Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje

Kesämatka Itä-Suomeen

Kesämatka Itä-Suomeen

Lähtöpäivät:

Ti 4.7.2023

Matkan kesto:

3 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 799€

Savonlinnan Oopperajuhlat

alk. 799 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Kesämatka Itä-suomeen

Lähde kolmipäiväiselle kesäretkellemme Itä-Suomeen 4.7.2023. Ohjelmassa Romeo ja Julia -ooppera, Kuolleiden laulajien klubi -Lappeenrannan kesäteatterissa, tutustuminen Johanna Oraksen ateljeehen ja Aseman Taidelaituriin.

Romeo ja Julia Savonlinnan oopperajuhlilla

Romeo ja Julia on romanttinen ranskalainen ooppera täynnä suuria tunteita ja suurta rakkaudentäyteistä musiikkia.Vaikka Faust on säveltäjänsä tunnetuin teos, on Romeo ja Julia rakastetuin. Eikä ihme. Musiikki huipentuu duetto duetolta, ja yhtä vääjäämättömästi kehittyy kahden nuoren suhde. Nuoren polven palkittu ohjaaja Amy Lane on Kööpenhaminan oopperafestivaalin taiteellinen johtaja. Hän sijoittaa Shakespearen alkuperäiset tapahtumat 1800-luvun lopun New Yorkiin, kaupungin varjoihin, joissa Capuletit ja Montaguet tappelevat valtiudesta. Vaaran tunteesta punoutuu kiinnostava jännite Gounod’n vuolasta musiikkia vasten. Pääpareja on kaksi, supertähti Lisette Oropesa ja Frédéric Antoun sekä Marjukka Tepponen ja Antonio Poli. Suomessa Romeo ja Julia on esitetty aivan liian harvoin, viimeksi Turussa 1990-luvulla ja Kansallisoopperassa 1930-luvun alussa. Esitys on yhteistyö Malmön oopperan kanssa.


Kuolleiden taiteilijoiden klubi -Lappeenrannan kesäteatterissa

Kuolleiden laulajien klubi kertoo tarinan edesmenneistä laulajista, heidän elämästään ja miten se liittyy nykypäivään. Musiikista vastaa live orkesteri ja näyttelijöinä mukana ovat mm. Puntti Valtonen, Miia Nuutila ja Nina Tapio.


Yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa

Tämä matka tehdään yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa. Mukana matkalla on Osuuspankin kerhoisäntä Markku Eklöf. Huom! Olet lämpimästi tervetullut matkalle mukaan vaikka et olisi OP Elohopeakerhon jäsen!

OP Elohopeakerhon jäsenyydellä 10€ alennusta

Tiesithän, että OP Tampereen Seudun Elohopeakerhon jäsenenä, saat tästä matkasta 10€:n alennuksen. Alennus huomioidaan matkan loppuhinnasta, kun valitset varaamopolun vaiheessa 4 ’Palvelut’ kohdan ”Olen Tampereen Seudun Osuuspankin omistaja-asiakas”. Hyödynnä etusi ja nauti elämyksistä edullisemmin!
Katso kaikki OP Elohopeakerho Tampereen matkat >>Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 (ma-pe 8-16) tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


 

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >


KATSO KAIKKI KOTIMAAN MATKAT >

Hintaan sisältyy

  • Bussikuljetukset matkaohjelman mukaisilta paikkakunnilta
  • Matkaohjelman mukaiset tutustumiskohteet
  • Väliajan kahvit Lappeenrannassa
  • Illalliset hotellissa
  • Lounaat meno -ja paluupäivinä
  • Kesäteatteri -ja oopperaliput

Matkaohjelma

1. matkapäivä

Bussin aikataulu:

Klo 08.00 Sastamala, Linja-autoasema

Klo 08.15 TSOP/Karkun konttori

Klo 08.55 TSOP/Ylöjärven konttori     

Klo 09.45 Nokia, Pirkkalaistien pikavuoropysäkki

Klo 10.00 Pirkkala/K-market Pirkanpojan pysäkki

Klo 10.30 Vanha Kirkko


Matkaamme aamusta kohti Mikkeliä jossa nautimme lounaan. Matkamme jatkuu Mikkelistä Punkaharjulle jossa tutustumme Johanna Oraksen ateljeen ja hänen upeaan taiteeseen. Majoitumme läheiseen hotelli Kruunupuistoon (Vaahersalontie 44, 58450 Punkaharju. Puh. 020-7639130). Illallinen hotellissa. Mahdollisuus pulahtaa hotellin kylpyläosaston altaisiin.

2. matkapäivä

Aamiainen, jonka jälkeen lähdemme tutustumaan Punkaharjulla sijaitsevan Aseman Taidelaituriin. Aseman Taidelaituri on vanhaan asemarakennukseen koottu taidenäyttely, jonka taiteilijakattaus on suuri ja hyvin monipuolinen. Aseman Taidelaiturilla yhdistyy kaunis arkkitehtuuri, taideteokset sekä lämmin henki, jotka yhdessä luovat normista poikkeavan taidekeskuksen! Vuonna 2016 ostivat taidemesenaatit ja yrittäjäpariskunta Mikko Ranta-Huitti ja Hannu Huitti rakennuksen tontteineen kesämökikseen.  He päättivät kuitenkin avata aseman ovet jälleen kerran, jotta kaikki ihmiset pääsisivät nauttimaan upeasta taiteesta sekä hyvin säilyneestä ja vaikuttavasta arkkitehtuurista. Taiteen ääreltä siirrymme lähistöllä sijaitsevaan Wanha Koulu Muotikuuhun. Laukansaaren vanhalla koululla Punkaharjulla sijaitsee idyllinen kesämyymälä ja kahvila. Muotikuun mallisto sisältää klassisia, iloisia ja esteettisiä vaatteita. Ostosten lomassa juomme kahvi. Tämän jälkeen ajelemme hotelli Kruununpuistoon jossa meitä odottaa päivällinen. Päivällisen jälkeen kohotamme yhteiset maljat illallemme ja lähdemme Savonlinnan oopperajuhlille, jossa alkaa Romeo ja Julia klo 19.00. Romeo ja Julia on romanttinen ranskalainen ooppera täynnä suuria tunteita ja suurta rakkaudentäyteistä musiikkia.Vaikka Faust on säveltäjänsä tunnetuin teos, on Romeo ja Julia rakastetuin. Eikä ihme. Musiikki huipentuu duetto duetolta, ja yhtä vääjäämättömästi kehittyy kahden nuoren suhde. Nuoren polven palkittu ohjaaja Amy Lane on Kööpenhaminan oopperafestivaalin taiteellinen johtaja. Hän sijoittaa Shakespearen alkuperäiset tapahtumat 1800-luvun lopun New Yorkiin, kaupungin varjoihin, joissa Capuletit ja Montaguet tappelevat valtiudesta. Vaaran tunteesta punoutuu kiinnostava jännite Gounod’n vuolasta musiikkia vasten. Pääpareja on kaksi, supertähti Lisette Oropesa ja Frédéric Antoun sekä Marjukka Tepponen ja Antonio Poli. Suomessa Romeo ja Julia on esitetty aivan liian harvoin, viimeksi Turussa 1990-luvulla ja Kansallisoopperassa 1930-luvun alussa. Esitys on yhteistyö Malmön oopperan kanssa. Syömme hotellissa yöpalan palattuamme oopperasta.

3. matkapäivä

Nautimme aamiaisen ja luovutamme huoneet. Matkaamme Lappeenrantaan lounaalle tunnelmalliseen ravintola Kehruuhuoneelle. Lounaan jälkeen siirrymme läheiseen Lappeenrannan linnoituksen kesäteatteriin jossa alkaa klo 14.00 Kuolleiden laulajien klubi joka kertoo tarinan edesmenneistä laulajista, heidän elämästään ja miten se liittyy nykypäivään. Musiikista vastaa live orkesteri ja näyttelijöinä mukana ovat mm. Puntti Valtonen, Miia Nuutila ja Nina Tapio.  Väliajan tarjoilut.


Paluu Tampereelle, Vanhalle Kirkolle noin klo 20:00.

Hotellit

Kartta

Tärkeää tietää

Lataa (pdf -esite)


Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.