Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Hehkuvat suosikit

Kiertomatka Espanjan Madridiin ja Segoviaan

Elämänmakuinen Madrid ja Segovia

Lähtöpäivät:

11.10.2019

Matkan kesto:

6 päivää

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Madrid

Madrid on täydellinen kaupunkilomakohde; histroriallisia nähtävyyksiä, kauniita puistoja ja aukioita, vilkasta elämänmenoa ja erinomaiset ostos- ja ruokailumahdollisuudet. Kaupungin sydän on Puerta del Solin pääaukio, jonka ympärille ovat sijoittuneet niin suuret tavaratalot kuin kaupungintalokin. Madridilainen keittiö tarjoaa kulinaristille parastaan. Kaupungista löytyy jokaiselle jotakin; pienistä tapasbaareista Michelin-tähden ravintoloihin. Madridin vierailijan kannattaa myös käydä San Miguelin kauppahallissa, jonka tarjonta häikäisee monipuolisuudellaan.

Segovia

Segovia on Kastilia ja Leonin itsehallintoalueella sijaitseva kaupunki, jonka upea laivamainen vanhakaupunki on aseteltu kukkulan päälle. Kaupunki sijaitsee Sierra de Guadarraman vuoriston juurella ja sen kiehtova vanhakaupunki kuuluu Unescon maailmanperintöluetteloon. Nykyisin nähtävyytenä oleva, roomalaisten rakentama akvedukti, oli käyttökelpoinen vielä muutama vuosikymmen sitten. Muita tärkeitä nähtävyyksiä ovat historiallinen Alcázar-linnoitus sekä Santa Marian 1500-luvulla rakennettu katedraali.

Toledo

Tällä matkalla on mahdollista lähteä myös lisämaksulliselle Toledon retkelle. Keskisessä Espanjassa sijaitseva Toledon kaupunki on rakennettu Tajojoen laakson jyrkille rinteille. Kaupungin tunnetuin nähtävyys on Alcázarin linna ja viisilaivainen goottilainen katedraali. Tämä varsinkin keväisin ja alkukesäisin kukoistava kaupunki on yksi UNESCOn maailmanperintökohteista. Kaupungin sokkeloiset ja kapeat keskiaikaiset kujat luovat jo itsestään historiallisen tunnelman.


Lennämme Finnairilla

Tämäkin matka lennetään Finnairin suorilla reittilennoilla, joten saat matkastasi Finnair Plus -pisteitä.
Muista ilmoittaa Finnair Plus -korttinumerosi matkavarauksesi yhteydessä.


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.--------------------------------------------------


Matkusta nyt – maksa myöhemmin!

AIKAPOIKA-maksuvaihtoehdolla korotonta maksuaikaa. Lue lisää.

Hintaan sisältyy

  • Lentomatkat Helsinki-Madrid-Helsinki Finnanirin reittilennoilla
  • Matkatavarat lennoilla
  • Bussikuljetukset kohteessa matkaohjelman mukaan
  • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa aamiaisin
  • Ateriat: 1 illallinen (sis. ruokajuoman)
  • Madridin kaupunkikierros
  • Kokopäiväretki Segoviaan
  • Suomenkielisen paikallisoppaan palvelut kohteessa

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Lentoaikataulu/Finnair
Ajat ovat paikallista aikaa. Espanjassa kello on 1h vähemmän kuin Suomessa.
Helsinki - Madrid 16:50 - 20:15

Madrid - Helsinki 10:20 - 15:30

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone alk. 250€

Prado-museon retki 50€

Toledon retki 125€

Lisämaksulliset retket

Hinta 50€ /hlö

Kuva retkestä

Prado-museon retki

Prado-museo on yksi maailman kuuluisimmista taidemuseoista. Itse museorakennus edustaa uusklassista tyyliä, jonka arkkitehti Juan de Villanueva suunnitteli v. 1785 alunperin Luonnontieteen museoksi. Museossa on nähtävillä yhteensä n. 6000 taideteosta sisältäen mm maailman merkittävimmän espanjalaisen maalaustaiteen kokoelman 1800-luvulle asti. Lisäksi esillä loistava kokoelma flaamilaista ja italialaista taidetta.
Retken aikana tutustumme suomenkielisen oppaan, joka on myös taidehistorian maisteri, johdolla Prado-museon valtavasta taidetarjonnasta tarkemmin Velazquezin, El Grecon ja Goyan töihin, unohtamatta hollantilaisneron Hieronymos Boschin Himojen puutarha –triptyykkia ja Rubensin Kolmea sulotarta. Museoon menemme kävellen oppaan johdolla, paluu omatoimisesti. Retken toteutuminen edellyyttää vähintään 4 osallistujaa.
Tänä vuonna Prado-museo täyttää 200 vuotta.

Hinta 125€ /hlö

Kuva retkestä

Toledon retki

Toledo sijaitsee 70 kilometrin päässä Madridista ja nousee upeasti keskelle tasankoa. Tämä Espanjan vanha pääkaupunki sijaitsee graniittikalliolla, Tajo-joen ympäröimänä. Kaupunki on äärimmäisen rikas historialtaan, taiteiltaan ja arkkitehtuuriltaan. Jokaisella kadunkulmalla on tarina kerrottavanaan Espanjan historiasta, jolloin idän ja lännen kulttuurit sekoittuivat. Muurien suojaama Toledo kuuluu kapeine katuineen nykyisin Unescon maailmanperintökohteisiin. Teemme lyhyen kävelykierroksen historiallisessa keskustassa ja näemme mm. Santo Tomén kappelin, jossa on yksi El Grecon kuuluisimmista töistä; Kreivi Orgazin hautajaiset. Retki ei sovellu huonojalkaisille (sisältää paljon kävelyä, nousuja/laskuja ja mukulakivikatuja).
Retken toteutuminen edellyttää vähintään 10 osallistujaa.

