Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Kiehtovat uutuudet

Kiertomatka Hollantiin ja Belgiaan

Hollannin ja Belgian helmet

Lähtöpäivät:

tulossa 2022

Matkan kesto:

5 päivää

Uusi kohde!

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Hollannin ja Belgian helmet

Tällä matkalla tutustumme Hollannin ja Belgian pääkaupunkien ohella myös maiden pienempiin ja sympaattisiin kaupunkeihin, joiden keskiaikaiset rakennukset, historiaa henkivät kadut ja omalaatuinen tunnelma johdattavat meidät toiseen aikaan ja menneeseen tunnelmaan. Vierailemme Amsterdamissa, Delftissä, Bruggessa, Gentissä ja Brysselissä, ja toukokuun matkalla nautimme maailman kuuluisimaan kukkapuutarhan Keukenhofin kevätloistosta ja näemme Kinderdijkin kuulun tuulimyllymaiseman. Kesän ja syksyn lähdöillä tutustumme tarkemmin Delftin kaupunkiin ja sen kuuluisaan sinivalkoiseen posliiniin. Lähde mukaan opastetulle kiertomatkalle Hollannin ja Belgian hurmaaviin kaupunkeihin!


Amsterdam

Lukuisien kanavien ja satojen siltojen Amsterdam on yksi Euroopan hienoimmista kaupunkikohteista. Kaupungissa on lukuisia museoita ja nähtävyyksiä, kuten mm. Dam-keskusaukio, kuninkaanlinna sekä maailman ainoa kelluva kukkatori. Varmasti paras tapa nauttia kaupungin tunnelmasta on kävellä pitkin kanavien rantakatuja ja ihailla kauniita rakennuksia, kanavissa lepääviä asuntolaivoja ja lukuisia siltoja. Amsterdamin pakollisiin nähtävyyksiin kuuluu ehdottomasti myös kanavaristeily, sillä risteilyllä saa kokea kaupungin eri näkökulmasta kuin kadulla kävellessä.

Keukenhof

Toukokuun lähdöllä vierailemme valloittavan kauniissa Keukenhofin kukkapuistossa, jossa miljoonat tulppaanit ja kukkivat puut tervehtivät sinua. Keukenhofin kukkaloistoa tullaan ihailemaan ympäri maailmaa. Joka kevät yli 7 miljoonaan tulppaania, hyasinttia ja narsissia täyttävät 32 hehtaarin alueen väreillään ja tuoksuillaan. Puisto on avoinna yleisölle vain 8 viikon ajan maalis-toukokuussa.


Delft

Delftin taide- ja käsityökaupunki on maailmankuulu sinisestä keramiikastaan. Se on myös yksi Hollannin kauneimmista ja idyllisimmistä pikkukaupungeista. Heinäkuun ja syyskuun lähdöillä vierailemme 1600-luvulla perustetussa posliinitehtaassa, jossa tutustumme tuotteiden valmistukseen ja näemme taitavat posliininmaalaajat työssään.

Kinderdijk

Kinderdijk kuuluu Unescon maailmanperintökohteisiin, sillä sen upeat vanhat tuulimyllyt kuuluvat perinteiseen hollantilaiseen maisemaan ja ovat Alankomaiden suurin vanhojen tuulimyllyjen rypäs. Kinderdijkissä on jäljellä 19 tuulimyllyn ryhmä, joita on alun perin käytetty maan kuivaamiseen ja viljan jauhamiseen.

Brugge

Bruggen kaunis kaupunki kuuluu Belgian suosituimpiin vierailukohteisiin. Kaupunki on säilyttänyt hyvin keskiaikaisen tunnelman; lukuisat kauniit rakennukset ja suloiset kanavat ja sillat lisäävät tunnelmaa entisestään. Keskusta-alue kuuluu Unescon maailmanperintöluetteloon Bruggen Grote Markt -tori on kaupungin sydän, jota ympäröivät arkkitehtuurisesti ihastuttavat rakennukset.


Gent

Keskiaikaisesta arkkitehtuurista tunnettu Gent on Belgian kolmanneksi suurin kaupunki Brysselin ja Antwerpenin jälkeen. Gentin tunnetuimmat nähtävyydet ovat kellotapuli-torni, historiallinen St Bavon katedraali ja Kreivinlinna Gravensteenin, joka on yksi harvoja Flanderissa vielä jäljellä olevia keskiaikaisia linnoja. Kaupungin tunnelma syntyy erityisesti kaupungin historiallisista rakennuksista sekä kanaaleista, joita reunustavat viihtyisät rantakadut.

 

Bryssel

Bryssel on oivallinen kaupunkikohde, joka tarjoaa niin kulttuuria, nähtävyyksiä kuin maittavia makuelämyksiä. Kaupungin sydän on Grand-Place -aukio, jonka laidalla sijaitsee toinen toistaan kauniimpia rakennuksia, mm. kaupungintalo, jonka torni näkyy kauas. Aukio on nimetty Euroopan kauneimmaksi aukioksi ja se kuuluu Unescon maailmanperintöluetteloon.

Lennämme Finnairilla

Tämäkin matka lennetään Finnairin suorilla reittilennoilla, joten saat matkastasi Finnair Plus -pisteitä.
Muista ilmoittaa Finnair Plus -korttinumerosi matkavarauksesi yhteydessä.


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä. Hintaan sisältyy

 • Lennot Helsinki – Amsterdam, Bryssel–Helsinki Finnairin reittilennolla
 • Matkatavarat lennoilla
 • Bussikuljetukset kohteessa
 • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa aamiaisin
 • Ateriat: 4 lounasta
 • Kanavaristeily Amsterdamissa
 • Kävelykierrokset Amsterdamissa, Delftissä, Bruggessa ja Gentissä
 • Kaupunkikiertoajelu Brysselissä
 • Suklaateemainen kävelykierros Brysselissä ja maistiaiset (1 tunti)
 • Vierailut Keukenhofissa ja Kinderdijkin tuulimyllyillä (toukokuun lähdöllä)
 • Vierailut Royal Delftin posliinitehtaalla ja Kinderdijkin tuulimyllyillä (heinä- ja syysk. lähdöllä)
 • Suomenkielisen paikallisoppaan palvelut kohteessa matkaohjelman mukaan

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Ajat ovat paikallista aikaa. Hollannissa ja Belgiassa kello on 1h vähemmän kuin Suomessa. Lennot Finnairilla.
Helsinki - Amsterdam 08:10 - 09:45

Bryssel - Helsinki 19:15 - 22:45

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone alk. 230€

Panimovierailu Bruggessä 25€

Lisämaksulliset retket

Hinta 25€ /hlö

Panimovierailu Bruggessä

Retkellä tutustumme Bourgogne des Flandres'in panimoon Bruggen kaupungissa ja kierroksen päätteeksi maistamme tietenkin panimon tuotantoa. Retki toteutetaan 3. matkapäivänä kävelykierroksen jälkeen. Retken kesto: 1 tunti. Retken toteutuminen edellyttää vähintään 8 osallistujaa.

Matkaohjelma

Lähtöpäivät:

Matkaohjelma 4.5.2021 lähdöllä

Matkaohjelma 6.7. ja 21.9.2021 lähdöillä

Hotellit

Kartta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.