Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Helsinki-Kotka -risteily Viking Linella

Helsinki-Kotka -risteily Viking Gabriellalla

Lähtöpäivät:

18.6, 28.6, 28.7.

Matkan kesto:

3 päivää

Hinta:

Alkaen Viking Line Club esim. 58,50 €/hlö

Uutuus 2021

Helsinki-Kotka - risteily

alk. 58,50 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Risteile päiväksi Kotkaan!

Merikaupunki Kotka kutsuu risteilijöitä. Lähde kesän uutuusristeilylle Viking Gabriellalla nauttimaan meritunnelmasta, herkuttelemaan laivan ravintoloissa sekä tekemään edullisia ostoksia. Kotkassa voit päivän aikana vierailla vaikkapa Merikeskus Vellamossa, akvaariotalo Maretariumissa tai Sapokan vesipuistossa. Kotka on laivojen ja puistojen kaupunki, joka tunnetaan myös puutalokortteleistaan. Tutustua kaupunkiin omatoimisesti tai osallistu retkille.


Viihde laivalla

Helsinki-Kotka -risteilyillä viihdyttävät Suomen tähtitaivaan huippuartistit:

Antti Ketonen (18.6.)
Laura Närhi (19.6, 29.6.)
Ressu Redford (28.7.)
Erika Vikman (29.7.).


Esiintyjät sitoumuksetta.


Matkaan tyylikkäällä Gabriellalla

Viking Gabriellalla nautitaan suomenkielisestä palvelusta ja matkustetaan tasokkaissa hyteissä, joista osassa on parveke. Valoisan ravintola-arkadin varrella herkuttelijalla on mistä valita. Kesäiset drinkit, kuplivat ja laatuoluet löytyvät Club Marista ja Upstairs Pubista. Niitä voi siemailla myös aurinkokannella. Merimyymälän ohella palvelee Fashion Outlet. Lapsia viihdyttää Adventure Island -leikkimaailma. Travel Spassa nautitaan BABOR-sarjan huipputuotteilla tehdyistä kasvo- ja vartalohoidosta.


Tärkeää tietoa matkustusdokumenteista

Risteilylle vaaditaan mukaan voimassa oleva matkustusdokumentti kuten passi tai henkilökortti. Vaatimus koskee myös lapsimatkustajia. Matkavaraukseen tarvitaan passin tai henkilökortin numero. Numero tulee ilmoittaa viimeistään 14 vrk ennen matkaa.

Etua VIKING LINE CLUB -kortilla!

Tiesithän, että Viking Line Club jäsenyydellä saat alennusta lopullisesta hinnasta ja nautit risteilystäsi edullisemmin. Hintaesimerkkejä jäsenhinnoista löydät alta. Huom! päivän hinnat saattavat vaihdella. Club-kortin numeroa kysymme varauksen teon yhteydessä. 


Risteilyn hintaan sisältyy 

* risteily Helsingistä valitussa hyttiluokassa 1-4 henkilölle
* Ateriapaketti: yksi illallinen ja yksi aamiainen meno- tai paluumatkalla (varattava jokaiselle matkustajalle)

Lopullinen hinta määräytyy valitun lähtöpäivän, hyttiluokan, matkustajamäärän ja ateriapalvelujen perusteella.

Esimerkkihintoja:

Viking Line Club -hinta alk. 58,50 €/hlö

Normaalihinta alk. 59,50 €/hlö


Esimerkkihinta on voimassa kun kaksi henkilöä jakaa B4T-hytin. Aterioina The Buffet -illallinen ja meriaamiainen.


ATERIAPAKETTI

Ateriapakettiin, johon valitaan min. 1 illallinen + 1 aamiainen /matkustaja, on tarjolla seuraavat vaihtoehdot:


Illalliset

* The Buffet -illallinenKolmen ruokalajin set menu à la carte -ravintolassa (liha, kala tai kasvis-vaihtoehto) 
* À la cartessa lapsille (0‒11 v.) voit ostaa arvokupongin (10 €) ja ateriat valitaan ravintolassa, lasten listalta.

Aamiaiset

* Meriaamiainen ( menomatkalla)
* Take Away -aamiainen (menomatkalla)
* Brunssi (paluumatkalla)

Ateriat kuuluvat matkapakettiin. Matkan kokonaishinta koostuu henkilölipuista ja aterioista.
HUOM! Aamiainen sisältyy Sviittien ja Premium-hyttien hintaan.

LISÄMAKSULLISET RETKET

* Transferbussi satamasta keskustaan
* Puistojen Kotka kävelykierros 3h
* Historiallinen Kotka, 4h opastettu kiertoajelu
* Lounas uudessa Tori-ravintolassa

Tarkemmat tiedot retkistä löytyvät alempana.

Parkkipaikka laivalla henkilöautolla

Varaa henkilöautolle (max. 5 m x 1,9 m) tai moottoripyörälle pysäköintipaikka laivalta. Tee samalla Pre-order ja voit lastata juomatilauksesi suoraan autoon. Hinta alk. 45€.


VARAUKSET MYYNTIPALVELUSTA - SOITA 010 2323 200

Tämän matkan varaukset hoidetaan myyntipalvelumme kautta. Ota yhteyttä numeroon 010 2323 200 tai jätä soittopyyntö. Voit myös tehdä alla olevan lomakkeen avulla hintatiedustelun ja/tai alustavan varauspyynnön täyttämällä varaukseen tarvittavat esitiedot. Myyntipalvelumme palaa sinulle, minkä jälkeen saat lopullisen hintatarjouksen.HINTATIEDUSTELU / ALUSTAVA VARAUSPYYNTÖ >>

* * *


Turvallisuus Viking Linen laivoilla

Viking Line on tehnyt runsaasti toimenpiteitä ja uudistuksia entistä turvallisemman ja väljemmän matkustamisen mahdollistamiseksi niin laivoilla kuin terminaaleissa. Viking Line on maailman ensimmäisenä varustamona saanut todistuksen siitä, että heillä on valmius hallita tartuntatauteja kuten covid-19 ja ehkäistä niiden leviämistä. Toivommekin, että ennen matkaasi tutustut Viking Linen konkreettisiin turvallisuustoimenpiteisiin ja voisit astua Punaiseen laivaan huolettomin mielin!

Katso tästä video turvallisuudesta Viking Linen laivoilla >>Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.

Hintaan sisältyy

  • Risteily Helsinki-Kotka-Helsinki valitussa hyttiluokassa
  • Yksi illallinen ja yksi aamiainen

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Katajanokka

Kotka, Kantasatama

Helsinki Kotka
16:30 10:00
12:15 19:00

Lisämaksulliset retket

Hinta 8€ /hlö

Kuva retkestä

Transfer-bussi satamasta keskustaan

Gabriella saapuu Kotkan Kantasatamaan, noin kilometrin kävelymatkan päähän keskustasta. Matkan voi taittaa myös kätevällä transferbussilla. Transferbussi liikennöi klo 10‒13 ja 15‒18 noin puolen tunnin välein Kantasataman ja Kauppatorin sekä Sapokan välillä. Lipun voi ostaa matkavarauksen yhteydessä online-varausvaiheessa 4 kohdassa 'Lisäpalvelut laivalla'. Päivälippuja bussiin myydään myös laivan infossa. HUOM! Bussissa ei myydä lippuja.


Merikeskus Vellamo, Kymenlaakson museo ja jäänmurtaja Tarmo sijaitsevat Kantasataman läheisyydessä. Transferbussi on kätevä tapa tutustua kauempana sijaitseviin nähtävyyksiin. Se vie Maretariumiin ja Sapokan vesipuistoon. Aamupäivisin bussissa on mukana suomea, ruotsia ja englantia puhuva opas.

Ensimmäisen bussivuoro lähtee satamasta klo 10.00. Viimeinen bussi Sapokasta satamaan lähtee klo 17.30 osoitteesta Juha Vainion katu 2. Bussiin voi nousta kyytiin myös Kauppatorilta. Lippu on esitettävä kuljettajalle bussiin noustessa.


Päivälippu 8 €/hlö. 0–2-vuotiaat lapset veloituksetta ilman omaa istumapaikkaa.

