Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Kesämatka Itä-Suomeen

Kesämatka Itä-Suomeen

Lähtöpäivät:

Pe 23.7.2021

Matkan kesto:

3 päivää

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Matka loppuunmyyty!


Gaalakonsertti Kerimäellä, kesäteatteria Lappeenrannassa ja kaupunkikierros Savonlinnassa

Lähde kolmipäiväiselle kesäretkellemme Itä-Suomeen pe 23.7.2021. Ohjelmassa Karita Mattilan konsertti Kerimäen kirkossa, Sellaista elämä on- näytelmä Mikkelin Naisvuoren kesäteatterissa, opastettu kierros Savonlinnassa, tutustuminen Johanna Oraksen ateljeehen ja käynti historiallisessa Kerimäen kirkossa.

Sellaista elämä on -näytelmä Naisvuoren Kesäteatterissa

Sanoittajana, säveltäjänä ja laulajanakin tunnetun Juha ”Junnu” Vainion tuotannosta löytyy tuhansia koko kansan rakastamia hittejä, mutta millainen oli mies niiden takana? Mukaansatempaava näytelmä kuljettaa katsojat läpi Vainion elämän jazz-baarin pianistista, viinanhuuruisten vuosien kautta suomalaisen musiikin ikoniksi. Upea livebändi sekä ensiluokkaiset näyttelijät takaavat mieleenpainuvan elämyksen Naisvuoren kesäteatterissa! Musiikkinäytelmän ovat käsikirjoittaneet Otto Kanerva ja Mikko Kivinen, joista jälkimmäinen toimii myös ohjaajana.


Karita Mattilan konsertti Kerimäen kirkossa

Aina säkenöivä Karita Mattila viettää kesäiltaa Kerimäen kirkossa yhdessä Oopperajuhlien taiteellisen johtajan, pianisti Ville Matvejeffin kanssa. He tutustuivat kymmenen vuotta sitten, kun Karita Mattila tarvitsi harjoituspianistia uuden oopperateoksen opetteluun. Ville kysyi harjoitusten aluksi, haluaisiko Karita pianistin vain soittavan vai voisiko tämä myös laulaa. Hämmästynyt laulajatar totesi, että laula ihmeessä – ja niin alkoi tiivis yhteistyö.  Kesäinen konserttiohjelma julkistetaan toukokuun lopussa. Kaksikon esiintymisiä on kiitetty mm. lämpimästä ja konstailemattomasta tunnelmasta. Aamulehti antoi Tampereen-konsertille kymmenen tähteä viidestä, ja Lontoon Wigmore Hallissa Karita ja Ville yllättivät yleisön suomalaisella tangolla.


Yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa

Tämä matka tehdään yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa. Mukana matkalla on Osuuspankin kerhoisäntä Markku Eklöf. Huom! Olet lämpimästi tervetullut matkalle mukaan vaikka et olisi OP Elohopeakerhon jäsen!

OP Elohopeakerhon jäsenyydellä 10€ alennusta

Tiesithän, että OP Tampereen Seudun Elohopeakerhon jäsenenä, saat tästä matkasta 10€:n alennuksen. Alennus huomioidaan matkan loppuhinnasta, kun valitset varaamopolun vaiheessa 4 ’Palvelut’ kohdan ”Olen Tampereen Seudun Osuuspankin omistaja-asiakas”. Hyödynnä etusi ja nauti elämyksistä edullisemmin!
Katso kaikki OP Elohopeakerho Tampereen matkat >>Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 (ma-pe 8-16) tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


 

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >


KATSO KAIKKI KOTIMAAN MATKAT >

Hintaan sisältyy

  • Bussikuljetukset matkaohjelman mukaisilta paikkakunnilta
  • Matkaohjelman mukaiset tutustumiskohteet
  • Väliajan kahvit Mikkelissä
  • Illalliset hotellissa
  • Lounaat meno -ja paluupäivinä
  • Kesäteatteri -ja konserttiliput

