Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje

Retket Laulasmaalla ja sen ympäristössä

Retket Laulasmaalla ja sen ympäristössä

RETKIEHDOTELMIA RYHMILLE


1. Ihastuttava päiväretki Haapsalun kaupunkiin

Ryhmän minimikoko 15 henkilöä. Retki alkaa Laulasmaalta ja kestää noin 4-5 tuntia. Laulasmaalta Haapsaluun on noin 80 kilometriä. Bussissa opas kertoo yleistä tietoa Haapsalusta. Matkalle ohitamme myös Padisen luostarin. Haapsalussa on n. tunnin kestävä opastettu kävelykierros. Sen lisäksi vierailemme Piispanlinnassa (n. 45 min.) ja 20 min. kaupunkikierros bussilla. Tällä päiväretkellä ryhmälle tulee tutuksi kaunis Haapasalun kaupunki ja historia.

2. Kaunis Sauen kartano ja Keila - Joan vesiputous

Ryhmän minimikoko 10 henkilöä. Retki alkaa Laulasmaalta ja kestää noin 2-2,5 tuntia. Laulasmaalta Saueen on noin 20 kilometriä. Bussissa opas kertoo yleistä tietoa Laulasmaasta sekä Sauesta. Perillä tutustutaan kauniiseen kartanoon oppaan johdolla. Kartanon jälkeen käymme katsomassa Keila - Joan vesiputouksen, joka on 6 metriä korkea ja 80 metriä leveä. Retken jälkeen Laulasmaalla kahvit.

3. Retki Paldiskiin ja Keila - Joan vesiputoukselle

Ryhmän minimikoko 10 henkilöä. Retki alkaa Laulasmaalta ja kestää noin 2-2,5 tuntia. Paldiskin kaupunki, entinen neuvostolaivaston tukikohta, sijaitsee Luoteis-Virossa Pakrin niemimaalla. Laulasmaalta Paldiskiin on noin 18 kilometriä. Bussissa opas kertoo yleistä tietoa Laulasmaalta sekä Paldiskista. Perillä tutustutaan Paldiskin mielenkiintoiseen historiaan oppaan johdolla. Se on ainutlaatuisen luonnonkaunis paikka, jolla on rikas historiallinen tausta. Paldiskin jälkeen käymme katsomassa Keila – Joan vesiputouksen, joka on 6 metriä korkea ja 80 metriä leveä. Retken jälkeen Laulasmaalla kahvit.

4. Retki Keila-Joan kartanoon ja Schloss Fall–museoon, Keila-Joan vesiputoukselle sekä Lohusalun satamaan

Ryhmän minimikoko 10 henkilöä. Retki alkaa Laulasmaalta ja kestää noin 2-2,5 tuntia. Laulasmaalta Keila-Joalle on noin 6 kilometriä. Bussissa opas kertoo yleistä tietoa Keila-Joasta. Keila-Joalla tutustutaan vuonna 1833 valmistuneen uusgoottilaiseen ja kauniiseen kartanoon oppaan johdolla. Kartanokierroksen jälkeen käymme katsomassa Keila-Joan vesiputoukseen, joka on 6 metriä korkea ja 80 metriä leveä. Samalla tutustumme museoon. Takaisin hotellille tullessa käymme Lohusalun satamassa (3 km hotellilta). Lohusalu on pieni, entinen kalastajakylä kauniilla Lohusalun niemellä. Lohusalun satama on yksi Harjumaan huvivenesatamista, jossa on myös laituripaikkoja vierailijoille. Retken jälkeen Laulasmaalla kahvit.

5. Retki Arvo Pärt keskukseen Lohusalussa (sis. opastuksen keskuksessa)

Lokakuussa 2018 avattu säveltäjä Arvo Pärtin keskus Lohusaluun (3 km Laulasmaalta). Keskuksessa tutustutaan Arvo Pärtin elämään ja tuotantoon.


Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 (ma-pe 9-16) tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


 

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.