Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Hiihtoloma Tallinnassa

Lähde hiihtolomalla Tallinnaan

Tallinna on mainio kohde viettää talvilomaa ja koko perheen hiihtolomaa. Kaupunki tarjoaa hyvät mahdollisuudet vierailla suosituissa aktiviteettikohteissa, hemmotella hyvällä ruoalla, rentoutua perheystävällisissä kylpylöissä, vierailla ja shoppailla ostoskeskuksissa tai vain ihastella ja hengittää vanhan hansakaupungin tunnelmaa. Iloiset merimatkat kruunaavat koko reissun!

Hiihtoloman parhaat vinkit

Lähde koko perheen hiihtolomaristeilylle nauttimaan viihteestä, herkuttelusta ja suosikkiartistien keikoista. Tai vietä leppoisa hotelliloma ja bongaa uusia nähtävyyksiä. Entä miltä kuulostaisi retki pakkasta pakoon keskelle pärskyviä kylpyläriemuja? Varaa hiihtolomasi nyt!

Katso kaikki hiihtolomatarjoukset tästä >>

Europa on lastattu huippuartisteilla!

Europalla matkaa talvilomien aikaan 14.2.-7.3.2020 Muumi ja aktivaattorit järjestäen erikoisohjelmaa lapsille ja nuorille. Lisäksi koko perheen huikeita tähtiartisteja, jotka esiintyvät risteilyn menomatkalla! Europan 22 h -risteilyn talvilomien tähtiartistit ja lähtöpäivät:

15.2. Teflon Brothers, Aste sekä Mouhous
19.2. Benjamin
23.2. Cledos
27.2. Roope Salminen & Koirat

Katso kaikkien laivojen viihde >

Tallinnan kylpyläriemuja perheille

Koko perheen hiihtoloma kylpylässä on riemua täynnä! Tallinnan parhaat vesileikit polskitaan perheystävällisissä kylpylähotelleissa!

Viimsi Spa

Viimsi Spa kylpyläkohde sopii loistavasti lapsiperheille. Uusin vetonaula on Atlantis H2O Aquapark, joka on Viron suurin interaktiivinen vesipuisto. Vesipuisto sijaitsee aivan Viimsi Spa-kylpylähotellin vieressä ja hotelliasiakkaille käynti vesipuistoon on sisäkautta. Viimsi Spassa on myös 2-kerroksinen 1000m2 lasten leikki- ja päiväkeskus, johon perheen pienimmät voi jättää kielitaitoisen henkilökunnan hoiviin samalla kun itse nauttii hellivistä hoidoista. Tallinn Viimsi Spa Hotellin ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee myös erinomainen Sushi Time ravintola, joka tarjoaa laajan valikoiman sushia, sashimia, makia, salaatteja, keittoja ja erilaisia kalatuotteita. Viimsi Spa:sta löytyy myös perhehuoneita, jotka koostuvat kahdesta vierekkäisestä ja väliovellisesta standard-luokan huoneesta.

Tallink Spa & Conference

Tallink Spa & Conference Hotel on uudistettu 2019. Mm. hotellin huoneita, aulaa, aulabaaria, ravintola Neroa sekä Aqua Spa -kauneudenhoito- ja hyvinvointikeskusta on uudistettu. Vuonna 2007 futuristiseen tyyliin rakennettu Tallink Spa & Conference Hotel sijaitsee satamassa, A-terminaalia ja Sadamarketia vastapäätä, kävelyetäisyydellä Tallinnan palveluista ja ostospaikoista. Hotelli tarjoaa hyviä huonevaihtoehtoja perheille ja kylpyläosastolt alöytyy mm. 5 erilaista saunaa sekä allasosasto.

Nyt lomalle Tallinnaan!

Mitä vielä mietit? Hiihtoloma on nyt ja parhaat lähdöt täyttyvät. Varaa paikkasi heti!

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat tarjoukset!

TILAA