Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje

Retket Tartossa ja Tarton ympäristössä

Retket Tartossa ja Tarton ympäristössä

RETKIEHDOTELMIA RYHMILLE1. Tarton retki

Viron toiseksi suurin ja koko Baltian vanhin kaupunki Tartto on kuuluisa yliopistostaan, museoistaan, kirkoistaan ja rikkaasta kulttuurielämästä. Retken aikana tutustutaan Tarton menneisyyteen, nähtävyyksiin ja nykypäivään. Alussa tutustumisretki bussilla, sen jälkeen jatkuu kävelykierros historiallisella linnoitusvuorella Toomemäella ja vanhassa kaupungissa. Tutustutaan Raatihuone-aukioon, yliopistorakennuksiin, Johanneksen kirkkoon ja Yliopiston kasvitieteelliseen puutarhaan. Retken kesto 2 tuntia.

2. Tarton retki + retki A le Coq Olutpanimolla

Kaupunkiretken jälkeen tutustuminen Olutpanimon tuotanto-osastoon, Olutmuseoon ja maistajaiset/pikkupurtaavaa, retken jälkeen yhteinen ostosaika uudessa tehdasmyymälässä. Retken kesto 4 tuntia.

3. Kaupunkiretki, vierailu Paavalin kirkolla ja tutustuminen Tammekannin Villaan

Kaupunkiretken jälkeen tutustuminen Paavalin kirkkoon, jonka arkkitehti on suomalainen Eliel Saarinen. Hän on yhdistänyt kansallisromanttisen geometrisesti jäsennellyt sisätilat monumentaaliseen ulkoasuun. Tammekannin Villa on ainoa Alvar Aallon suunnittelema talo koko Virossa, jossa nykypäivänä toimii Granö-keskus. Retken kesto 4 tuntia.

4. Kaupunkiretki ja KGB-museo

KGB-käytävien museo sijaitsee Riian mäellä harmaassa talossa, jossa vuosina 1940-50 sijaitsi NKVD/KGB:n Etelä-Viron keskus. Vierailijoille on avoinna rakennuksen kellarikerros, jossa sijaitsivat pidätettyjen sellit. Retken kesto 3 tuntia.

5. Opastettu jokiretki Pegasus laivalla

Lisämaksusta suomenkielinen opas mukana. Retken kesto 1,5 tuntia

6. Viron Kansallismuseo ERM

Museorakennus on yli 350 metriä pitkä ja sen pinta-ala on melkein 40 000 m². Museon suurin näyttely Kohtaamiset kertoo Viron historiasta, virolaisesta elämäntyylistä ja maan kulttuurista. Pienempi pysyvistä näyttelyistä Uralin kaiku kertoo suomalais-ugrilaisten kansojen kulttuurihistoriasta. Suomea puhuva opas mukana 90 min.

PUOLEN PÄIVÄN RETKIÄ:

7. Peipsin rannikkoalue, vanhauskoisten sipulikylät ja Alatskivin linna

Retken aikana ajamme vanhauskoisten raittikylien kautta. Staroveerit ovat asuneet Peipsin rannikkoalueella jo parisataa vuotta ja noudattanut vanhoja tapoja. Tutustutaan vanhauskoisten menneisyyteen ja nykypäivään. Tutustuminen viehättävään Alatskivin linnaan, joka on yksi Viron kauneimpia kartanorakennuksia. Lounas matkalla.

8. Setukaisten menneisyys ja nykyelämä, käynti setukaisten maatilamuseolla

Matkalla setukaisalueelle pysähdymme Sillapään vanhalla kartanopuistolla ja kävelemme Räpinan puutarhakoulun kukkapihalla. Setukaisten elämään tutustumme Värskan Setukaisten maatilamuseolla, jossa kerrotaan heidän menneisyydestä, värikkäästä kulttuurielämästä ja nykypäivästä. Lounas setukaisten tapaan. Paluumatka luonnonkauniin Etelä-Viron kautta. Lisämaksusta Setukaiskuoron konsertti (30 min).

9. Urheilupääkaupunki Otepää, Pyhäjärvi, Tehvandin hyppyrimäki, Käärikin hiihtokeskus ja lumoava Sangasten linna

Otepää on yksi Viron kauneimpia kaupunkeja, monet tunnetut virolaiset hiihtäjät ovat kotoisin juuri Otepäästä. Retken aikana näemme Tehvandin hyppyrivuoren, Pyhäjärven ja tutustumme lisäksi Windsorin linnaa muistuttavaan Sangasten linnaan. Lounas matkalla.

10. Opastus Tallinna-Tartto/Tartto-Tallinna kuljetuksen aikana

Ajomatka kestää noin 2,5-3 tuntia. Kysy hintaa.


Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 (ma-pe 8-16) tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


 

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.


Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt