Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Kesämatka Itä-Suomeen

Kesämatka Itä-Suomeen

Lähtöpäivät:

Ti 5.7.2022 - TÄYNNÄ!

Matkan kesto:

3 päivää

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Matka loppuunmyyty! Jos mielit vielä matkalle mukaan, jätä yhteystietosi jonotuslistallemme ryhmat.tampere@matkapojat.fi / puh. 010-2323 200.


Kesämatka Itä-suomeen

Lähde kolmipäiväiselle kesäretkellemme Itä-Suomeen 5.7.2022. Ohjelmassa Aida -ooppera, Sellaista elämä on -Imatran kesäteatterissa, risteily Savonlinnassa, tutustuminen Johanna Oraksen ateljeehen ja käynti historiallisessa Kerimäen kirkossa.

Paljon kuuluu rakkauteen -Imatran kesäteatterissa

Niin paljon kuuluu rakkauteen on kertomus paluumuuttaja Reetasta, joka pitää kyläkauppa Kylänonnea kotiseudullaan Etelä-Karjalassa. Elämä maaseudulla on kaikkea sitä mitä Reetta on toivonutkin. Helsingin kiihkeä elämänmeno on jäänyt taa, ja tilalle on tullut rauhaa ja luontoa. Mutta mitäpä elämä olisi ilman vastoinkäymisiä? Läheinen suurostari Supermooli vie asiakkaita ja vaikka kesäasukkaat tuovatkin piristystä liiketoimintaan, on toimeentulo silti sinnittelyä. Onneksi paikallinen luomuviljelijä Mikko auttaa Reettaa parhaansa mukaan. Mikon auttamishalua tosin lisää kehnosti peitelty ihastuminen. Reetan osa-aikaisena kesäapulaisena toimii Reetan siskontytär Anni ja naapurissa asuva Anjakin pistäytyy kaupalla päivittäin. Anjassa on suurta elämänviisautta, vaikka hän myös luulee tietävänsä kaikesta kaiken. Anjalta löytyy myös humoristinen sananlasku joka tilanteeseen. Kesäisenä päivänä kaikki muuttuu, kun kaupalle saapuu Antti, Reetan nuoruuden ihastus Espoosta. Pian on kyläkauppa Kylänonnen ympäristö täynnä ihastumisia, unelmia ja mustasukkaisuutta. Monia mutkia ja hauskojakin hetkiä koetaan ennen kuin kysymyksiin löytyy vastauksia. Löytääkö rakkaus tiensä oikeisiin sydämiin? Näyttääkö elämä aurinkoisen puolensa ja tarjoaa ihmisille sittenkin onnen? Laulajalegenda Fredin syntymästä tulee kuluneeksi 80 vuotta. Uudessa musiikkikomediassa kunnioitetaan muusikkotaiturin uraa, ja kuullaan Fredin tunnetuimpia hittejä, jotka rytmittävät tapahtumia bändin sekä ensemblen esittäminä.


Aida Savonlinnan oopperajuhlilla

Aida on kerrottava uudelleen, koska maailma on peruuttamattomasti muuttunut.” Näin sanoo huippuohjaaja Philipp Himmelmann. Oopperajuhlien uusi Aida on yhtä aikaa intiimi ja spektaakkelimaisen näyttävä, realistinen ja samalla myyttinen. Sodan kauhujen keskellä vangittu nainen kysyy, mihin hän kuuluu: isänsä maahan vai sinne, missä on rakkaus. Aidan täytyy valita. Maailmanlaajuisen epidemian jälkimainingeissa Verdin suuri klassikko puhuttelee syvemmin kuin ehkä koskaan ennen. Tunnemme epävarmuuden, hämmennyksen ja yksinäisyyden sekä eristetyksi tulemisen vaikutukset jokaisessa solussamme. Teoksella on myös erityinen rooli Oopperajuhlien historiassa. On upeaa, että kahden hiljaisen kesän jälkeen Oopperajuhlat avaa juuri uusi Aida. Tarinaa kuljettavat kielletyn rakkauden aariat ja vaikuttavat kuorokohtaukset. Yhdysvaltalainen Adina Aaron vieraili jo vuoden 2008 Oopperajuhlilla. Tuolloin häntä pidettiin vakuuttavimpana nuorena Aidana, ja nyt hän palaa rooliin laulettuaan maailmalla useissa suurissa tehtävissä. Aidana vuorottelee Helena Juntunen ja muissa rooleissa vierailevat mm. Agnieszka Rehlis, Ève-Maud Hubeaux, Gaston Rivero, Ivan Magri ja Tommi Hakala. Philipp Himmelmann on kysytty ohjaaja Keski-Euroopassa. Itse James Bond väijyy vihollisia hänen ohjaamansa Toscan esityksessä elokuvassa Quantum of Solace


Yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa

Tämä matka tehdään yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa. Mukana matkalla on Osuuspankin kerhoisäntä Markku Eklöf. Huom! Olet lämpimästi tervetullut matkalle mukaan vaikka et olisi OP Elohopeakerhon jäsen!

