Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje

Retket Tallinnassa ja Tallinnan ympäristössä

Retket Tallinnassa ja Tallinnan ympäristössä

RETKIEHDOTELMIA RYHMILLE1. Nõmmen tori Ja Eskon maatila

Aloitamme retkemme tutustumalla Nõmmen paikallistoriin ja kauppahalliin. Nõmmeen on matkaa noin 10 kilometriä ja se on auki 09.00-16.00. Suosittu tori, jossa ruokaa ja kauden tuotteita sekä mukava kahvila ja muutamia kauppoja. Sopiva vierailuaika noin vajaa tunti. Torilta jatkamme Sakun kylään, jonka pelloilla on mielenkiintoinen Eskon maatila. Maatilalla kuulemme isännän johdolla maatilatuotannon vaiheista neuvostoajalta nykypäivään sekä lehmän tarinan. Lounas maatilalla. Lopuksi juustomaistiaiset ja mahdollisuus ostaa juustoja suoraan tilalta. Suomea puhuva opas mukana koko retken ajan. Molemmissa käyntikohteissa käy vain käteinen maksuvälineenä. Retki voidaan toteuttaa touko-syyskuussa. Ryhmän koko voi olla 11-50 henkilöä. Retken ajomatka n. 35 km. Retken kesto 4 tuntia.

2. Nõmmen tori Ja Abakhan kangaskauppa/Kangadzungel

Aloitamme retken käymällä Tallinnan Nõmmen paikallistorilla, johon kannattaa varata noin tunti perilläoloaikaa. Palaamme Tallinnan alueelle ja käymme Abakhan kangaskaupassa tai Kangadzungelissa, jossa on laaja valikoima pala-, verho- ja huonekalukankaita sekä ompelutarvikkeita. Ei opasta, vain ryhmän omalla bussilla. Torilla maksuvälineenä vain käteinen, kangaskaupassa myös luottokortit. Ryhmän koko voi olla 10-58 henkilöä. Retkellä ajoa n. 25 km. Retken kesto 4 tuntia.

3. Sakun oluttehdas

Retki alkaa Laulasmaalta ja kestää noin 2-2,5 tuntia. Tutustumme Sakun oluttehtaaseen ja oluiden valmistukseen. Saku sijaitsee n. 15 km Tallinnasta. Sakussa teemme ensin kierroksen panimossa suomea puhuvan asiantuntijan kanssa (kesto reilu tunti), jonka jälkeen oluiden maistiaiset ja suolaiset napostelulautaset. Sakun panimossa on paljon rappuja, joten retkeä ei suositella liikuntaesteisille. Paikallisopas mukana koko retken ajan. Ryhmän koko voi olla 11-50 henkilöä. Retken aikana ajoa n. 30 km.

4. Kadriorgin palatsi ja Kumu-taidemuseo

Tällä opastetulla retkellä liikumme Tallinnan kaupungissa ja tutustumme kuuluun Kadriorgin palatsiin ja sen lähellä olevaan Kumu-nykytaiteen museoon. Opas mukana koko matkan ajan. Ryhmän koko voi olla 10-30 henkilöä. Ajoa retken aikana n. 10 km. Retken kesto n. 4 tuntia. Huom! Retkeä ei maanantaisin.

5. Tallinnan TV-torni ja KGB-museo Viru-hotellissa

TV-torni sijaitsee Piritan alueella. Tornin huipulta on komeat näköalat yli Tallinnan. Tämän jälkeen palaamme kaupunkiin ja tutustumme Viru-hotellin 22. kerroksessa sijaitsevaan neuvostoajan KGB-museoon. Paikallinen opas on mukana ja KGB-museossa on oma suomenkielinen opastus. KGB-museoon vain 25 hlöä kerrallaan. Ryhmän koko voi olla 10-50 henkilöä. Ajoa retken aikana n. 20 km. Retken kesto 3 tuntia.

6. Kaksi erilaista Tallinnaa, Kalamaja, Kopli ja Viimsin niemimaa

Tutustumme oppaan johdolla Koplin alueeseen ja trendikkääseeen Kalamajan alueeseen läntisessä Tallinnassa, josta siirrymme kaupungin läpi Viimsin alueelle. Retken aikana tarjoillaan kahvit ja suolainen pala. Suomea puhuva opas mukana. Ryhmän koko voi olla 10-58 henkilöä. Ajoa retken aikana n. 40 km. Retken kesto 3 tuntia.

8. Luscher + Matiesenin viinitehdas ja Viron juomakulttuurin museo

Luscher & Matiesenin viinitehdas ja Viron juomakulttuurin museo Toompealla esittelee Toompean viinintuotannon historiaa aidoimmalla tavalla ja esittelee 100 vuotta vanhan viinitehtaan tarinan, sis. viininmaistajaiset. Paikanpäältä voi ostaa talon viiniä. Korttimaksu käy ja tarvittaessa juomat toimitetaan hotelliin. Avoinna klo 10-18. Opastus paikanpäällä suomeksi. Ryhmän koko voi olla max. 60 henkilöä. Retken kesto 1,5 tuntia. Huom! Kohteeseen ei pääse perille bussilla, lähin pysäkkikirkon vieressä josta n. 10 min kävelymatka.

9. Kierros Kalamajan kaupunginosassa - Design-kierros

Kalamajan alue on Tallinnan vanhimpia asuinalueita, jossa kalastajat ovat asuneet perinteisesti. Alueen rakennuksia on alettu arvostaa uudelleen ja niihin on avattu mm. kauppoja, ravintoloita, museoita, toimistoita, vapaa-ajankeskuksia ym. Noblessnerin laivatehdas oli yksi 1900-luvun teollisuusjättiläisistä. Alueelle nyt on suunniteltu uuttaa ja toisenlaista tulevaisuutta. Vierasvenesatama odottaa jo tulijoita. Rautatieaseman lähellä on useita kalkkikivirakennuksia, jotka kertovat rautatien rakentamisesta ja tärkeydestä. Vanhoissa tehdasrakennuksissa on tapahtunut perustellinen muutos. Nykyisin voi kävellä kauppakadulla, istua kahvilassa, esiintyä näytämöllä, käydä kirpputoreilla... Jokaiselle jotain! Suomea puhuva opas mukana
koko matkan ajan. Ryhmän koko voi olla 10-49 henkilöä. Retken kesto 3 tuntia.

10. Retki Lahemaan kartanoihin ja Rakveren linnaan

Tällä päiväretkellä tutustumme Pohjois-Viron vehreään luontoon ja kansallispuisto aluueseen sekä käydään Rakveren Linnassa. Kokopäivän retki soveltuu esim. mukavasti laiva-hotellimatkan ensimmäisen päivän ohjelmaksi. Suomea puhuva opas mukana koko päivän. Sis. kierros Rakveren linnassa, lounas Vihulan kartanossa sekä Sagadin tai Palmsen kartanoissa. Retken kesto n. 8 tuntia.

11. Retki Sakun Ja Sauen kartanoihin

Puolenpäivän retkellä on suomea puhuva kohdeopas mukana koko retken ajan. Mielenkiintoiset kartanot lähietäisyydellä Tallinnasta. Retken kesto 4 tuntia


Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 (ma-pe 9-16) tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


 

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.
Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt