Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Silja Europa 5.4.2022

M/S SOSTE-RISTEILY 2022

M/S SOSTE-risteily

Lähtöpäivät:

5.4.2022

Matkan kesto:

22 h

Hinta:

Hinta alkaen 90€

alk. 90 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

M/S SOSTE -risteily 2022

Astu laivaan ja tule yhdessä kollegojesi kanssa vuoden 2022 merkittävimpään ammatilliseen tapahtumaan!


M/S SOSTE on koulutus- ja verkostoitumisristeily, joka on suunnattu sote-järjestöille, kuntien ja valtion sekä yksityissektorin toimijoille ja sidosryhmille. Luvassa on runsas ja ajan hermolla sykkivä ohjelmakattaus asiantuntijoille, kehittäjille, johtajille ja päättäjille. Tapahtuma järjestetään nyt neljättä kertaa ja odotammekin jo kovasti kohtaamisia laivalla!

 

AVAJAISET – tarkempi tieto päivittyy

M/S SOSTE -tapahtuman avajaistilaisuus on 5.4.2022 klo 13.00-15.00 Helsingin keskusta-alueella. Tila ja ohjelma vahvistuvat myöhemmin tapahtuman verkkosivulle.

M/S SOSTE 2022 - SOSTE


OSALLISTUMISMAKSUT - ENNAKKOHINNAT

Varaa lippusi ennakkoon jopa 20 % edullisemmin! Ennakkohinnat ovat voimassa 27.1.2022.


HYTTI        €/hlö

B4                 136

B3                 170

B2                 250

B1                 335

A4                 157

A3                 204

A2                 293

A1                 382

DeLuxe 1     420

DeLuxe 2     335


Hinnat sisältävät ohjelman, majoituksen, buffet-illallisen sekä aamiaisbrunssin.

KULJETUKSET

M/S SOSTE -risteilybussit kuljettavat osallistujat Helsingissä klo 13–15 pidettävään avajaistilaisuuteen. Tilaisuuden päätyttyä kuljetus Länsisatamaan niille, jotka ovat varannaaet etukäteen maakuntakuljetuksen. Matkatavarat voivat olla bussissa tilaisuuden ajan. Tutustu bussireitteihin >>


ELÄKELÄINEN / INVAHYTTI

Eläkeläinen/invahytin tarvitsija; otathan yhteyttä Matkapoikien myyntipalveluun tehdäksesi varauksen: puh 010 23 23 200. Eläkeläisen alennushinta lasketaan normi osallistumismaksuhinnasta.

Kerro myös jos tarvitset avustamispalvelua satamasta laivaan ja takaisin.


OPISKELIJA

Opiskelijahinta on vain B-luokan hyttiin jossa tulee olla 4 opiskelijaa. Hyttirivi on hinnoiteltu erikseen opiskelijoille. Muuta valikossa matkustajamäärä suoraan 4 jotta saat varattua tämän hytin.


RYHMÄEDUT

4-8 henkilöä   alennus -15% normaalihinnasta

9=> henkilöä  alennus -20% normaalihinnasta

Varaamon 4 sivulta rastita kohta niin teemme teille korjatun laskun alennuksella. (normaali hinnasta ei ennakkovaraajan etuhinnasta)


NAIS-MIESPAIKKA

jos haluat varata nais- tai miespaikan niin muuta matkustajamääräksi 1 niin saat vapaana olevat paikat näkyviin.


Lisähuomio risteilystä

Tällä risteilyllä ei ole maissakäyntiä Tallinnassa. 


M/S SOSTElla on käytössä koronapassi.

Vastuullisen matkanjärjestäjän ja varustamon kanssa neuvoteltuaan, vallitsevan koronatilanteen takia M/S SOSTE -tapahtumaryhmä on päättänyt ottaa risteilyllä käyttöön koronapassin.

Voimassa olevan passin saa ladattua ennen matkaa maksutta Omakanta -palvelusta osoitteesta https://www.kanta.fi/omakanta. Sivustolta löytyy vastauksia myös usein kysyttyihin kysymyksiin koronapassiin liittyen.

