Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Victoria I Tallinnaan

SDP Eurovaaliristeily

SDP Eurovaaliristeily

Lähtöpäivät:

3.5.2024

Matkan kesto:

22 h

Hinta:

Hinta alkaen 91€

SDP Eurovaaliristeily

alk. 91 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

EU-vaaliristeily 3.-4.5.2024

 

Puolue aloittaa europarlamenttivaalien kampanjan 3.-4.5.2024 risteilemällä. Luvassa on 22 tuntia asiaa niin euro- kunta kuin aluevaaleista ja viihtymistä toveriseurassa Tallink Silja Linen Viktoria laivalla. Laiva lähtee Helsingin Länsisatamasta Tallinnaan perjantaina 18.30 ja saapuu samaan paikkaan lauantaina klo 16.00.

Risteilylle ovat tervetulleita aivan kaikki puolueen jäsenet !

 

Risteilylippujen ja eri puolilta Suomea tulevien bussikuljetusten myynti alkaa nyt! 

Osta lippusi, varmista tulosi ja lähde mukaan isolla porukalla seilamaan toverien kanssa!


Mukana muun muassa

Antti Lindtman
Nasima RazmyarNiina MalmMatias MäkynenTytti Tuppurainenja Mikkel Näkkäläjärvi


HUOM !

Matkan hintaan sisältyy aamiainen sekä buffet-illallinen. Huomaathan varausvaiheessa varata paikat Buffet-kattauksen, joko klo 18 tai klo 20:45 kattauksesta !

HUOM ! Kattausaika voi vielä muuttua sillä saman piirin matkustajat tullaan laittamaan samaan kattaukseen.
Lopullinen kattausaika ilmoitetaan vielä erikseen.
Ohjeistuksena suuntaa antavasti:esim. jos olet Helsingin piirin jäsen, varaa ensisijaisesti itsellesi klo 20:30 buffet kattaus. Jos tulet kauempaa niin varaa ensimmäinen kattaus.

Kotimaan liityntäkuljetukset

Tilausajokuljetukset alla olevilta reiteiltä:
• Imatra - Lappeenranta - Kotka
• Kuopio - Varkaus - Mikkeli - Kouvola 
• Jyvaskylä - Joutsa - Heinola - Lahti • Sastamala - Nokia - Tampere - Hämeenlinna• Pori - Harjavalta - Huittinen - Forssa

Kuljetuksen hinta alk. 22 €/hlö/suunta

KATSO REITIT, LÄHTÖPÄIVÄT JA HINNAT >>Victorialla viihdyt

Victorialla viihdyt varmasti, varsinkin kun risteilyisäntä huolehtii matkustajien viihtyvyydestä. Trubaduuri viihdyttää joka päivä laivan pubissa ja Starlight-yökerhossa soittaa su-ke-lähdöillä suomalainen tanssibändi ja to-la-lähdöillä suomalainen bilebändi. Lisäksi myös suomalainen trio esiintymässä Starlightissa. DJ soittaa musiikkia diskossa to-la-lähdöillä.


Lisäpalvelut

Auton parkkiin risteilysi ajaksi saat varattua Matkapoikien myyntipalvelun kautta numerosta 010 2323 200.


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Jos haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Hintaan sisältyy

  • Risteily valitussa hyttiluokassa
  • Ohjelma laivan kokoustilassa
  • Buffet-illallinen
  • Meriaamiainen

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Länsiterminaali 2
Tallinna, D-terminaali
Helsinki Tallinna
18:35 08:00 Victoria 1
16:00 12_30 Victoria 1

Lisämaksulliset palvelut

Kotimaan liityntäkuljetukset

Buffet lounas

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki - Tallinna

Perjantai 3.5.2024:

Matkalippujen nouto terminaali 1krs Matkapoikien saattajilta.

Laiva lähtee Helsingistä klo 18:35.

18.00 Tervetuloa risteilylle – SDP:n puoluejohto ja eurovaaliehdokkaat, Starlight -yökerho   

           (Ryhmä A)

18.00 Grande buffet (Ryhmä B)

 

19.45 Tervetuloa risteilylle – SDP:n puoluejohto ja eurovaaliehdokkaat, Starlight -yökerho 

           (Ryhmä B)

20.45 Grande buffet (Ryhmä A)

 

21.00 Piiriryhmien ja muiden verkostojen tapaamisia kokousosastolla (Ryhmä B)

 

22.00 Piiriryhmien ja muiden verkostojen tapaamisia kokousosastolla (Ryhmä A)

2. matkapäivä, Tallinna - Helsinki

Lauantai 4.5.2024 

Meriaamiainen on tarjolla klo 07:00 – 10:00.

 

Kokouskannella koulutuksia ja tapahtumia kello 10-15 välillä. Ohjelma julkaistaan myöhemmin.

 

Voit käydä halutessasi Tallinnassa. Maihinmeno ja laivaan nousu Tallinnassa klo 8:00-12:10. välillä.

 

Laiva lähtee Tallinnasta klo 12:30.

 

16.00 Saapuminen Helsinkiin


Laivan esittely

Victoria 1

Victoria

Grande Buffet

Tervetuloa nauttimaan seisovan pöydän herkuista upeissa merimaisemissa laivan keulassa! Ennakkoon varatessasi säästät n. 10 % laivan hintoihin verrattuna. Myös ruokajuomat (olut, viini ja virvoitusjuomat) sisältyvät hintaan. Pöytävaraus on voimassa 15 min kattauksen alkamisesta. Lapset 0–5 vuotta syövät ilmaiseksi ruokailevan aikuisen seurassa.

Grill House

Risteilyllä on lupa herkutella! Monipuolisesta uudesta Grill House -ravintolasta (kansi 7) saat liha-, kala- ja kausittain vaihtuvia sesonkiruokia.