Matkaohjelma

1. matkapäivä Helsinki - Madrid

Finnairin lento lähtee Helsingistä klo 16:50 kohti Madridia, jonne saavumme klo 20:15 paikallista aikaa. Suomenkielinen paikallisopas on ryhmää vastassa Madridin lentokentällä. Opas kertoo käytännön asioista sekä yleistä tietoa Madridista. Majoittuminen hotelliin.

2. matkapäivä Madrid

Aamiainen hotellissa, jonka jälkeen teemme kattavan kaupunkikiertoajelun oppaan johdolla. Espanjan pääkaupunki tarjoaa kaikkea; vanhasta arabialaisesta kaupungin muurista moderneihin avant-garde -rakennuksiin. Kierroksen aikana näemme mm. Plaza España ja Puerta del Sol -aukiot, Templo de Debod -egyptiläisen temppelin, kuninkaan palatsin, jalkapallostadionin sekä kauniita katedraaleja. Loppupäivä vapaa-aikaa. Illalla nautimme yhteisen illallisen (sis. ruokajuoman).

3. matkapäivä Madrid

Aamiainen hotellissa. Tänään voit tutustua Madridin tarjontaan omatoimisesti. Voit käydä mm. El Rastron sunnuntaimarkkinoilla La Latinan kaupunginosassa. El Rastron sunnuntaimarkkinat tarjoavat antiikin ja käsitöiden lisäksi myös uutta tavaraa shoppailijoille. Madrid tarjoaa matkailijalle upeita käyntikohteita, ihania aukioita ja puistoja sekä museoita ja taidegallerioita. Voit myös osallistua lisämaksulliselle koko päivän Toledon retkelle. Tämä Espanjan vanha pääkaupunki sijaitsee 70 kilometrin päässä Madridista graniittikalliolla, Tajo-joen ympäröimänä, nousten upeasti keskelle tasankoa. Kaupunki on äärimmäisen rikas historialtaan, taiteiltaan ja arkkitehtuuriltaan. Jokaisella kadunkulmalla on tarina kerrottavanaan Espanjan historiasta, jolloin idän ja lännen kulttuurit sekoittuivat. Muurien suojaama Toledo kapeine katuineen kuuluu nykyisin Unescon maailmanperintökohteisiin. Teemme lyhyen kävelykierroksen historiallisessa keskustassa ja näemme mm. Santo Tomén kappelin, jossa on yksi El Grecon kuuluisimmista töistä; Herra Orgazin hautajaiset. Retki ei sovellu huonojalkaisille (sisältää paljon kävelyä ja mukulakivikatuja). Paluu Madridiin myöhään iltapäivällä.

4. matkapäivä Madrid - Segovia - Madrid

Hotelliaamiainen. Aamiaisen jälkeen teemme kokopäiväretken Segoviaan. Segovia on Castilla y Leonin itsehallintoalueella sijaitseva kaupunki, jonka laivamainen vanhakaupunki on aseteltu kukkulan päälle. Kaupunki on tunnettu erityisesti roomalaisten rakentamasta akveduktista, joka oli käyttökelpoinen vielä muutama vuosikymmen sitten. Segovian toinen mahtava nähtävyys on Alcazar-linnoitus, jonka sanotaan olleen innoituksena Walt Disneyn Tuhkimo-linnalle. Segoviassa on lukuisia kirkkoja ja upea 1500-luvulla rakennettu katedraali, joka on kaupungin tärkeimpiä nähtävyyksiä. Päivän aikana pidämme omatoimisen lounastauon. Paluu Madridiin myöhään iltapäivällä.

5. matkapäivä Madrid

Hotelliaamiainen. Tänään koko päivä aikaa nauttia Madridin tarjonnasta omatoimisesti. Madrid tarjoaa runsaasti kulttuuria, ruokaa ja ostosmahdollisuuksia. Nauti päivällä vaikkapa lounaspiknik Retiron puistossa, vieraile maailmanluokan museoissa tai tee ostoksia pienissä putiikeissa tai suuremmissa ketjuliikkeissä. Voit myös osallistua lisämaksulliselle Prado-museon retkelle. Prado-museo on yksi maailman kuuluisimmista taidemuseoista. Retken aikana tutustumme suomenkielisen oppaan, joka on myös taidehistorian maisterin, johdolla Prado-museon valtavasta taidetarjonnasta tarkemmin Velazquezin, El Grecon ja Goyan töihin unohtamatta hollantilaisneron Hieronymos Boschin Himojen puutarha –triptyykkia ja Rubensin Kolmea sulotarta. Museoon menemme kävellen oppaan johdolla, paluu omatoimisesti.

6. matkapäivä Madrid - Helsinki

Lähdemme aikaisin aamulla kohti lentokenttää. Finnairin lento lähtee klo 10:20 kohti Helsinkiä, jonne saavumme klo 15:30.

Hotellit

Kartta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.