Saat koronapassin voimaan mikäli
*sinulla on täysi rokotesarja (vähintään 2 rokotetta), joista viimeisimmästä on aikaa vähintään
seitsemän (7) vuorokautta
*olet viimeisen kuuden (6) kuukauden aikana sairastanut koronan
*sinulla on enintään 72 tuntia vanha negatiivinen koronatestitulos

Varmistathan, että koronapassisi on voimassa matkalle lähdettäessä, passit tarkistetaan kaikilta terminaalissa ennen laivaan nousua. Lähetämme kaikille varauksen tehneille lisätietoa käytännön asioihin liittyen vielä noin viikkoa ennen matkaa.

Koronapassin puuttuminen ei oikeuta kuluttomaan peruutukseen (matkaehdot https://www.matkapojat.fi/dokumentit/92SOSTE.pdf) Matkapojat Oy/Tallink Silja / Suomen sosiaali ja terveys ry eivät vastaa mahdollisista  kustannuksista koronatesteihin liittyen.


Turvallisuus Tallinkin laivoilla

Tallink on tehnyt paljon toimenpiteitä ja uudistuksia entistä turvallisemman ja väljemmän matkustamisen mahdollistamiseksi niin laivoilla kuin terminaaleissa. Toivommekin, että ennen matkaasi tutustut konkreettisiin turvallisuustomenpiteisiin ja voisit suunnitella tulevia matkojasi luottavaisin mielin.

Lue lisää turvallisuustoimenpiteistä Tallinkin laivoilla >>


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Jos haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Hintaan sisältyy

  • Risteilymatkan valitussa hyttiluokassa
  • Buffet-illallinen
  • Koulutuspaketti
  • Brunssi
  • Maihinnousukortit SOSTEn omasta lähtöselvityksistä satamassa 2.kerros

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Länsiterminaali T2
Tallinna, D-terminaali
Helsinki Tallinna
18:30 08:00
16:00 12:30

Lisämaksulliset palvelut

Lounas

Liityntäkuljetus

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki – Tallinna

M/S SOSTE -tapahtuman avajaistilaisuus on 5.4.2022 klo 13.00-15.00 Helsingin keskusta-alueella. Tila ja ohjelma vahvistuvat myöhemmin tapahtuman verkkosivulle.

HUOM !  Avajaisseminaariin ilmoittautuminen erikseen seuraavan sivuston kautta joka kerrotaan kun paikka vahvistuu.


Tapahtuman jälkeen kotimaan liityntäkuljetuksen varanneilla on kuljetus samalla bussilla satamaan. Muut siirtyvät  omatoimisesti Länsiterminaali T2:seen. Kuljettajat jakavat bussissa matkustaville matkalippukuoret bussissa satamaan tullessa. Muut noutavat matkalippukuoret terminaali T2 1.kerroksesta.

Siirtyminen laivaan ja majoittuminen hytteihin klo 17.30 alkaen. Laiva lähtee Helsingistä
klo 18:30. Buffet-illallisen 1.kattaus alkaa klo 17.45 ja 2.kattaus klo 20.30. Risteilyllä ei ole maihinnousua Tallinnaan.

2. matkapäivä, Tallinna - Helsinki

Brunssi on tarjolla laivan Grande Buffet-ravintolassa klo 07.00 – 12.00. Laiva lähtee Tallinnasta klo 12.30. Hytti on käytössä koko risteilyn ajan. Laivalla on mahdollisuus lisämaksulliseen ruokailuun. Laiva saapuu Helsinkiin klo 16.00, josta bussikuljetukset kotipaikkakunnille viimeistään 30 min laivan satamaan saapumisen jälkeen.

Laivan esittely

Europa

Grande Buffet

Herkuttele sydämesi kyllyydestä ja valitset itse omat suosikkiherkkusi. Grande Buffetissa on useampia ruokapisteitä, esim. antipasto-tori, vihannestori, kalatori jne. Samaan buffet-hintaan nautit myös juomista (olut, puna- ja valkoviini sekä virvoitusjuomat).

