Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Ohjelmallinen kaupunkiloma ryhmille

Lumoava Pariisi

Lumoava Pariisi

Lumoava Pariisi, ohjelmallinen kaupunkiloma ryhmille

Pariisi lumoaa kävijänsä aina uudelleen. Sitä kutsutaan yhdeksi maailman kauneimmista kaupungeista, eikä suotta. Se on samanaikaisesti boheemi, elegantti, kultturelli – ja tietenkin maailman romanttisin kaupunki.
Matka Pariisiin on kuin hyppäys elävään taideteokseen. Pariisin nähtävyydet eivät lopu milloinkaan; museoita, gallerioita, taideaarteita, kirkkoja ja muistomerkkejä löytyy jokaiseen makuun. Tunnelmalliset kahvilat, puistot ja puutarhat tarjoavat levähdyspaikkoja elämysten etsijöille. Sukella Pariisin lumoukseen ja
inspiroidu Notre Damesta, Champs Élysées’n glamourista tai kirpputoreista.

Matkan kesto 4 pv

Hinta noin 1295 € / hlö

hinta määräytyy ryhmän koon ja matka-ajankohdan mukaan

Esimerkkihintaan sisältyy:

• lennot Helsinki – Pariisi - Helsinki
• lentoverot ja matkustajamaksut
• lentokenttäkuljetukset
• kolmen yön majoitus Pariisissa aamiaisella
• 3 x lounas ja 1 x päivällinen
• suomalaisen oppaan kaupunkikiertoajelulla, Louvressa, Versaillesissa ja Seinen risteilyllä

MATKAOHJELMA:
1. matkapäivä

Lähdemme aamulennolla Helsingistä kohti Pariisia, jossa suomenkielinen opas ja bussi ovat vastassa.

Aloitamme päivän kaupunkikierroksella ja näemme mm. perinteiset Pariisilaiskorttelit katukahviloineen,

Seine-joen upeine siltoineen, Champs-Elyseen, Riemukaaren ja Eiffel-tornin. Kiertoajelun aikana nautimme

lounaan. Iltapäivällä majoittuminen hotelliin. Loppupäivä on vapaata aikaa tutustua kaupunkiin omaan

tahtiin omien mieltymysten mukaan.

2. matkapäivä

Aamiaisen jälkeen opas ja bussi noutavat ryhmän retkelle Louvren taidemuseoon (kesto n 7 h).

Museovierailun jälkeen kolmen ruokalajin lounas. Louvren taidemuseo on suurin Pariisin museoista ja

kaiketi maailman tunnetuin museo. Täällä sijaitsee myös yksi tunnetuimmista maalauksista, Leonardo da Vincin klassikkoteos Mona Lisa, joka saattaa yllättää katsojan pienuudellaan. Louvre on pinta-alaltaan yli 160 000 neliömetriä, josta 58 470 neliömetriä on omistettu museon näyttelyille. Ilta omatoiminen sen voi viettää vaikka huikeassa Moulin Rouge show esityksessä.


3. matkapäivä

Aamiainen hotellissa. Päivä on varattu omille seikkailuillesi ennen illan Seinen risteilyä. Voit viettää päivän

leppoisasti vaikkapa latinalaiseen kortteliin tutustuen. Nykyisin latinalainen kortteli on yksi Pariisin suosituimmista kaupunginosista kirjakauppoineen, kouluineen, kirkkoineen, jazz-clubeineen ja Sorbonnen yliopistoineen. Se on perinteisesti boheemin Pariisin keskus. Tai miten olisi käynti jollain Pariisin lukuisista tunnelmallisista toreista? Sieltä löydät torin lisäksi monenlaisia pikkuputiikkeja ja idyllisiä kahviloita. Samaisella alueella sijaitsee myös Victor Hugon mielenkiintoinen kotimuseo. Päivän päätteeksi Seinen risteily (kesto 1h15min) kolmen ruokalajin illalliseen.

4. matkapäivä

Aamiaisen jälkeen lähdemme tutustumaan Versaillesiin, maailman kuuluisimpaan linnaan, jonka Aurinkokuningas rakennutti Pariisin ulkopuolelle. Linnassa on yli 2000 huonetta, joista kuuluisin on upea peilisali, jossa solmittiin ensimmäisen maailmansodan päättävä Versaillesin rauhansopimus. Valtavassa puutarhassa on yli 600 taiteellista suihkulähdettä ja se on koristeltu tuhansilla kukkaistutuksilla, pensailla ja puilla. Kahden ruokalajin lounas Versaillesissa. Versaillesin jälkeen siirtyminen lentokentälle, josta iltakoneella kohti Helsinkiä.

Lataa Lumoava Pariisi ryhmämatkaesite


Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 440 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.

 


PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >


KATSO KAIKKI RYHMÄMATKAEHDOTELMAT


Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt