Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Viking Line

Helsinki Visby -risteily Viking Gabriella

Helsinki Visby -risteily Viking Gabriella

Matkan kesto:

3 päivää

Uutuus 2021

Helsinki Visby -risteily

alk. 86,50 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Visbyn risteily Helsingistä!

Visbyn uutuusristeilyllä matkaat suoraan Helsingistä Viking Gabriella laivalla. Perillä vietetään yksi kokonainen päivä, jolloin voit tutustua ihastuttavaan Visbyn kaupunkiin ja Gotlannin saareen joko omin päin tai osallistua erilaisille opastetuille retkille. Visbyn risteilyllä herkuttelet useammankin kerran Gabriellan monipuolisissa ravintoloissa. 


Tärkeää tietoa matkustusdokumenteista

Risteilylle vaaditaan mukaan voimassa oleva matkustusdokumentti kuten passi tai henkilökortti. Vaatimus koskee myös lapsimatkustajia. Matkavaraukseen tarvitaan passin tai henkilökortin numero. Numero tulee ilmoittaa viimeistään 14 vrk ennen matkaa.

Etua VIKING LINE CLUB -kortilla!

Tiesithän, että Viking Line Club jäsenyydellä saat alennusta lopullisesta hinnasta ja nautit risteilystäsi edullisemmin. Hintaesimerkkejä jäsenhinnoista löydät alta. Huom! päivän hinnat saattavat vähän vaihdella. Club-kortin numeroa kysymme varauksen teon yhteydessä.


Risteilyn hintaan sisältyy 

* Visbyn risteily Helsingistä valitussa hyttiluokassa 1-4 henkilölle
* Ateriapaketti: yksi illallinen ja yksi aamiainen meno- tai paluumatkalla (varattava jokaiselle matkustajalle)Lopullinen hinta määräytyy valitun lähtöpäivän, hyttiluokan, matkustajamäärän ja ateriapalvelujen perusteella.

ATERIAPAKETTI

Ateriapakettiin, johon valitaan min. 1 illallinen + 1 aamiainen /matkustaja, on tarjolla seuraavat vaihtoehdot:


Illalliset

* The Buffet -illallinen
Kolmen ruokalajin set menu à la carte -ravintolassa (liha, kala tai kasvis-vaihtoehto)  
(À la cartessa lapsille (0‒11 v.) voit ostaa arvokupongin (10 €) ja ateriat valitaan ravintolassa, lasten listalta).


Aamiaiset

* Meriaamiainen
* Take Away -aamiainen.
 HUOM! Aamiainen sisältyy Sviittien ja Premium-hyttien hintaan.

RETKET

Lisämaksullisten retkien tarkemmat sisällöt ja hinnat löytyvät alempana tältä sivulta.

* Keskiaikainen Visby kävellen, 3h
* Gotlannin maisemia, 3h
* Kneippyn teema- ja vesipuisto, koko päivä


VARAUKSET MYYNTIPALVELUSTA 010 2323 200

Tämän matkan varaukset hoidetaan myyntipalvelumme kautta. Ota yhteyttä numeroon 010 2323 200 tai jätä soittopyyntö. Voit myös tehdä alla olevan lomakkeen avulla hintatiedustelun ja/tai alustavan varauspyynnön täyttämällä varaukseen tarvittavat esitiedot. Myyntipalvelumme palaa sinulle, minkä jälkeen saat lopullisen hintatarjouksen.Hintatiedustelu ja/tai alustava varauspyyntö >>

* * *


Visby

Visby on pieni, vehreä kaupunki, jossa riittää nähtävää kaiken ikäisille. Nauti piknik puistossa, tutustu kulttuuriin tai lähde pyöräretkelle. Kaupungissa on paljon piskuisia putiikkeja, joista voit tehdä löytöjä tuliaisiksi tai itselle. Visbyssä pääset kurkistamaan Peppi Pitkätossun taloon Sommarland-teemapuistossa, jossa löytyy tekemistä koko päiväksi: vieraile aidossa ja alkuperäisessä Peppi Pitkätossun Huvikummussa, hurjastele vuoristoradassa, temppuile pomppulinnassa - yli 50 laitetta ja leikkipaikkaa kutsuvat seikkailuun.


