Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje

Näe ja koe Mallorcalla!

Näe ja koe Mallorcalla

Mallorca

Mallorca on Espanjan Baleaarien saariryhmän suurin saari, joka sijaitsee Välimerellä. Se on suosittu matkakohde suomalaisten keskuudessa, ja siellä on paljon tarjottavaa niin luonnonkauneuden, kulttuurin kuin historiankin suhteen.  Mallorca tarjoaa monipuolisen matkailukokemuksen, joka sopii niin rentoutumista kaipaaville kuin aktiivisille matkailijoillekin. Saari on kaunis ja siellä yhdistyvät upeat maisemat, rikas kulttuuri ja herkullinen ruoka.


Suosituimmat nähtävyydet ja käyntikohteet

Luonto ja rannat

Mallorca on tunnettu upeista rannoistaan ja kristallinkirkkaasta vedestään. Suositeltavia rantoja ovat esimerkiksi Playa de Palma, Santa Ponsa ja Palma Nova. Luonnonkauneutta voi kokea myös vuorilla, kuten Serra de Tramuntana, jossa voit tehdä patikointiretkiä ja ihailla upeita maisemia.

Kulttuurikohteita

Saaren pääkaupungista, Palma de Mallorcasta, löytyy monia kulttuurikohteita, kuten Palma -katedraali, joka on upea goottilainen rakennus. Suosittelemme vierailemaan myös Almudaina-linnassa sekä Bellverin linnassa. 


Valldemo on viehättävä kylä Serra de Tramuntanan vuoristossa on tunnettu kauniista arkkitehtuuristaan ja Chopinin ja George Sandin vierailuista. Toinen viehättävä kylä, Deiá, houkuttelee taiteilijoita ja kirjailijoita. Siellä sijaitsee myös Robert Gravesin museo.

Aktiviteetit

Mallorcan saarella on monipuoliset mahdollisuudet erilaisille harrastuksille ja aktiiviteeteille. Saari on suosittu pyöräilykohde, erityisesti Serra de Tramuntanan vuoristossa. Mallorcan saaren ympärillä olevat vedet ovat täydellisiä sukellukseen. Voit tutkia merenalaista elämää ja upotettuja hylkyjä. Mallorcalla golfaajat nauttivat useilla huippuluokan golfkentillä, kuten Alcanada Golf ja Son Gual Golf.

Ruoka,  juoma & yöelämä

Mallorcalla kannattaa maistella paikallisia herkkuja, kuten paellaa, tapaksia, tuoreita mereneläviä sekä paikallisia viinejä ja hierbas -likööriä. Pääkaupunki tarjoaa vilkasta yöelämää baareineen, yökerhoineen ja live-musiikkineen. Magaluf ja El Arenal ovat myös suosittuja paikkoja juhlimiseen.


Suositut lomakohteet Santa Ponsa ja Palma Nova

Santa Ponsa ja Palma Nova ovat suosittuja lomakohteita Mallorcan saarella, erityisesti perheille ja aurinkoa sekä rantoja rakastaville matkailijoille. Molemmat lomakohteet tarjoavat erinomaiset puitteet rentouttavalle rantalomalle ja tarjoavat lisäksi paljon aktiviteetteja ja viihdettä matkailijoille, jotka haluavat pitää hauskaa loman aikana.

Santa Ponsa

Santa Ponsasta löytyy upeita hiekkarantoja, jotka ovat täydellisiä auringonottoon ja uintiin. Playa de Santa Ponsa on pääranta, jossa on mahdollisuus vuokrata aurinkotuoleja ja -varjoja. Kohde on suosittu myös  golfmatkailijoiden keskuudessa, ja siellä on useita laadukkaita golfkenttiä. Santa Ponsa sopii erityisen hyvin perheille, ja siellä on monia lapsiystävällisiä hotelleja ja aktiviteetteja, kuten vesipuisto, minigolf ja leikkipuistoja. Alueen lukuisat ravintolat tarjoavat paikallisia ja kansainvälisiä herkkuja. Illanviettoon löytyy myös erilaisia baareja ja yökerhoja.


Palma Nova

Palma Novan lomakohten rannat ovat hienoa hiekkaa ja turkoosia merta. Kolme päärantaa ovat Playa Palma Nova, Playa Son Maties ja Playa de Magaluf, ja ne tarjoavat laajan valikoiman vesiurheilumahdollisuuksia.

Palma Nova on tunnettu vilkkaasta yöelämästään. Magaluf, joka sijaitsee lähellä, on erityisen kuuluisa juhlimisestaan ja baareistaan. Palma Novassa viihtyvät myös perheet monipuolisten aktiviteettien ja nähtävyyksien ansiosta. Palma Novan lähellä sijaitsee useita golfkenttiä, joten golfmatkailijat voivat nauttia helposta pääsystä laadukkaille kentille.


Ostoksia ja markkinoita

Mallorca tarjoaa monipuolisia ostosmahdollisuuksia, ja saaren eri osissa on erilaisia kauppoja ja markkinoita, joissa voit ostaa paikallisia tuotteita, matkamuistoja ja muotia.

Palma de Mallorcan keskustan ostoskadut, Jaume III ja Passeig del Born, ovat täynnä muotiliikkeitä, joiden valikoima kattaa kaiken luksusbrändeistä paikallisiin suunnittelijoihin. Rantakatu on myös hyvä paikka löytää merkkituotteita ja design-vaatteita. Perinteisestä kauppahallista voi puolestaan ostaa tuoreita hedelmiä, vihanneksia, lihaa ja muita herkkuja. Kävelykatu, La Rambla, on täynnä myyntikojuja, joista voi hankkia matkamuistoja ja paikallisia käsitöitä.


Sineu on kuuluisa viikoittaisista markkinoistaan, joissa voit ostaa paikallisia herkkuja, kuten oliiviöljyä ja juustoja sekä käsitöitä ja vaatteita. Valldemosta löytyy paljon perinteisiä paikallisia käsitöitä, kuten keramiikkaa ja tekstiilejä. Manacorissa voit ostaa Majorica-helmiä ja koruja. Soller tunnetaan herkullisista appelsiineistaan ja sieltä voit ostaa appelsiinimarmeladia, -öljyä ja muita tuotteita. Alcúdian viikoittaiset markkinat ovat täynnä vaatteita, käsitöitä ja ruokatuotteita. Kaiken kaikkiaan Mallorca tarjoaa monipuolisia ostosmahdollisuuksia ja saarelta kannattaa etsiä paikallisia tuotteita, kuten oliiviöljyä, viiniä, majolika-keramiikkaa ja mantelituotteita.

Varaa loma Mallorcalle!

Matkapoikien valmiit matkapaketit vievät sujuvasti suorin lennoin nauttimaan viikon mittaisesta ranalomasta Mallorcalla. Tutustu hotellivalikoimaan ja varaa matkasi Mallorcalle tästä! VARAA LOMA MALLORCALLE >>KAIKKI RANTALOMAT >>


 

 

Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt