Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Aktiivista lomaa

Patikkamatka Val di Fiemmeen, Italiaan

Patikkamatka Val di Fiemmeen

Lähtöpäivät:

25.6.2022

Matkan kesto:

7 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 1329€

Patikkamatka Val di Fiemmeen

alk. 1329 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Patikkamatka Val di Fiemmeen 

Tällä matkalla tutustut Italian Alppien Dolomiittien huikeisiin maisemiin. Patikoimme reittejä, joiden kesto on 2,5-5 tuntia. Nousukorkeudet ovat 250m-800m ja osa poluista on paikoin kivikkoisia. Pitkissä alastuloissa tarvitaan terveitä jalkoja, mutta reittejä on helppo lyhentää oman kunnon mukaan. Mukana sinua seuraa kaksi suomalaista ohjaaja koko matkan ajan. He myös asuvat samassa hotellissa ryhmän kanssa. Käytössämme on vapaa pääsy hisseihin, joilla voimme myös piipahtaa ihailemassa upeita vuoristomaisemia. Matkan hintaan sisältyy puolihoito. Matka soveltuu kaikenikäisille hyvän peruskunnon omaavalla henkilölle. Ei sovellu liikuntarajoitteisille. Varmista paikkasi tälle upealle vaellusmatkalle ja ilmoittaudu pian mukaan!


Val di Fiemme

Val di Fiemme (saks. Fleimstal) on laakso Trentino-Etelä-Tirolin alueella Pohjois-Italiassa Dolomiittien vuoristossa. Val di Fiemme on tullut tunnetuksi hiihtokeskuksena, jossa järjestettiin hiihdon maailmanmestaruuskilpailut 1991, 2003 ja 2013. Predazzon kylä, jossa majoitumme, on vuoden 2026 talviolympialaisten yksi näyttämö.


Lisätietoja ohjelmasisällöstä ja vaelluksista

Jouni Parkkali, puh. 0400 409 837, jouni.parkkali@liikuntamatkat.fi


Lennämme Finnairilla

Tämäkin matka lennetään Finnairin suorilla reittilennoilla, joten saat matkastasi Finnair Plus -pisteitä.
Muista ilmoittaa Finnair Plus -korttinumerosi matkavarauksesi yhteydessä.
KATSO KAIKKI PATIKKAMATKAT >>

--------------------------------------------------
Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 (ma-pe 8-16) tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.

Hintaan sisältyy

  • Lentomatka Helsinki-Milano-Helsinki Finnairin reittilennoilla
  • Matkatavarat lennoilla
  • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa
  • Suomeksi opastetut patikat matkaohjelman mukaan (5 kpl)
  • Ateriat: puolihoito (6 aamiaista ja 6 illallista)
  • Iltasauna hotellissa
  • Matkaohjelman mukaiset retket ja kuljetukset, tarvittavat kävelysauvat
  • Kabiinimaksut Predazzon alueella ohjelman mukaisesti
  • Viininmaistajaiset paikallisella viinitilalla
  • Kokeneiden suomenkielisten vaellusoppaiden palvelut kohteessa (2 opasta)

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Ajat ovat paikallista aikaa. Italiassa kello on 1h vähemmän kuin Suomessa. Lennot Finnairilla.
Helsinki - Milano 08:00 - 10:05

Milano - Helsinki 11:15 - 15:15

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone alk. 170€

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki - Milano - Predazzo

Finnairin aamulento Milanoon, jonne saapuminen noin klo 10:00 aikaan. Opas ja bussi ovat vastassa Milanon lentoasemalla. Lentoasemalta jatkamme bussilla kohti Predazzon kylää ja Sass Maor -hotellia. Bussimatka kestää noin 3 tuntia ja matkalla pidämme pienen tauon. Hotelliin majoittumisen ja pienen lepohetken jälkeen tutustumme yhdessä Predazzon kylään. Illalla sauna, yhteinen illallinen ja tutustuminen viikon ohjelmaan.

 

2. matkapäivä, Bocchen patikkareitti

Aamiainen hotellissa, jonka jälkeen lähdemme paikallisbussilla kohti matkan ensimmäistä patikkareittiä. Patikkareitti Bocche on helppo, sillä reitillä on ainoastaan 100m nousukorkeutta. Nousemme kabiinilla 1500 metristä aina 1970 metriin (CERVO), mistä aloitamme noin kahden tunnin mittaisen vaelluksen Bocche nimiseen näköalapaikkaan. Perillä voimme ihailla kahta vierekkäistä vuorta, joista toinen on muodostunut jääkaudella (Dolomiitit) ja toinen tulivuoren purkauksesta. Perillä on ravintola, jossa voi nauttia omakustanteisen lounaan tai eväät ja ihailla upeita maisemia. Palaamme hotellille samaa reittiä tai kävellen alahissiasemalle (1h), Päivän patikan kesto 3h ja nousukorkeus 130m. Sauna ja yhteinen illallinen hotellissa.


3. matkapäivä,Torre di Pisan patikka

Aamiaisen jälkeen lähdemme oppaiden kanssa Latemarin hissiasemalle, mistä nousemme yhdellä köysiradalla ja yhdellä tuolihissillä Passo Feudolle (2175 m). Kyseessä on reissumme vaativin reitti, jos päätät tehdä koko vaellusreitin. Voit valita toisen oppaamme kanssa myös helpomman ja lyhemmän Panorama reitin (3h).


Passo Feudosta lähdemme polkua seuraten ylöspäin. Polku on paikka paikoin jyrkkä, sitä seuraten saavumme Torre di Pisaan 2671 metrin korkeuteen (1,5h). Ylhäällä voimme nähdä vasemmalle valtava kallion, joka muistuttaa Pisan kaltevaa tornia. Perillä pidämme n. 30 min lepotauon ravintolassa ennenkuin jatkamme matkaa kallioiden välistä Forcella dei Camosciin (2590 m). Täällä teemme sivuliikkeen vasemmalle reitille nro 18, joka johtaa Oberholz-tuolihissiin. Sieltä jatkamme yhden ravintolan kautta lähtöpaikkaamme Passo Feudoon. Pidemmän patikan kesto alusta lähtien noin kuusi tuntia, ja lyhyemmän patikan kesto on noin kolme tuntia. Vaikeusaste: vaativa jos tekee koko reitin. Sauna ja yhteinen illallinen hotellissa.

4. matkapäivä, kierros Caldaro järven ympäri

Aamiainen hotellissa. Tämän päivän ohjelmassa on bussimatka Caldaro-järvelle, jonne on matkaa noin yksi tunti. Perillä aloitamme Caldaro-järven patikan, jonka kesto on noin 2,5 tuntia. Patikamatkaa on noin 8km ja reitti on erittäin helppo.


Patikoinnin päätteeksi pääsemme maistelemaan paikallisen viinitilan viinejä. Alkuillasta on mahdollisuus lähteä oppaan kanssa paikallisbussilla läheiseen Moenan kylään. Opas kertoo tarkemmin retkestä kohteessa. Sauna ja yhteinen illallinen hotellissa.

 

5. matkapäivä, Bombasel-järven patikka

Aamiaisen jälkeen lähdemme Predazzosta paikallisbussilla Cavalesen pikkukylään, joka sijaitsee noin puolen tunnin ajomatkan päässä. Sieltä jatkamme matkaa kahdella kabiinilla ja yhdellä tuolihissillä ylös korkealle Paion del Cermisiin, joka sijaitsee 2229 metrissä. Aloitamme patikan Bombasel-järvelle (2268 m) ihaillen upeita vuoristomaisemia. Lepotauon jälkeen jatkamme Forcella del Macacoalle (20 min.) Sieltä osa voi lähteä samaa reittiä takaisin Paion del Cermisiin hissiasemalle. Osa porukasta voi halutessaan jatkaa järveltä harjannereitin (nousua 200m) kautta Paion del Cermisin yläasemalle, josta aukeavat 360 asteen panoraamanäkymät ympäröiville vuorille. Palaamme hotellille paikallisbussilla Cavalesen kylästä. Sauna ja yhteinen illallinen hotellissa sekä iltaohjelmaa.


6. matkapäivä, Val Venegian patikka

Aamiainen jälkeen suuntaamme paikallisbussilla (30 min) tämän päivän patikan lähtöpaikalle ja päätämme elämysrikkaan viikkomme ehkä koko matkan kauneimpaan reittiin. Patikan aluksi  jatkamme rauhallista nousua 1,5h aivan Dolomiittien juurelle ja sieltä aloitamme jyrkemmän nousun Segatini ravintolalle (2200m). Matkalla on peräti kolme vuoristoravintolaa ja maisemat ovat todella huikeat. Päivän reitin pituus 12 km, kesto 4,5h ja nousukorkeutta 450m. Vaikeusaste: helppo. Sauna ja yhteinen illallinen hotellissa.

7. matkapäivä, Predazzo - Milano - Helsinki

Varhaisen aamiaisen (aamuyöllä) jälkeen huoneiden luovutus ja kuljetus Milanon lentoasemalle.

Finnairin lento Helsinkiin lähtee klo 11:15 ja saapuu Helsinkiin klo 15:15.


Pidätämme oikeuden muuttaa vaellusreittejä ja päiväohjelmaa mm. sääolosuhteiden vuoksi.


Hotellit

Kartta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.