siis matkalle mukaan jokin seuraavista dokumenteista:

*todistus täydestä koronarokotesarjasta (2 rokotetta)
*todistus alle 48 h vanhasta negatiivisesta koronatestituloksesta
*todistus lähtöpäivästä 6 kk sisällä sairastetusta koronasta

Todistukset tarkistetaan henkilökuntamme toimesta tilausajobusseissa sekä sataman lähtöselvityksessä.
Samat todistukset vaaditaan myös laivan henkilökunnalta, kuljettajilta sekä artisteilta. Vastaamme siis kaikki yhdessä onnistuneesta koronaturvallisesta risteilystä!

Tällä risteilyllä laivaan otetaan matkustajia vain Suomesta. Koronatilanteen muuttuessa pidätämme oikeuden muuttaa risteily meriristeilyksi, jolloin Tallinnassa ei ole maihinnousua. Mahdollinen muutos ei oikeuta risteilyn kuluttomaan peruutukseen, joten tutustuthan matkakohtaisiin ehtoihin etukäteen.
Esiintyjä ja ohjelmatiedot ovat sitoumuksetta.


Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma porukka, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


 

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Hintaan sisältyy

  • Risteilymatkan valitussa hyttiluokassa
  • Monipuolinen IskelmäMeri viihdetarjonta

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Länsiterminaali 1

Tallinna, D-terminaali

Helsinki Tallinna
18:30 08:00
16:00 12:30

Lisämaksulliset palvelut

Meriaamiainen laivalla

Erikoisaamiainen laivalla

Illallinen

Lounas

Liityntäkuljetukset kotimaassa

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki – Tallinna

Maihinnousukortit laivaan saa Matkapoikien omasta lähtöselvityksestä satamassa klo 16.00 alkaen terminaalin 2 kerros. Kotimaan tilausajokuljetuksillamme saapuvat matkustajat saavat matkaliput kuljettajalta satamassa.  Laivaannousu alkaa klo 17.30. Victoria 1 lähtee Helsingistä klo 18.30.  Yöpyminen laivalla, illalla ei ole maihinnousua Tallinnaan.

EU koronatodistusten tarkistus ennen bussiin/laivaan nousua.

2. matkapäivä, Tallinna - Helsinki

Mahdollisuus lisämaksusta meriaamiaiseen. Maihinnousu ja laivaan nousu Tallinnassa klo 8.00 - 12.00. Victoria 1 lähtee Tallinnasta klo 12.30. Laivassa on oltava takaisin viimeistään klo 12.00. Klo 16.00 Victoria 1saapuu Helsinkiin. Liityntäkuljetukset lähtevät terminaalin välittömästä läheisyydestä  viimeisestään 30 minuuttia laivan saapumisen jälkeen.

Laivan esittely

Victoria

Grande Buffet

Tervetuloa nauttimaan seisovan pöydän herkuista upeissa merimaisemissa laivan keulassa.

Grill House

Risteilyllä on lupa herkutella! Monipuolisesta Grill House -ravintolasta saat liha-, kala- ja kausittain vaihtuvia sesonkiruokia.

Fast food 25 h

Fast Food 25 h on hyvä vaihtoehto silloin kun haluat syödä nopeasti. Saat pikkunälkään pika-apua salaateista, wrapeista ja runsaista voileivistä.


Coffee & Co.

Moderni Coffee & Co. -kahvila tarjoaa Starbucks -laatukahvia ja Tazo® Teetä sekä vastuttamattomia ja suussasulavia kakkuja, leivonnaisia ja maukkaita leipiä.


Sea Pub

Pubimme tarjoaa mukavia hetkiä oluen ystäville. Kun haluat viettää aikasi rentoutuen, valitse laivan viihtyisä pub. Täältä löydät myös isot TV-ruudut, jotka välittävät urheilutapahtumien jännittävät tunnelmat.


Piano Bar

Viihtyisässä aperitiivibaarissa voitte virittäytyä risteilytunnelmaan ennen ruokailuanne.


Aluminium Disco & Sport Bar

Kun haluat tanssia on Aluminium Disco oikea paikka. Päiväsaikaan yökerhossa on mahdollista seurata urheilulähetyksiä.


Tax Free Shop

Myymälästämme löydät parhaat pohjoismaiset herkut Fazerin ja Kalevin suklaista tanskalaisiin kekseihin, samoin terveystuotteita kuten virolaista hunajaa, Solgarin vitamiineja ja Möllerin kalanmaksaöljyä.


Perfume Fashion Gifts

Monipuolisesta myymälästämme löydät kosmetiikkabrändien ykköset Estée Lauderista, Diorista, Chanelista ja Givenchystä alkaen, samoin Lumenen ja Madaran puhtaita pohjoismaisia ihonhoitotuotteita. Meiltä voit myös ostaa Tommy Hilfigerin, Superdryn, Gantin, Espritin, Guessin ja Vagabondin muotivaatteita ja asusteita sekä jotain erityistä rakkaallesi lahjavalikoimastamme.


Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Hytit

Kuva hytistä

Suite

Kahden hengen tilavia 30 m2 hyttejä kansilla 8-9. Hyteissä on kiinteä parivuode (vuoteita ei saa erilleen), sohvaryhmä, wc, suihku, hiustenkuivaaja, TV, puhelin ja jääkaappi. Erikoisaamiainen ja jääkaapin juomat sisältyvät hintaan.

Kuva hytistä

A-hytti

Kahden hengen ikkunallisia 9 m2 hyttejä kansilla 5, 8 ja 9. Kolmen hengen ikkunallisia hyttejä kannella 8 ja neljän hengen ikkunallisia hyttejä kannella 5. Kahden hengen hyteissä on alavuoteet, neljän hengen hyteissä kaksi ylä- ja kaksi alavuodetta. Hyttien varusteluun kuuluu wc, suihku ja TV.

Kuva hytistä

A-Premium

Kahden hengen ikkunallisia 9 m2 hyttejä kansilla 8 ja 9. Hyteissä on kiinteä parivuode (vuoteita ei saa erilleen), wc, suihku ja LCD-TV.

Kuva hytistä

B-hytti

Kahden, kolmen tai neljän hengen 8 m2 hyttejä kansilla 5, 8 ja 9. Kolmen hengen hyttejä kannella 8. Kahden hengen hyteissä on alavuoteet, neljän hengen hyteissä kaksi ylä- ja kaksi alavuodetta. Hyttien varusteluun kuuluu wc, suihku ja TV.

Kuva hytistä

Deluxe

Kahden hengen ikkunallisia 14 m2 hyttejä, kannella 8 ja 9. Hyteissä on kiinteä parivuode (vuoteita ei saa erilleen), wc, suihku, hiustenkuivaaja, TV, puhelin ja jääkaappi. Erikoisaamiainen ja jääkaapin virvokkeet sisältyvät hintaan.

Kuva hytistä

Erikoishytit

Kannella 5 sijaitsee erikoishytit. Liikuntaesteisille suunniteltu yksi ikkunallinen A2-hytti ja kaksi ikkunatonta B2-hyttiä sekä 8 ikkunallista A-hyttiä ja 9 B-hyttiä allergikoille. Lisäksi laivalla on 10 lemmikkieläinhyttiä B-luokassa. Hyttien varusteluun kuuluu wc, suihku ja TV.

Kuva hytistä

E-hytti

  • Sisähytti (9 m2) ilman ikkunaa 1-4 hengelle kannella 5 tai 8. Kaikissa hyteissä WC, suihku ja TV. Hytin sijainnista johtuen hyttiin saattaa kantautua mahdollisesti melua.

Tärkeää tietää

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.