Tarkistathan ennen matkaa mahdolliset voimassa olevat karanteenivelvoitteet >> (THL/Matkustaminen ja koronaviruspandemia). Laivamatkustajia pyydetään seuraamaan tilannetta, mikäli matkustusrajoitukset tai karanteenikäytännöt muuttuvat. Suomeen saapuvia matkustajia pyydetään myös varautumaan matkustusasiakirjojen tarkistukseen Suomeen saavuttaessa. Lisätietoa myös Rajavartiolaitoksen sivuilta >>


Turvallisuus Viking Linen laivoilla

Viking Line on tehnyt runsaasti toimenpiteitä ja uudistuksia entistä turvallisemman ja väljemmän matkustamisen mahdollistamiseksi niin laivoilla kuin terminaaleissa. Viking Line on maailman ensimmäisenä varustamona saanut todistuksen siitä, että heillä on valmius hallita tartuntatauteja kuten covid-19 ja ehkäistä niiden leviämistä. Toivommekin, että ennen matkaasi tutustut Viking Linen konkreettisiin turvallisuustoimenpiteisiin ja voisit astua Punaiseen laivaan huolettomin mielin!

Katso tästä video turvallisuudesta Viking Linen laivoilla >>Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


Hintaan sisältyy

  • Risteily Helsinki-Visby-Helsinki valitussa hyttiluokassa
  • Yksi illallinen ja yksi aamiainen

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Katajanokka

Visby

Helsinki Visby
16:00 09:00
13:45 17:00

Lisämaksulliset retket

Hinta 44€ /hlö

Kuva retkestä

Keskiaikainen Visby kävellen, 3h

Opastetulla kierroksella tutustutaan jalan Visbyn keskiaikaisiin maamerkkeihin ja maistellaan pieniä herkkupaloja keskiaikaiseen tapaan. Bussikuljetus satamasta Visbyn kehämuurin itäiselle Österport-portille, mistä jatketaan kierrosta kävellen. Tämän jännittävän retken varrella nähdään mm. Dalmansporten, Pyhän Marian katedraali sekä kasvitieteellinen puutarha. Kapitelhusgårdenin keskiaikaravintolassa maistellaan pieniä herkkupaloja ja kuullaan tarinoita menneiltä vuosisadoilta. Viimeisellä pysähdyksellä nautitaan paikallisesta luomujäätelöstä ja ihaillaan jäätelöbaarilta avautuvaa upeaa kaupunkimaisemaa. Suosittelemme tälle retkelle hyviä kävelykenkiä.

Bussi lähtee satamasta klo 10.00. Takaisin laivalle voi halutessaan kävellä, tai satamaan pääsee myös transferbussin kyydissä Östercentrumista (viimeinen lähtö klo 16.00). Retken lippu on esitettävä kuljettajalle.   

Hinta: 44 €/aikuinen, 38 €/3‒16-vuotiaat, 0 €/alle 3-vuotiaat.
Hintaan sisältyy kuljetus, opastettu kävelykierros ja maistiaiset (2 kpl).

Hinta 29 /hlö

Kuva retkestä

Gotlannin maisemia, 3h

Opastettu bussiretki vie Visbyn ja sen ympäristön tärkeimmille nähtävyyksille. Kierroksella käydään mm. Gotlannin rannikon ja viikinkiajan nähtävyyksillä, kuten Gnisvärdin kalastajakylässä ja Gotlannin parhaiten säilyneellä laivalatomuksella eli pronssikauden haudalla. Kauniilla Södra hällarna -luonnonsuojelualueella pysähdytään ihailemaan näköalaa keskiaikaiseen Visbyhyn ja sen kehämuurille torneineen. Tämän jälkeen siirrytään Visbyn keskiaikaiseen hansakaupunkiin. Bussi pysähtyy Österportenin eteen, mistä jatketaan kävellen Dalmansporteniin. Kaupungissa pysähdytään mm. Klintenin näköalapaikalla, vieraillaan Visbyn katedraalissa ja lopuksi kävellään viehättäviä kujia pitkin Almedaleniin, mihin retki päättyy. Suosittelemme retkelle mukavia kävelykenkiä.

Bussi lähtee satamasta klo 9.30 ja palaa sinne retken päätteeksi. Jos haluaa nauttia vielä hetken Visbyn maisemista, laivalle voi palata myös kävellen tai transferbussin kyydissä Östercentrumista (viimeinen lähtö klo 16.00). Retken lippu on esitettävä kuljettajalle.


Hinta: 29 €/aikuinen, 23 €/3‒16-vuotiaat, 0 €/alle 3-vuotiaat

Hinta 28 /hlö

Kuva retkestä

Kneippbyn, koko päivä

Kneippbyssa voi vierailla Peppi Pitkätossu -elokuvista tutussa Huvikummussa ja viettää päivää vesipuiston monissa vesiliukumäissä sekä altaissa. Retki sisältää meno-paluubussikuljetukset ja pääsylipun sekä teema- että vesipuistoon.