Hinta 8€ /hlö

Kuva retkestä

Puistojen Kotka, kävelykierros 3h

Kotkasta on viime vuosikymmenten aikana kasvanut merkittävä puistokaupunki. Tällä opastetulla n. 7 kilometrin mittaisella kävelykierroksella nähdään Palotorninvuorenpuisto, Sibeliuksenpuisto, Isopuisto, Sapokan vesipuisto, Katariinan Meripuisto, Yrttipuutarha Redutti ja Veistospromenadi.

Retki alkaa klo 10.15 Kantasatamasta. Opas on ryhmää vastassa laivarannassa. Kävelykierros päätyy klo 13.15 Kauppatorille, Viking Linen transferbussin pysäkille. Paluu laivalle kävellen tai transferbussilla Kauppatorilta tai Sapokasta, Juha Vainion katu 2 pysäkiltä satamaan  (viimeinen lähtö klo 17.30). Retken lippu on esitettävä kuljettajalle.  

Retkelle suositellaan vesipulloa ja hyviä kävelykenkiä.

HUOM. Retki ei sovellu liikuntarajoitteisille.


Hinta: 8 €/henkilö. 0–2-vuotiaat lapset veloituksetta.

Hinta 37€ /hlö

Kuva retkestä

Historiallinen Kotka 4h

Tämän Kantasatamasta lähtevän kiertoajelun aluksi vieraillaan Merikeskus Vellamossa, joka esittelee Kymenlaakson ja merenkulun historiaa. Sen jälkeen suunnataan kauniiseen Sapokan vesipuistoon, jossa vesielementti on läsnä monin tavoin. Sapokasta matka jatkuu Langinkoskelle, missä tsaari Aleksanteri III perheineen vietti kesiään. Langinkoskella on mahdollista ostaa virvokkeita Kahvila Dagmarista. Matkalla nähdään myös moni Kotkan palkituista puistoalueista. Suosittelemme retkelle mukavia kävelykenkiä.

Bussi lähtee Kantasatamasta klo 10.30 ja palaa sinne retken päätteeksi. Jos haluaa nauttia vielä hetken Kotkan maisemista, laivalle voi palata myös kävellen tai transferbussin kyydissä joko Kauppatorilta tai Sapokasta, Juha Vainion katu 2 pysäkiltä satamaan (viimeinen lähtö klo 17.30). Retken lippu on esitettävä kuljettajalle.


Hinta: 37 €/henkilö. 0–2-vuotiaat lapset veloituksetta.

Hinta 18,50€ /hlö

Kuva retkestä

Lounas uudessa Tori-ravintolassa

Nauti välimerellinen lounas uudessa Tori-ravintolassa, Kotkan kauppatorilla. Varmista paikkasi ja varaa ennakkoon.

Valittavana on pöytiin tarjoiltuna seuraavat vaihtoehdot:
Kala: Sitrus-kaprisvoissa paistettua kuhaa, tuorepastaa, pinaattia & parmesaania
Liha: Lammasragupasta
Vegaaninen: Tofu Milanese: Pastaa ja kastiketta paahdetusta paprikasta
Lapset alle 12v: Lihapullat & Pasta


Hinta: 18,50 €/aikuinen tai 12‒17-vuotiaat, 9,50 €/2‒11-vuotiaat, 0 €/alle 2-vuotiaat. Annokset sisältävät vihersalaatin & focaccian, sekä kahvin/teen sekä konvehdin noutopöydästä.

Lounaskattaukset varattavissa klo 11.00, 12.30, 13.45 tai 15.15.

Kuva retkestä

Kotka omin päin, vinkkejä

Kotkan paikallisoppaat ovat laivaa vastassa Kotkan Kantasatamassa. He kertovat mielellään kiinnostavista vierailukohteista, nähtävyyksistä ja shoppailusta Kotkassa. Päivän ajaksi voi vuokrata polkupyörän. Paikallisoppailta saa pyöräilykarttoja, joissa on ehdotuksia reiteistä. Upea Merikeskus Vellamo sijaitsee Kantasatamassa, joten siellä on helppo vierailla laivasta käsin. Keskustaan on kävellen n. 1 km matkaa.