Matkaohjelma

1. matkapäivä

Matkaamme aamusta kohti itää ja Mikkeliä. Syömme lounaan ja meillä on hieman ostosaikaa MikkelinKenkäverossa. Kenkävero toimi pappilana vuoteen 1969 ja upeissa saleissa vietettiin pidot jos toisetkin. Aikoinaan Kenkäverossa viihtyi vieraita Mannerheimista maamme eturivin kirjailijoihin. Yhä edelleen Kenkävero sykkii kulttuuria, seurustelua ja hyvää ruokaa. Pappilaravintolassa voi aistia historian siipien havinaa maukkaasta ruuasta nauttien ja kaunista järvimaisemaa ja puutarhaa ihaillen, auringon tulviessa suurista ikkunoista kristallikruunujen koristamiin huoneisiin.  Ruoan jälkeen siirtyminen Naisvuoren Kesäteatteriin jossa alkaa klo 14.00 näytelmä Sellaista elämä on. Sanoittajana, säveltäjänä ja laulajanakun tunnetun Juha ”Junnu" Vainion tuotannosta löytyy tuhansia koko kansan rakastamia hittejä, mutta millainen oli mies niiden takana? Mukaansatempaavan näytelmä kuljettaa katsojat läpi Vainion elämän jazz-baarinpianistista, viinanhuuruisten vuosien kautta suomalaisen musiikin ikoniksi. Upea livebändi sekä ensiluokkaiset näyttelijät takaavat mieleenpainuvan elämyksen Naisvuoren kesäteatterissa! Näytelmän ovat käsikirjoittaneet Otto Kanerva ja Mikko Kivinen, joista jälkimmäinen toimii myös ohjaajana.

Väliajan kahvit. Saavumme illansuussa hotelli Kruunupuistoon (Vaahersalontie 44, 58450 Punkaharju. Puh. 020-7639130). ja majoitumme huoneisiin. Illallinen hotellissa. Mahdollisuus pulahtaa hotellin kylpyläosaston altaisiin.

2. matkapäivä

Nautimme aamiaisen ja aloitamme päivän ohjelman. Lähdemme tutustumaan Kerimäen kirkkoon, jossa kirkon opas

Matti Lähesmaa kertoo historiasta ja nykypäivästä. Kirkko on ristikunnan suurin puukirkko, jossa on istumapaikkoja yli 3000 hengelle. Seisomapaikkoineen kirkkoon mahtuu yhteensä n. 5000henkeä. Ajelemme Savonlinnaan kaunista Punkaharjun harjutietä, joka on ”kappale kauneinta kansallismaisemaamme” kuten Z. Topelius Maamme kirjassaan ylistää. Käymme Savonlinnassa torilla, jossa voi hörpätä vaikkapa lörtsykahvit. Teemme 1,5h opastetun kierroksen Savonlinnaan. Kuulemme tarkemmin mm. Savonlinnan Oopperajuhlien historiasta sekä kylpyläelämästä Kasinon saarilla tsaarin ajalla 1900-luvun alussa. Savonlinnasta ajelemme takaisin Punkaharjulle. Saavuttuamme perille, tutustumme Johanna Oraksen ateljeehen. Tutustumisen jälkeen hotelli Kruununpuistossa meitä odottaa päivällinen. Päivällisen jälkeen kohotamme yhteiset maljat illallemme ja lähdemme Kerimäen kirkkoon, jossa alkaa Karita Mattilan konsertti klo 19.00. Aina säkenöivä Karita Mattila viettää kesäiltaa Kerimäen kirkossa yhdessä Oopperajuhlien taiteellisen johtajan, pianisti Ville Matvejeffin kanssa. He tutustuivat kymmenen vuotta sitten, kun Karita Mattila tarvitsi harjoituspianistia uuden oopperateoksen opetteluun. Ville kysyi harjoitusten aluksi, haluaisiko Karita pianistin vain soittavan vai voisiko tämä myös laulaa. Hämmästynyt laulajatar totesi, että laula ihmeessä – ja niin alkoi tiivis yhteistyö.  Kesäinen konserttiohjelma julkistetaan toukokuun lopussa. Kaksikon esiintymisiä on kiitetty mm. lämpimästä ja konstailemattomasta tunnelmasta. Aamulehti antoi Tampereen-konsertille kymmenen tähteä viidestä, ja Lontoon Wigmore Hallissa Karita ja Ville yllättivät yleisön suomalaisella tangolla. Syömme hotellissa yöpalan palattuamme oopperasta.


3. matkapäivä

Aamiaisen jälkeen lähdemme kotimatkalle. Lähdemme kotimatkalle Imatran ja Lappeenrannan kautta. Lounas paluumatkalla.

Hotellit

Kartta

Tärkeää tietää

Lataa (pdf -esite)


Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.