Fast food 25 h

Fast Food 25 h on hyvä vaihtoehto silloin kun haluat syödä nopeasti. Saat pikkunälkään pika-apua salaateista, wrapeista ja runsaista voileivistä. Ravintolan löydät kannelta 6.


Coffee & Co.

Moderni Coffee & Co. -kahvila tarjoaa Starbucks -laatukahvia ja Tazo® Teetä sekä vastuttamattomia ja suussasulavia kakkuja, leivonnaisia ja maukkaita leipiä. Kahvila sijaitsee kannella 7.


Sea Pub

Pubimme tarjoaa mukavia hetkiä oluen ystäville. Kun haluat viettää aikasi rentoutuen, valitse laivan viihtyisä pub. Täältä löydät myös isot TV-ruudut, jotka välittävät urheilutapahtumien jännittävät tunnelmat. 176-paikkainen Sea Pub sijaitsee 7. kannella.


Piano Bar

Viihtyisässä aperitiivibaarissa voitte virittäytyä risteilytunnelmaan ennen ruokailuanne. Baari sijaitsee 7. kannella ja siinä on 28 paikkaa.


Starlight

Starlight -yökerhossa (kansi 6 ja 7) voit nauttia herkullisista drinkeistä ja nauttia tunnelmasta. Vieraile myös Sundeck Barissa laivan kannella!


Tax Free Shop

Tax Free Shopissa on laaja valikoima alkoholijuomia, olutta ja viiniä edullisin hinnoin. Myymälästämme löydät parhaat pohjoismaiset herkut Fazerin ja Kalevin suklaista tanskalaisiin kekseihin, samoin terveystuotteita kuten virolaista hunajaa, Solgarin vitamiineja ja Möllerin kalanmaksaöljyä. Myymälä sijaitsee kannella 6, laivan keskiosassa.


Perfume Fashion Gifts

Monipuolisesta myymälästämme löydät kosmetiikkabrändien ykköset Estée Lauderista, Diorista, Chanelista ja Givenchystä alkaen, samoin Lumenen ja Madaran puhtaita pohjoismaisia ihonhoitotuotteita. Meiltä voit myös ostaa Tommy Hilfigerin, Superdryn, Gantin, Espritin, Guessin ja Vagabondin muotivaatteita ja asusteita sekä jotain erityistä rakkaallesi lahjavalikoimastamme. Myymälä sijaitsee kannella 6.Sauna

Ota kunnon löylyt ja rentoudu saunassa sekä porealtaassa. Sisäänpääsymaksu, saunomisaika enintään 1,5 tuntia.


Lasten leikkihuone ja muu ohjelma

Leikkihuoneessa voi pelata, katsoa piirrettyjä, värittää värityskirjoja tai vaikka piirtää hauskoja kuvia laivasta. Lasten leikkejä ohjaavat syyslomalla ammattitaitoiset aktivaattorit. Toki lapset ovat leikkihuoneessakin vanhempiensa vastuulla. Syyslomalla menossa on mukana myös Harri Hylje. Leikkihuoneen löydät kannen 7 peräosasta.

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Hytit

Kuva hytistä

Suite

Kahden hengen tilavia 30 m2 hyttejä kansilla 8-9. Hyteissä on kiinteä parivuode (vuoteita ei saa erilleen), sohvaryhmä, wc, suihku, hiustenkuivaaja, TV, puhelin ja jääkaappi. Erikoisaamiainen ja jääkaapin juomat sisältyvät hintaan.

Kuva hytistä

A-hytti

Kahden hengen ikkunallisia 9 m2 hyttejä kansilla 5, 8 ja 9. Kolmen hengen ikkunallisia hyttejä kannella 8 ja neljän hengen ikkunallisia hyttejä kannella 5. Kahden hengen hyteissä on alavuoteet, Neljän hengen hyteissä kaksi ylä- ja kaksi alavuodetta Hyttien varusteluun kuuluu wc, suihku ja TV

Kuva hytistä

A-Premium

Kahden hengen ikkunallisia 9 m2 hyttejä kansilla 8 ja 9. Hyteissä on kiinteä parivuode (vuoteita ei saa erilleen), wc, suihku ja LCD-TV.

Kuva hytistä

B-hytti

Kahden, kolmen tai neljän hengen 8 m2 hyttejä kansilla 5, 8 ja 9. Kolmen hengen hyttejä kannella 8. Kahden hengen hyteissä on alavuoteet, neljän hengen hyteissä kaksi ylä- ja kaksi alavuodetta. Hyttien varusteluun kuuluu wc, suihku ja TV.

Kuva hytistä

Deluxe

Kahden hengen ikkunallisia 14 m2 hyttejä, kannella 8 ja 9. Hyteissä on kiinteä parivuode (vuoteita ei saa erilleen), wc, suihku, hiustenkuivaaja, TV, puhelin ja jääkaappi. Erikoisaamiainen ja jääkaapin virvokkeet sisältyvät hintaan.

Kuva hytistä

Erikoishytit

Kannella 5 sijaitsee erikoishytit. Liikuntaesteisille suunniteltu yksi ikkunallinen A2-hytti ja kaksi ikkunatonta B2-hyttiä sekä 8 ikkunallista A-hyttiä ja 9 B-hyttiä allergikoille. Lisäksi laivalla on 10 lemmikkieläinhyttiä B-luokassa. Hyttien varusteluun kuuluu wc, suihku ja TV.

Kuva hytistä

E-hytti

  • Sisähytti (9 m2) ilman ikkunaa 1-4 hengelle kannella 5 tai 8. Kaikissa hyteissä WC, suihku ja TV. Hytin sijainnista johtuen hyttiin saattaa kantautua mahdollisesti melua.

Tärkeää tietää

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.