Bussi lähtee satamasta klo 9.45 ja teemapuistosta takaisin satamaan klo 15.


Hinta: 28 €/henkilö (28.6.–15.8. 40 €/hlö) sis. bussikuljetuksen ja sisäänpääsylipun Kneippbyhyn. 0–2-vuotiaat lapset veloituksetta ilman omaa istumapaikkaa bussissa.

Matkaohjelma

1. Matkapäivä, Helsinki - Riika

Viking Gabriella lähtee Helsingistä Katajanokalta klo 16:00. Majoittuminen hytteihin.


Huom! Risteilylle vaaditaan mukaan voimassa oleva matkustusdokumentti kuten passi tai henkilökortti. Vaatimus koskee myös lapsimatkustajia. Matkavaraukseen tarvitaan passin tai henkilökortin numero. Numero tulee ilmoittaa viimeistään 14 vrk ennen matkaa.

2. Matkapäivä, Riika

Laiva saapuu Visbyn satamaan klo 09:00. Omatoimista aikaa Visbyssä, Gabriella lähtee takaisin kohti Helsinkiä klo 17:00.


3. Matkapäivä, Riika - Helsinki

Takaisin Helsingissä klo 13:45.

 

Laivan esittely

Viking Gabriella

The Buffet

Runsas ja monipuolinen buffetimme tarjoaa eri makuelämystä alkupaloista pääruokiin, jälkiruokiin ja juustoihin. Ruokajuomat sisältyvät hintaan.

Ravintolat ja kahvila

Gabriellan rennon Grill-ravintolan avokeittiössä valmistetaan maukkaita grilliherkkuja. Tarjolla on pihvien ja hampurilaisten lisäksi aina myös kala- ja kasvisvaihtoehto. Ravintola No Namessa tarjotaan maistelumenuita, joiden avainsanoja ovat puhtaat perusmaut ja laadukkaat raaka-aineet – yksinkertaista mutta maukasta. A la carte -ravintolassa voi tilata listalta kala-, liha- ja kasvisruokia pöytään tarjoiltuna. Menu sisältää sekä klassikoita että poimintoja muista ruokakulttuureista.

Viihtyisässä Coffee & Joy -kahvilassa nautit kiireettömästi kupin kahvia. Kahvilalla on oma kondiittori, joten tarjolla on takuulla tuoretta.

Ostokset

Gabriellan tax-free-myymälän laajoista valikoimista löydät tunnettuja merkkituotteita edulliseen hintaan. Myymälöitä on myös ravintoloiden ja kokousosaston yhteydessä. Tax-free-myymälää vastapäätä on Pop-Up Shop, joka tarjoaa kausittain vaihtuvia muodin ja lifestylen huippumerkkejä.

Baarit

Gabriellan Living Roomissa voit nauttia aperitiivit ennen ruokailua tai jatkaa iltaa rauhallisemmissa merkeissä. Wine Bar -viinibaari tarjoaa laajan valikoiman viinejä, kuohuviinejä ja samppanjoita. Upstairs Pubin juomavalikoimaan kuuluu muun muassa laaja valikoima pienpanimoiden oluita.

Yökerho

Gabriellan yökerho Club Marissa on laadukas äänentoisto, isot LED-näytöt, paljon mukavia istumapaikkoja ja suuri tanssilattia. Tähtihetkiä niin shown kuin artistien ja laadukkaiden orkestereiden seurassa. Olet sitten nauttimassa esityksistä tai pyörähtelemässä parketilla, täällä viihdytään ja nautitaan!

Lapsille

Gabriellalla on otettu hyvin huomioon myös lapsivieraat. Pikkumatruuseilla on tilaa leikkiä, pelata ja puuhata, ja laivalla pääsee tietenkin tapaamaan myös laivakissaamme Ville Vikingiä! Nuorille on oma ohjelma ja pelihuone. Kesäisin laivan kokouskansi muutetaan Adventure Islandiksi, jossa järjestetään erilaista ohjelmaa perheen pienimmille.

Hyvän olon palvelut

Gabriellalla voit saunoa perinteisesti tai höyrysaunassa. Osastolla on kaksi poreallasta. Travel Spassa voit nauttia ammattilaisen tarjoamista kasvo- ja vartalohoidoista.


Hytit

Tutustu tästä Viking Gabriellan hyttivalikoimaan >
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Tärkeää tietää

Vastuullinen matkanjärjestäjä Viking Line.
Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.