OP Elohopeakerhon jäsenyydellä 10€ alennusta

Tiesithän, että OP Tampereen Seudun Elohopeakerhon jäsenenä, saat tästä matkasta 10€:n alennuksen. Alennus huomioidaan matkan loppuhinnasta, kun valitset varaamopolun vaiheessa 4 ’Palvelut’ kohdan ”Olen Tampereen Seudun Osuuspankin omistaja-asiakas”. Hyödynnä etusi ja nauti elämyksistä edullisemmin!
Katso kaikki OP Elohopeakerho Tampereen matkat >>Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 (ma-pe 8-16) tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


 

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >


KATSO KAIKKI KOTIMAAN MATKAT >

Hintaan sisältyy

  • Bussikuljetukset matkaohjelman mukaisilta paikkakunnilta
  • Matkaohjelman mukaiset tutustumiskohteet
  • Väliajan kahvit Imatralla
  • Illalliset hotellissa
  • Lounaat meno -ja paluupäivinä
  • Kesäteatteri -ja oopperaliput

Matkaohjelma

1. matkapäivä

Bussin aikataulu:

Klo 06.45 Sastamala, Linja-autoasema

Klo 07.00 TSOP/Karkun konttori

Klo 07.40 TSOP/Ylöjärven konttori     

Klo 08.00 Nokia, Pirkkalaistien pikavuoropysäkki

Klo 08.15 Pirkkala/K-market Pirkanpojan pysäkki

Klo 08.45 Vanha Kirkko


 

Matkaamme aamusta kohti Vaajakoskea jossa käymme tekemässä makeat ostokset Pandan tehtaanmyymälässä. Vaajakoskella on myös seuraava kohteemme eli Savutuvan apaja. Luonnonkauniilla paikalla, Päijänteen rannalla sijaitsevassa Savutuvan apajassa syömme maistuvan lounaan sekä kuulemme tarinoita menneestä. Vaajakoskelta ajelemme Varkauteen, Mekaanisen musiikin museoon. Teemme opastetun kierroksen museoon. Varkauden ainutlaatuinen nähtävyys on Mekaanisen Musiikin Museo.
Se kuluu lajissaan Euroopan parhaimpiin ja mainitaan ulkomaisissa matkaopaskirjoissa Top Ten –vierailukohteena Suomessa. Mekaanisen Musiikin Museon vauhdikkaalla ja hauskojen tarinoiden siivittämällä opastuskierroksella esitellään noin 400 ihmeellistä instrumenttia, jotka ovat esillä aikakausiensa mukaan sisustetuissa suurissa saleissa. Soitinkokoelma on hämmästyttävä; soittorasiat, automaattipianot ja -orkesterit, viulut ja haitarit sekä posetiivit pienestä pöytämallista aina
valtaisaan Amadeukseen saakka. Mahtavin kaikista on maailman suurin orkestrioni, 75-soittajan Popper Goliath. Vuosittain museon väki kunnostaa näyttelyyn uusia laitteita. Saavumme illansuussa hotelli Kruunupuistoon (Vaahersalontie 44, 58450 Punkaharju. Puh. 020-7639130). ja majoitumme huoneisiin. Illallinen hotellissa. Mahdollisuus pulahtaa hotellin kylpyläosaston altaisiin.

2. matkapäivä

Nautimme aamiaisen ja ajelemme Savonlinnan torille, jossa voi juoda vaikkapa lörtsykahvit. Tämän jälkeen lähdemme höyrylaivan kyytiin jolla matkataan kauniiden maisemien saattelemana Punkaharjulle.