Ravintolat

Silja Europalla on Grande Buffetin lisäksi erilaisia tasokkaita ravintoloita: Grill Housen ruokalistalta löydät lihanystävien herkut, mm. hampurilaiset ja mehevät pihvit. Italialaisessa Tavolàta-ravintolassa maistelet ihania italialaisia herkku-annoksia, listalla mm. maukkaita pizzoja. Europan Fast Lane -ravintola palvelee sinua, joka et halua viettää laiva-aikaasi monen ruokalajin menun parissa tai valita suosikkimakuasi kymmenien eri ruokalajien joukosta. Tekeekö mielesi kuppi kahvia tai teetä? Coffee & Co. -kahvilasta noudat kätevästi virkistävän juoman ja niiden seuraksi löydät myös tuoreimmat kahvitteluherkut.

Ostokset

Tax Free Superstore on täyden valikoiman myymälä, josta saat kotiinviemisiksi väkevät alkoholijuomat, viinit, oluet, savukkeet, makeiset ja elintarvikkeet. Perfume&Fashion on yhdistetty miesten ja naisten asusteiden sekä tuoksujen ja kosmetiikan erikoismyymälä, josta löydät trendikkäitä tuotteita edulliseen merihintaan. Gifts -myymälästä löydät matkamuistojen lisäksi mm. Iittalan ja Marimekon tuotteita ja alati vaihtuvia tarjouksia. Kids & Toys - myymälästä löytyy kaikkea kivaa perheen pienimmille. Electronics-myymälästä ostat laadukasta pienelektroniikkaa ja oheistuotteita maahintoja huomattavasti edullisemmin.

Viihde

Europalla viihdyt joka päivä housebändin tahdittamana tanssilattialla tai Pubin trubaduurin laulujen parissa. Mikrofoniin voit tarttua itsekin karaokessa Satellite Baarissa Starlightin takana.


Baarit

Täyteläisten oluiden ja raikkaiden siidereiden olohuoneessa viihdyt varmasti! Laivalta löytyy monta erilaista baaria: Lämminhenkisen Sea Pubin laajasta valikoimasta löydät parhaimmat merkit ja rennon tunnelman. Trubaduuri viihdyttää elävällä musiikilla. Sisustukseltaan uudistetussa kulmabaarissa voit maistella erilaisia juomia, aperitiiveja sekä kahvia aveceineen ja haukata pientä suolaista ja makeaa. Moonlight Bar & Discossa tanssit uusimpien listahittien sekä vanhojen kestosuosikkien vauhdittamana.

Yökerhot

Showbar Starlightissa tanssit artistien säestyksellä. Baarimestarit loihtivat toinen toistaan upeampia juomia myös erityistoivomustesi mukaan.  Starlightin takana sijaitsee Satellite Bar, jossa nautit live-esityksistä karaoken parissa. Moonlight Bar & Discossa tanssit uusimpien listahittien sekä vanhojen kestosuosikkien vauhdittamana.

Hyvän olon palvelut

Risteilyllä voit unohtaa stressin ja työkiireet! Europalla nautiskelet elämästä vaikkapa pintaremontoiduissa saunoissa ja porealtaissa ja jatkat matkaa uudistuneena ja virkistyneenä. Houkuttaisiko tasokas kauneushoito tai hellivä jalkahoito? Tallinkin kauneushoitolan palveluihin kuuluvat niin perushoidot kuin ylelliset hoitokokonaisuudetkin. Risteilyllä on aikaa rentoutua ja hieman hemmotella itseään, joten käy matkasi aikana kosmetologilla, meikissä, manikyyrissä tai hieronnassa! Kauneus- ja kampaamopalvelut varattavissa suoraan laivalta lisämaksusta.

Kokoustilat

Europan kokousosasto tarjoaa käyttöösi rauhallisen ja merellisen työympäristön laivan ylimmillä kansilla. Kannella 12 sijaitsee 20 viihtyisää kokoushuonetta sekä 72-paikkainen auditorio.
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Vastuullisuus

Vastuullisuus

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.