Matkapojat logo Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Parhaiden tanssiorkestereiden tahdeissa!

Tanssiristeilyt

Tanssin taikaa merellä!

Tervetuloa tanssin pyörteisiin Itämeren aalloille! Laivojen estradeilla soittavat Suomen suosituimmat tanssi- ja viihdeorkesterit solisteinaan eturivin huippuartistit. Varaa oma suosikkilähtösi ja laita tanssikengät jalkaan - näillä risteilyillä viihdyt varmasti! (Esiintyjät sitoumuksetta.)

Valokeilassa tammi-helmikuun tanssit!

Tanssiristeilyt Viking Gracella

Viking Linen suositut tanssiristeilyt jatkuvat läpi vuoden. Varaa Matkapojilta itsellesi tai ryhmällesi sopiva risteily. Ryhmämatkoistamme Viking Linella kerrytät myös lisäetuja Matkapoikien ja Viking Linen yhteiseen ryhmäpassiin. Nyt siis tanssiristeilylle yksin, kaksin tai yhdessä oman ryhmän kanssa. Huomaa myös liityntäkuljetukset satamaan!


VARAA TANSSIRISTEILYSI VIKING GRACELLE TÄÄLTÄ >>

VIKING GRACE VIIHDE >

Tanssiristeilyt Baltic Princessillä

Baltic Princessin 23 tunnin viihderisteilyn Meritansseissa kotimaiset iskelmätähdet tai tanssiorkesterit takaavat huippumenon. Esimerkiksi tiistaina 12.2. tanssitaivutukset ovat suorastaan legendaarisia, kun tanssijoita tahdittaa legendaarinen Finlanders. Lähde mukaan, tyyli on vapaa!

VARAA TANSSIRISTEILYSI BALTIC PRINCESSILLE TÄÄLTÄ >>
BALTIC PRINCESS VIIHDE >

Iskelmäristeilyt Helsinki-Tukholma Silja

UUTTA! Iskelmäkeskiviikot nyt Siljan Helsinki-Tukholma-reitillä! Silja Symphonyn ja Silja Serenaden Iskelmäkeskiviikko-lähdöillä Helsingistä Tukholmaan iskelmätähtiä ja juontajana tietysti Hannu Aholaita!

SILJA SERENADE/SYMPHONY VIIHDE >

Tanssiristeilyt Helsinki-Tukholma Viking Line

VIKING GABRIELLA VIIHDE >

Viihde laivoilla

Laivoilla voit nauttia mukaansatempaavasta viihteestä – livenä tottakai! Halusit sitten tahdikasta tanssimusiikkia, tiukkaa tukkaheviä tai rätväkkää räppiä, laivojen musiikkikattauksesta löydät makuusi sopivat vaihtoehdot. Ja toisaalta, mikset poistuisi mukavuusalueeltasi ja lähtisi katsomaan ja kuuntelemaan jotain itsellesi uutta ja yllättävää… Anna viihteen vietellä!

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Jos haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 440 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat tarjoukset!

TILAA