Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Kiehtovat uutuudet

Kiertomatka Hollantiin ja Belgiaan

Hollannin ja Belgian helmet

Lähtöpäivät:

4.10.2022

Matkan kesto:

5 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 1399€

Uusi kohde!

Hollannin ja Belgian helmet

alk. 1399 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Hollannin ja Belgian helmet -kiertomatka

Tämä opastettu kiertomatka tutustuttaa sinut Hollannin ja Belgian pääkaupunkien ohella myös maiden pienempiin ja sympaattisiin kaupunkeihin, joiden keskiaikaiset rakennukset, historiaa henkivät kadut ja omalaatuinen tunnelma johdattavat matkustajat toiseen aikaan ja menneeseen tunnelmaan. Matkaamme Amsterdamissa, Delftissä, Bruggessa, Gentissä ja Brysselissä, ja toukokuun matkalla nautimme maailman kuuluisimaan kukkapuutarhan Keukenhofin kevätloistosta ja näemme Kinderdijkin kuulun tuulimyllymaiseman. Kesän ja syksyn matkoilla tutustumme tarkemmin Delftin sympaattiseen kaupunkiin ja sen kuuluisaan sinivalkoiseen Delftin posliiniin. Lähde mukaan opastetulle kiertomatkalle Hollannin ja Belgian hurmaaviin kaupunkeihin!


Amsterdam

Lukuisien kanavien ja satojen siltojen Amsterdam on yksi Euroopan hienoimmista kaupunkikohteista. Amsterdamissa on lukuisia museoita ja nähtävyyksiä, kuten mm. Dam-keskusaukio, kuninkaanlinna sekä maailman ainoa kelluva kukkatori. Varmasti paras tapa nauttia Amsterdamin tunnelmasta on kävellä pitkin Amsterdamin kanavien rantakatuja ja ihailla Amsterdamin kauniita rakennuksia, kanavissa lepääviä asuntolaivoja ja lukuisia siltoja. Amsterdamin pakollisiin nähtävyyksiin kuuluu ehdottomasti myös kanavaristeily, sillä kanavaristeilyllä voi kokea kaupungin eri näkökulmasta kuin kadulla kävellessä.

Keukenhof

Toukokuun lähdöllä vierailemme valloittavan kauniissa Keukenhofin kukkapuistossa, jossa miljoonat tulppaanit ja kukkivat puut tervehtivät kaikkia kukkien ystäviä ja puutarhaharrastajia. Keukenhofin puutarhan kukkaloistoa tullaan ihailemaan ympäri maailmaa. Joka kevät miljoonaat tulppaanit, hyasintit ja narsissit täyttävät 32 hehtaarin alueen väreillään ja tuoksuillaan. Keukenhofin puutarha on vuosittain avoinna matkailijoille ainoastaan 8 viikon ajan maalis-toukokuussa.


Delft

Delftin taide- ja käsityökaupunki on maailmankuulu sinisestä keramiikastaan. Delft on myös yksi Hollannin kauneimmista ja idyllisimmistä pikkukaupungeista. Heinäkuun ja syyskuun lähdöillä vierailemme 1600-luvulla perustetussa Delftin posliinitehtaassa, jossa tutustumme keramiikkatuotteiden valmistukseen ja näemme taitavat posliininmaalaajat työssään.

Kinderdijk

Kinderdijk tuulimyllyineen kuuluu Unescon maailmanperintökohteisiin. Kinderdijkin upeat vanhat tuulimyllyt kuuluvat perinteiseen hollantilaiseen maisemaan ja ovat Alankomaiden suurin vanhojen tuulimyllyjen rypäs. Kinderdijkissä on jäljellä 19 tuulimyllyn ryhmä, joita on alun perin käytetty mm. maan kuivaamiseen ja viljan jauhamiseen.

