Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Oman ryhmän kanssa matkaan

Viking Glory vuorokauden risteilyt

Viking Glory vuorokauden risteilyt ryhmille

Kevään 2022 odotetuin uutuus on nyt myynnissä!

Viking Glory vuorokauden risteilyt ryhmille ovat nyt myynnissä! Risteilymatkat uudella upealla Viking Glorylla ovat varattavissa ryhmille Matkapoikien kautta 1.3.2022 lähtien alkaville lähdöille!

Vuoden 2022 alussa liikennöinnin aloittava Viking Glory on yksi maailman ilmastoviisaimmista risteilyaluksista. Se risteilee Turusta aamulähdöin päivittäin. Ryhmäasiakkaanamme voit nyt varata vuorokauden risteilyn laivalle, missä on mahdollista järjestää kokouksia, käydä kylpylässä, syödä Itämeren herkullisinta ruokaa ja tehdä ostoksia.

Ryhmämatkaehdotelma Viking Glory vuorokauden risteilylle

Viking Glory vuorokauden risteilyt Turusta. Vietä ainutlaatuinen vuorokausi uuden upean laivan palveluista, ostoksista ja merinäköaloista nauttien.

Lähdöt joka aamu

Aikataulu:

lähtö Turusta klo 08:45 
paluu Turkuun klo 07:35


HINTAESIMERKKI

Vuorokauden risteily uudella Viking Glorylla (lähdöt 1.3.2022 alkaen)

alk. 36€ /hytti


Hinta edellyttää min. 10 henkilöä. Ryhmähinta edellyttää matkan laskuttamista yhdellä laskulla.  Vastaava matkanjärjestäjä Matkapojat Oy. Matkanjärjestäjä pidättää oikeuden liikennöitsijän valintaan näillä tarjoushinnoilla. Paikkoja rajoitetusti.

Varaa nyt Viking Glory uutuusristeily omalle ryhmällesi esimmäisten joukossa!


Viking Glory - kokousmatkojen uusi aikakausi alkaa!

Viking Gloryn modernit kokoustilat antavat tilaa inspiraatiolle ja rentoutumiselle. Ainutlaatuinen merinäköala on nostettu esille ja kokouksissa voi nauttia panoraamanäkymistä maailman kauneimpaan saaristoon. Kannella 9 sijaitsevalla kokousosastolla on 14 muokattavaa huonetta, joita voidaan yhdistellä ryhmäsi tarpeen ja koon mukaan. Kaikissa huoneissa on LED-näytöt. Auditoriossa on tilaa 250 hengelle, ja se on varustettu lattiasta kattoon ulottuvilla näytöillä. Kokousosaston vieressä löytyy erikokoisia lisätiloja, joita voi varata ryhmille. Niissä on mahdollista järjestää erikseen suunniteltua ohjelmaa, johon sisältyy aktiviteetteja, viihdettä, ruokaa ja juomaa.


Tutustu kokousmatkoihin Viking Glorylla:


Piknik-kokousmatka Ahvenanmaalle >>
Miniristeilykokous Turusta >>
Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 (ma-pe 9-16) tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.KATSO KAIKKI RYHMÄMATKAEHDOTELMATTurvallisuus Viking Linen laivoilla

Viking Line on tehnyt runsaasti toimenpiteitä ja uudistuksia entistä turvallisemman ja väljemmän matkustamisen mahdollistamiseksi niin laivoilla kuin terminaaleissa. Viking Line on maailman ensimmäisenä varustamona saanut todistuksen siitä, että heillä on valmius hallita tartuntatauteja kuten covid-19 ja ehkäistä niiden leviämistä. Tutustu Viking Linen turvallisuustoimenpiteisiin >>