Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje

Retket Riiassa ja Riian ympäristössä

Retket Riiassa ja Riian ympäristössä

RETKIEHDOTELMIA RYHMILLE


1. Riian kaupunkikierros

Retki tehdään osittain bussilla ja osittain kävellen historiallisessa Vanhassa Kaupungissa. Näemme 1800-luvun bulevardeja, kanavia ja puistoja. Kävelyosuudella näemme keski-aikaisia kirkkoja, käymme sisällä Tuomio-katedraalissa ja St. Peterin kirkossa ja sen tornissa ja kuulemme tarinoita hansakaupungin asukkaiden elämästä ja tavoista. Retken kesto 3 tuntia.

2. Rundalen linna

Tämä Barokkiajan linna sijaitsee n. 70 km päässä Riiasta. Linna on rakennettu 1700-luvulla. Tutustumme mm. linnan Valkoiseen halliin ja Kullattuun halliin. Retken kesto 6 tuntia.

3. Sigulda

Kuvankaunis Siguldan kaupunki sijaitsee n. 50 km Riiasta Gauja-joen laaksossa. Tutustumme kaupungin historiaanjakäymme mm. Siguldan keskiaikaisilla linnan rauniolla sekä Turaidan linnassa ja museossa. Retken aikana on paljon kävelyä, joten kunnon kävelyjalkineet mukaan. Retken kesto 6 tuntia.

4. Jurmalan rantakaupunki

Jurmalaan on matkaa Riiasta noin 40 minuuuttia. Jurmalan kaunis ja äärettömän pitkä hiekkaranta kauniine rantabulevardeineen ja jugend-puutaloineen sekä kahviloineen on parhaimmillaan kesäaikana. Retken kesto 4 tuntia. Perillä Jurmalassa olemme 2,5-3 tuntia.

5. Riika ja Jurmala

Yhdistä Riian kaupunkikierros ja Jurmalan rantakaupunkiretki ja lähde matkaan koko päiväksi ja näe enemmän (sis. 2 ylläolevaa retkeä). Retken kesto 6 tuntia.


Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 (ma-pe 9-16) tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


 

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.