Matkaohjelma

1. Matkapäivä, Helsinki - Kotka

Viking Gabriella lähtee Helsingistä Katajanokalta klo 16:30. Majoittuminen hytteihin.

Matka ajetaan Tallinnan kautta ilman maihinnousua Tallinnassa.


Huom. Lähdöillä 18.6. ja 28.6. menomatkalla ei ajeta Tallinnan kautta


Risteilylle vaaditaan mukaan voimassa oleva matkustusdokumentti kuten passi tai henkilökortti. Vaatimus koskee myös lapsimatkustajia. Matkavaraukseen tarvitaan passin tai henkilökortin numero. Numero tulee ilmoittaa viimeistään 14 vrk ennen matkaa.

2. Matkapäivä, Kotka

Laiva saapuu Kotkaan  klo 10.00. 
Omatoimista aikaa Kotkassa, Gabriella lähtee takaisin kohti Helsinkiä klo 19.3. Matkapäivä, Kotka - Tallinna - Helsinki

Laiva poikkeaa Tallinnassa, jossa ei ole maihinnousua. Takaisin Helsingissä klo 12:15

Laivan esittely

Viking Gabriella

The Buffet

Runsas ja monipuolinen buffetimme tarjoaa eri makuelämystä alkupaloista pääruokiin, jälkiruokiin ja juustoihin. Ruokajuomat sisältyvät hintaan.

Ravintolat ja kahvila

Gabriellan rennon Grill-ravintolan avokeittiössä valmistetaan maukkaita grilliherkkuja. Tarjolla on pihvien ja hampurilaisten lisäksi aina myös kala- ja kasvisvaihtoehto. Ravintola No Namessa tarjotaan maistelumenuita, joiden avainsanoja ovat puhtaat perusmaut ja laadukkaat raaka-aineet – yksinkertaista mutta maukasta. A la carte -ravintolassa voi tilata listalta kala-, liha- ja kasvisruokia pöytään tarjoiltuna. Menu sisältää sekä klassikoita että poimintoja muista ruokakulttuureista.

Viihtyisässä Coffee & Joy -kahvilassa nautit kiireettömästi kupin kahvia. Kahvilalla on oma kondiittori, joten tarjolla on takuulla tuoretta.

Ostokset

Gabriellan tax-free-myymälän laajoista valikoimista löydät tunnettuja merkkituotteita edulliseen hintaan. Myymälöitä on myös ravintoloiden ja kokousosaston yhteydessä. Tax-free-myymälää vastapäätä on Pop-Up Shop, joka tarjoaa kausittain vaihtuvia muodin ja lifestylen huippumerkkejä.

Baarit

Gabriellan Living Roomissa voit nauttia aperitiivit ennen ruokailua tai jatkaa iltaa rauhallisemmissa merkeissä. Wine Bar -viinibaari tarjoaa laajan valikoiman viinejä, kuohuviinejä ja samppanjoita. Upstairs Pubin juomavalikoimaan kuuluu muun muassa laaja valikoima pienpanimoiden oluita.

Yökerho

Gabriellan yökerho Club Marissa on laadukas äänentoisto, isot LED-näytöt, paljon mukavia istumapaikkoja ja suuri tanssilattia. Tähtihetkiä niin shown kuin artistien ja laadukkaiden orkestereiden seurassa. Olet sitten nauttimassa esityksistä tai pyörähtelemässä parketilla, täällä viihdytään ja nautitaan!

Lapsille

Gabriellalla on otettu hyvin huomioon myös lapsivieraat. Pikkumatruuseilla on tilaa leikkiä, pelata ja puuhata, ja laivalla pääsee tietenkin tapaamaan myös laivakissaamme Ville Vikingiä! Nuorille on oma ohjelma ja pelihuone. Kesäisin laivan kokouskansi muutetaan Adventure Islandiksi, jossa järjestetään erilaista ohjelmaa perheen pienimmille.

Hyvän olon palvelut

Gabriellalla voit saunoa perinteisesti tai höyrysaunassa. Osastolla on kaksi poreallasta. Travel Spassa voit nauttia ammattilaisen tarjoamista kasvo- ja vartalohoidoista.


Hytit

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Tärkeää tietää

Vastuullinen matkanjärjestäjä Viking Line.
Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.