Matkapojat logo Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Viikon aurinkolomat Kanariansaarilla

Matkapaketti Playa Del Inglésiin

Matkapaketti Play del Inglésiin

Lähtöpäivät:

Ei lähtöjä toistaiseksi

Matkan kesto:

8 päivää

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Matkalle Kanarian aurinkoon!

Matkapoikien tuotevalikoima laajentui! Lähde rantalomalle Kanarialle suorin lennoin helposti ja edullisesti. Suorat lennot Helsingistä vievät sinut nauttimaan lomasta turvallisessa EU-kohteessa.


Helppo ja turvallinen matkapaketti

Matkapoikien matkapaketti Kanariansaarille on vaivaton tapa varata unelmien loma. Lentojen lisäksi hintaan sisältyy valmiiksi valitut hotellivaihtoehdot ja tietenkin lentokenttäkuljetukset suomenkielisen oppaan johdolla kohteessa. Myös matkatavarat lennoilla sisältyvät meillä hintaan. Lähdöt kätevästi perjantaisin iltapäivällä ja paluu Helsinkiin seuraavana perjantaina päivälennolla. Matkojen kesto on yksi viiikko. 


Ikuisen kevään Gran Canaria

Gran Canariaa on kutsuttu ikuisen kevään ja myös onnellisten saareksi.  Miellyttävä ilmasto, aurinko, herkullinen ruoka, edulliset ostokset, hyvät harrastusmahdollisuudet ja iltaelämä houkuttelevat Kanarian auringon alle. Harrastusmahdollisuuksia on tarjolla runsaasti ja erilaiset vesiurheilulajit, tennis, pyöräily, golf ja patikointi riittävät ajanvietteeksi vaativammallekin lomalaiselle. Lue lisää mitä kaikkea nähtävää ja koettavaa Kanarialla löytyy >>


Playa del Inglés hurmaa kävijänsä

Playa del Ingles on saaren lomakohteista suurin ja monipuolisin, jonne moni palaakin vuosi toisensa jälkeen.

Playa del Inglesin ranta tarjoaa kultaista hiekkaa ja tyynen veden kolmen kilometrin pituudelta ja sijaitsee Maspalomasin kuuluisien hiekkadyynien luonnonsuojelualueen vieressä.


Herkuttelijoiden paratiisi

Paikallisten erikoisuuksien lisäksi Playa del Inglésin ravintolavalikoimassa on esillä kansainvälisen keittiön koko kirjo ja mukaan mahtuu myös suomalaisia ravintoloita. Gran Canarialla syödään paljon kalaa, joka tarjoillaan usein ryppyisten kanarianperunoiden ja mojo-kastikkeen kera. Juomapuolelta kannattaa kokeilla perinteistä sangriaa sekä espanjalaista kuohuviiniä cavaa. Paikallinen erikoisuus on hunajarommi.

Ostoksia ja tuliaisia

Ostos- ja huvittelumahdollisuudet ovat Gran Canarialla lähes rajattomat ja keskittyvät ostoskeskuksiin, joista suurimmat ovat Yumbo ja Kasbah. Täältä löytyy runsaasti tuliaisia kotiin ja kauppojen lisäksi niistä löytyy myös monipuolinen ravintolatarjonta.


Tee matkastasi All inclusive!

Tällä matkalla on tarjolla lisämaksusta All Inclusive, jolloin kaikki ateriat, välipalat ja juomat sisältyvät hintaan hotellissa.


Erikoismatkatavarat

Mikäli haluat ottaa matkalle mukaan esim. golf bägin tai polkupyörän, otathan yhteyttä myyntipalveluumme, sillä erikoismatkatavaroille on rajoitettu määrä tilaa. Lisämaksu golf bägistä tai polkupyörästä on 60€ meno-paluu. Myyntipalvelumme auttaa numerossa 010 2323 200.Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Jos haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.


Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


 

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >
Osa kuvista:
© Mikko Silvennoinen, La Loma Travel
© www.grancanaria.com

Hintaan sisältyy

  • Lennot aikataulun mukaisesti turistiluokassa
  • Matkatavarat lennoilla
  • Kohteessa kuljetukset lentoasema-hotelli-lentoasema
  • Suomenkielisen oppaan palvelut lentokenttäkuljetusten aikana
  • Majoitus Green Field hotellissa aamiaisella tai Abora Buenaventura hotellissa puolihoidolla

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Helsinki - Las Palmas 17:00 - 21:00

Las Palmas - Helsinki 08:00 - 16:00

Lisämaksulliset palvelut

All Inclusive, Green Field Hotel

All Inclusive, Abora Buenaventura

Yhden hengen huone, Green Field

Yhden hengen huone, Abora Buenavent

Lisämaksulliset retket

Kuva retkestä

Tulossa suomenkielisiä retkiä!


Matkaohjelma

Perjantai (1. matkapäivä)

FlytoCanarias lento GTR101 lähtee Helsingistä klo 17:00 ja saapuu Gran Canarialle Las Palmasiin klo 21:00. Suomenkielinen opas ja bussi ovat vastassa lentokentällä. Kuljetus hotelliin ja majoittuminen.

Lauantai-torstai (matkapäivät 2. - 7.)

Koko viikko aikaa nauttia auringosta, kohteen monipuolisista palveluista ja herkullisista aterioista.

Green Field hotelliin on mahdolliuus saada lisämaksusta All Inclusive, jolloin hintaan sisältyy aamiaisen lisäksi lounasbuffet, välipalat, illallisbuffet ja paikalliset juomat rajoitettuna aikana.

Abora Bueneventura hotelliin on mahdollisuus saada lisämaksusta All Inclusive, jolloin hintaan sisältyy aamiaisen ja buffet illallisen lisäksi lounasbuffet, välipalat ja paikalliset juomat rajoitettuna aikana.

Perjantai (8. matkapäivä)

Varhainen aamiainen hotellissa. Kuljetus oppaan johdolla Las Palmasin lentokentälle, mistä flytoCanarias lento GTR100 lähtee klo 08:00 ja saapuu Helsinkiin klo 16:00.

Hotellit

Kartta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.