Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Viihdekalenteri Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Teemaristeily Tallinnaan

Krokotiilirock

Krokotiili Rock -risteily

Lähtöpäivät:

15.2.

Matkan kesto:

20 h

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Krokotiili Rock -risteily

Krokotiili Rock -risteily M/S Mariellalla Tallinnaan 15.–16.2.2019 klo 18:00 - 14:00 pistää sukat pyörimään! Kaksituntisesta 60–70-lukujen hittikimarasta vastaavat Pepe Willberg, Tommi Läntinen ja Jore Marjaranta sekä Menneisyyden Vangit kera Virve Rostin ja Freemanin.


Ohjelma

Voit aloittaa lauantain herkullisella kuohuviini-brunssilla, minkä jälkeen onkin hyvä siirtyä seuraamaan Hang Over Stand Up- show’ta sekä laittaa sukat pyörimään Krokotiili Rockin tahdissa.
Perjantain ohjelmassa on kaksituntinen Krokotiili Rock -show jossa esiintyjinä Virve Rosti, Freeman ja Menneisyyden Vangit sekä Pepe Willberg, Tommi Läntinen ja Jore Marjaranta.
Lauantaina nauretaan Hang Over Stand Up -showlle jossa yleisöä hauskuuttaa Pete Kosonen, Rich Lyons sekä musiikista vastaa Dj Ippe.

Ei maihinnousua Tallinnassa. Matkalle vaaditaan joko kuvallinen henkilökortti tai passi.

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Katajanokka
Tallinna, A-terminaali
Helsinki Tallinna
18:00 21:30
14:00 22:00

Lisämaksulliset palvelut

Buffet-brunssi

Ville Viking -ranneke (0-11v.)

Ostosraha

Illallinen

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki - Tallinna

Maihinnousukortit laivaan saa Matkapoikien omasta lähtöselvityksestä satamassa. Kotimaan tilausajokuljetuksillamme saapuvat matkustajat saavat matkaliput kuljettajalta satamassa.

2. matkapäivä, Tallinna

Laiva saapuu illalla Tallinnaan, ei maihinnousua. Sama hytti on käytössäsi koko matkan ajan.

Laivan esittely

M/S Mariella

The Buffet

Runsas ja monipuolinen buffetimme tarjoaa eri makuelämystä alkupaloista pääruokiin, jälkiruokiin ja juustoihin. Ruokajuomat sisältyvät hintaan.

Ravintolat ja kahvila

Mariellan rento ravintola Plate houkuttelee herkullisine makunautintoineen. Maistelumenu tekee syömisestä yllätyksellisen elämyksen. Grilliruokiin panostava Ocean Grill -ravintola palvelee ilman pöytävarausta. Maukkaat grilliherkut valmistuvat ravintolan avokeittiössä. A la carte -ravintolassa voi tilata listalta kala-, liha- ja kasvisruokia pöytään tarjoiltuna. Menu sisältää sekä klassikoita että poimintoja muista ruokakulttuureista.

Viihtyisässä Coffee & Joy -kahvilassa nautit kiireettömästi kupin kahvia. Kahvilalla on oma kondiittori, joten tarjolla on takuulla tuoretta.

Ostokset

Mariellan tax-free-myymälän laajoista valikoimista löydät tunnettuja merkkituotteita edulliseen hintaan. Myymälöitä on myös ravintoloiden ja kokousosaston yhteydessä.

Baarit

Cava Baarissa on laaja viinivalikoima sekä drinkkejä. Pianomusiikkia tai live- musiikkia pianistin säestämänä. Bar Music Meisterissä on liveohjelmaa: trubaduuri ja karaokea. Loppuillasta DJ nostaa kannat kattoon. 

Yökerho

Mariellan yökerho Club Marissa on laadukas äänentoisto, isot LED-näytöt, paljon mukavia istumapaikkoja ja suuri tanssilattia. Tähtihetkiä niin shown kuin artistien ja laadukkaiden orkestereiden seurassa. Olet sitten nauttimassa esityksistä tai pyörähtelemässä parketilla, täällä viihdytään ja nautitaan!

Lapsille

Mariellalla on otettu hyvin huomioon myös lapsivieraat. Pikkumatruuseilla on tilaa leikkiä, pelata ja puuhata, ja laivalla pääsee tietenkin tapaamaan myös laivakissaamme Ville Vikingiä! Nuorille on oma huone kannella 8.

Hyvän olon palvelut


Mariellalla on neljä saunaa, kaksi poreallasta ja yksi lastenallas. Travel Spassa voit nauttia ammattilaisen tarjoamista kasvo- ja vartalohoidoista.
Kuva kohteesta
Kuva kohteesta
Kuva kohteesta
Kuva kohteesta

Hytit

Kuva hytistä

Inside Standard 4 -hytti

Ikkunaton hytti 1-4 henkilölle

  • 8,3 m2
  • Kansilla 4-5
Kuva hytistä

Economy-hytti

Ikkunaton hytti 1-4 henkilölle

  • 8,3 m2
  • Kannella 2 (autokannen alla)
Kuva hytistä

Inside Piccolo -hytti

Ikkunaton hytti 1-2 henkilölle

  • 7 m2
  • Päällekkäiset vuoteet
  • Kansilla 4-6
Kuva hytistä

Seaside Standard -hytti

Ikkunallinen hytti 1-4 henkilölle

  • 8,3 m2
  • Kansilla 4-6

Tärkeää tietää

Kuva kohteesta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Cxense Display