Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje

Sokkomatka

Sokkomatka

Lähtöpäivät:

Ti 23.5.2024

Matkan kesto:

Päivämatka

Hinta:

Hinta alkaen 119€

Sokkomatka

alk. 119 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Sokkomatka

Koe jotain yllätyksellistä ja osallistu sokkomatkallemme! Mihin matka suuntautuu, sitä emme etukäteen kerro!Yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa

Tämä matka tehdään yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa. Mukana matkalla on Osuuspankin kerhoisäntä Markku Eklöf. Huom! Olet lämpimästi tervetullut matkalle mukaan vaikka et olisi OP Elohopeakerhon jäsen!

OP Elohopeakerhon jäsenyydellä 10€ alennusta

Tiesithän, että OP Tampereen Seudun Elohopeakerhon jäsenenä, saat tästä matkasta 10€:n alennuksen. Alennus huomioidaan matkan loppuhinnasta, kun valitset varaamopolun vaiheessa 4 ’Palvelut’ kohdan ”Olen Tampereen Seudun Osuuspankin omistaja-asiakas”. Hyödynnä etusi ja nauti elämyksistä edullisemmin!Katso kaikki OP Elohopeakerho Tampereen matkat >>Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


 


PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >KATSO KAIKKI KOTIMAAN MATKAT >


Hintaan sisältyy

  • Bussikuljetukset matkaohjelman mukaisilta paikkakunnilta
  • Kahvit
  • Lounas
  • opastukset

Matkaohjelma

Sokkomatka

Bussiaikataulu:

Klo 07.55 TSOP/Ylöjärven konttori

Klo 08.15 Vanha Kirkko

Klo 08.45 Pirkkala/K-market Pirkanpojan pysäkki

Klo 09.00 Nokia, Pirkkalaistien pikavuoropysäkki


Elohopeakerhon sokkomatkalla kaikki on mahdollista. Mihin matka suuntautuu ja mitä päivän aikana tapahtuu selviää matkan aikana. Näet ja koet mm; hyviä tai vielä parempia yllätyksiä, vanhaa tai uutta, lihaa tai kalaa, iloa tai naurua. Sen verran voimme kuitenkin paljastaa milloin matkaan lähdetään ja milloin palataan kotiin (yllä aikataulut) sekä että pysymme kotimaassa. Tällä matkalla tarvitset seikkailumieltä, mukavat vaatteet ja iloisen mielen. Matkan hinta sisältää bussikuljetuksen koko matkan ajan, ruoan ja kahvit matkan aikana sekä ohjelman päivän aikana. 


Paluu Tampereelle, Vanhalle Kirkolle noin klo 17:00.

Tärkeää tietää

Lataa (pdf -esite)

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.