Brugge

Bruggen kaunis kaupunki kuuluu Belgian suosituimpiin matkakohteisiin. Kaupunki on säilyttänyt hyvin keskiaikaisen tunnelman; lukuisat kauniit rakennukset ja suloiset kanavat ja sillat lisäävät Bruggen tunnelmaa entisestään. Bruggen keskusta-alue kuuluu Unescon maailmanperintöluetteloon, ja Bruggen Grote Markt -tori on kaupungin sydän, jota ympäröivät arkkitehtuurisesti ihastuttavat rakennukset.


Gent

Keskiaikaisesta arkkitehtuurista tunnettu Gent on Belgian kolmanneksi suurin kaupunki Brysselin ja Antwerpenin jälkeen. Gentin tunnetuimmat nähtävyydet ovat kellotapuli-torni, historiallinen St Bavon katedraali ja Kreivinlinna Gravensteenin, joka on yksi harvoja Flanderissa vielä jäljellä olevia keskiaikaisia linnoja. Gentin tunnelma syntyy erityisesti kaupungin historiallisista rakennuksista sekä kanaaleista, joita reunustavat viihtyisät rantakadut.

 

Bryssel

Bryssel on oivallinen kaupunkikohde, joka matkailija voi nauttia niin kulttuurista, nähtävyyksistä kuin maittavista ravintolaelämyksistä. Brysselin sydän on Grand-Place -aukio, jonka laidalla sijaitsee toinen toistaan kauniimpia rakennuksia, mm. Brysselin kaupungintalo, jonka torni näkyy kauas. Grand Place-aukio on nimetty Euroopan kauneimmaksi aukioksi ja se kuuluu Unescon maailmanperintöluetteloon.

Lennämme Finnairilla

Tämäkin matka lennetään Finnairin suorilla reittilennoilla, joten saat matkastasi Finnair Plus -pisteitä.
Muista ilmoittaa Finnair Plus -korttinumerosi matkavarauksesi yhteydessä.


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä. Hintaan sisältyy

 • Lennot Helsinki – Amsterdam, Bryssel–Helsinki Finnairin reittilennolla
 • Matkatavarat lennoilla
 • Bussikuljetukset kohteessa
 • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa aamiaisin
 • Ateriat: 4 lounasta
 • Kanavaristeily Amsterdamissa
 • Kävelykierrokset Amsterdamissa, Delftissä, Bruggessa ja Gentissä
 • Kaupunkikiertoajelu Brysselissä
 • Suklaateemainen kävelykierros Brysselissä ja maistiaiset (1 tunti)
 • Vierailut Keukenhofissa ja Kinderdijkin tuulimyllyillä (toukokuun lähdöllä)
 • Vierailut Royal Delftin posliinitehtaalla ja Kinderdijkin tuulimyllyillä (heinä- ja syysk. lähdöllä)
 • Suomenkielisen paikallisoppaan palvelut kohteessa matkaohjelman mukaan

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Ajat ovat paikallista aikaa. Hollannissa ja Belgiassa kello on 1h vähemmän kuin Suomessa. Lennot Finnairilla.
Helsinki - Amsterdam 08:10 - 09:45

Bryssel - Helsinki 19:15 - 22:45

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone alk. 230€

Panimovierailu Bruggessä 30€

Lisämaksulliset retket

Hinta 30€ /hlö

Panimovierailu Bruggessä

Retkellä tutustumme Bourgogne des Flandres'in panimoon Bruggen kaupungissa ja kierroksen päätteeksi maistamme tietenkin panimon tuotantoa. Retki toteutetaan 3. matkapäivänä kävelykierroksen jälkeen. Retken kesto: 1 tunti. Retken toteutuminen edellyttää vähintään 8 osallistujaa.

Matkaohjelma

Lähtöpäivät:

Matkaohjelma 3.5.2022 lähdöllä

Matkaohjelma 5.7., 6.9. ja 4.10.2022 lähdöillä

Hotellit

Kartta

Tärkeää tietää

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.