Saavuttuamme perille, tutustumme Johanna Oraksen ateljeehen. Tutustumisen jälkeen hotelli Kruununpuistossa meitä odottaa päivällinen. Päivällisen jälkeen kohotamme yhteiset maljat illallemme ja lähdemme Savonlinnan oopperajuhlille, jossa alkaa Aida klo 19.00. ”Aida on kerrottava uudelleen, koska maailma on peruuttamattomasti muuttunut.” Näin sanoo huippuohjaaja Philipp Himmelmann. Oopperajuhlien uusi Aida on yhtä aikaa intiimi ja spektaakkelimaisen näyttävä, realistinen ja samalla myyttinen. Sodan kauhujen keskellä vangittu nainen kysyy, mihin hän kuuluu: isänsä maahan vai sinne, missä on rakkaus. Aidan täytyy valita. Maailmanlaajuisen epidemian jälkimainingeissa Verdin suuri klassikko puhuttelee syvemmin kuin ehkä koskaan ennen. Tunnemme epävarmuuden, hämmennyksen ja yksinäisyyden sekä eristetyksi tulemisen vaikutukset jokaisessa solussamme. Teoksella on myös erityinen rooli Oopperajuhlien historiassa. On upeaa, että kahden hiljaisen kesän jälkeen Oopperajuhlat avaa juuri uusi Aida. Tarinaa kuljettavat kielletyn rakkauden aariat ja vaikuttavat kuorokohtaukset. Yhdysvaltalainen Adina Aaron vieraili jo vuoden 2008 Oopperajuhlilla. Tuolloin häntä pidettiin vakuuttavimpana nuorena Aidana, ja nyt hän palaa rooliin laulettuaan maailmalla useissa suurissa tehtävissä. Aidana vuorottelee Helena Juntunen ja muissa rooleissa vierailevat mm. Agnieszka Rehlis, Ève-Maud Hubeaux, Gaston Rivero, Ivan Magri ja Tommi Hakala. Philipp Himmelmann on kysytty ohjaaja Keski-Euroopassa. Itse James Bond väijyy vihollisia hänen ohjaamansa Toscan esityksessä elokuvassa Quantum of Solace. Syömme hotellissa yöpalan palattuamme oopperasta.

3. matkapäivä

Nautimme aamiaisen ja luovutamme huoneet. Lähdemme tutustumaan Kerimäen kirkkoon, jossa kirkon opas Matti Lähesmaa kertoo historiasta ja nykypäivästä. Kirkko on ristikunnan suurin puukirkko, jossa on istumapaikkoja yli 3000 hengelle. Seisomapaikkoineen kirkkoon mahtuu yhteensä n. 5000henkeä. Kerimäeltä matka jatkuu Imatralle, jossa syömme ensin lounaan Imatran Valtionhotellissa. Lounaan jälkeen siirrymme Imatran kesäteatteriin jossa alkaa klo 14.00 musiikkikomedia Niin paljon kuuluu rakkauteen. Niin paljon kuuluu rakkauteen on kertomus paluumuuttaja Reetasta, joka pitää kyläkauppa Kylänonnea kotiseudullaan Etelä-Karjalassa. Elämä maaseudulla on kaikkea sitä mitä Reetta on toivonutkin. Helsingin kiihkeä elämänmeno on jäänyt taa, ja tilalle on tullut rauhaa ja luontoa. Mutta mitäpä elämä olisi ilman vastoinkäymisiä? Läheinen suurostari Supermooli vie asiakkaita ja vaikka kesäasukkaat tuovatkin piristystä liiketoimintaan, on toimeentulo silti sinnittelyä. Onneksi paikallinen luomuviljelijä Mikko auttaa Reettaa parhaansa mukaan. Mikon auttamishalua tosin lisää kehnosti peitelty ihastuminen. Reetan osa-aikaisena kesäapulaisena toimii Reetan siskontytär Anni ja naapurissa asuva Anjakin pistäytyy kaupalla päivittäin. Anjassa on suurta elämänviisautta, vaikka hän myös luulee tietävänsä kaikesta kaiken. Anjalta löytyy myös humoristinen sananlasku joka tilanteeseen. Kesäisenä päivänä kaikki muuttuu, kun kaupalle saapuu Antti, Reetan nuoruuden ihastus Espoosta. Pian on kyläkauppa Kylänonnen ympäristö täynnä ihastumisia, unelmia ja mustasukkaisuutta. Monia mutkia ja hauskojakin hetkiä koetaan ennen kuin kysymyksiin löytyy vastauksia. Löytääkö rakkaus tiensä oikeisiin sydämiin? Näyttääkö elämä aurinkoisen puolensa ja tarjoaa ihmisille sittenkin onnen? Laulajalegenda Fredin syntymästä tulee kuluneeksi 80 vuotta. Uudessa musiikkikomediassa kunnioitetaan muusikkotaiturin uraa, ja kuullaan Fredin tunnetuimpia hittejä, jotka rytmittävät tapahtumia bändin sekä ensemblen esittäminä. Väliajan tarjoilut.


Paluu Tampereelle, Vanhalle Kirkolle noin klo 20:00.

Hotellit

Kartta

Tärkeää tietää

Lataa (pdf -esite)


Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.