Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Silja Europa

Visby risteilyt

Kesän Visby risteilyt Europalla

Lähtöpäivät:

ei lähtöjä toistaiseksi

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Viehättävä Visby kutsuu taas kahden yön kesäiselle risteilylle Europalla!

Silja Europa risteilee  Helsingistä Visbyhyn. Lähtö Europalla sunnuntaina Helsingistä 7.8.2022. Perillä Visbyssä maissaoloaikaa on lähes 11 h. Voit ottaa myös oman auton ostoskärryksi laivaan ja lastata sen kätevästi täyteen juhlajuomia ja muita huippuedullisia tuliaisia.


Vietä iloinen kesäpäivä Visbyssä

Visbyssä riittää tekemistä ja näkemistä koko perheelle. Peppi Pitkätossun talo, viehättävän vehreät puistot ja idylliset maisemat, sekä paikalliset putiikit kutsuvat rentouttavalle kesävierailulle. Perillä vietetään yksi kokonainen päivä, jolloin voit tutustua ihastuttavaan Visbyn kaupunkiin ja Gotlannin saareen joko omin päin tai osallistua erilaisille opastetuille retkille. Visbyn risteilyllä herkuttelet useammankin kerran Europan monipuolisissa ravintoloissa ja aamulla täytät vatsasi runsaalla meriaamiaisella.

Huom. risteilyllä tulee olla mukana passi tai kuvallinen henkilökortti, risteily operoidaan Tallinnan kautta! Tämä risteilyhinta edellyttää että olet Tallink Siljan Club One kanta-asiakas, kortin numero tulee syöttää varausvaiheessa. Mikäli et ole kanta-asiakas, on matkan hinta hieman kalliimpi. Tässä tapauksessa soitathan myyntipalveluumme ja saat lisäinfoa 010 2323 200.


Ohjelmaa Silja Europalla

Risteilyllä on ohjelmaa kaiken ikäisille. Jokaisella lähdöllä on mukana bilebändi, trubaduuri ja housebändi. Lapsille löytyy monenlaista puuhaa, mm. Summer Center -leikkimaailma laivan kokoustiloissa. Harri Hylje, Muumi  ja Lotte ilahduttavat perheen pienimpiä ja teinit tempaa mukaansa laivan Hack on Deck -seikkailupeli. Taikuri show Teatterissa sekä eri puolilla laivaa kiertävät pop-up esitykset.

Visby

Visby on pieni, vehreä kaupunki, jossa riittää nähtävää kaiken ikäisille. Nauti piknik puistossa, tutustu kulttuuriin tai lähde pyöräretkelle. Kaupungissa on paljon piskuisia putiikkeja, joista voit tehdä löytöjä tuliaisiksi tai itselle. Visbyssä pääset kurkistamaan Peppi Pitkätossun taloon Sommarland-teemapuistossa, jossa löytyy tekemistä koko päiväksi: vieraile aidossa ja alkuperäisessä Peppi Pitkätossun Huvikummussa, hurjastele vuoristoradassa, temppuile pomppulinnassa - yli 50 laitetta ja leikkipaikkaa kutsuvat seikkailuun.

Retket Visbyssä

Visbyhyn ja Gotlantiin voit tutustua osallistumalla Tallinkin järjestämille retkille.  Retket pystyt kätevästi varaamaan risteilyvarauksen yhteydessä. Lisämaksullisilla retkillä pääset tutustumaan ryhmän mukana mm. Visbyn sekä kaupungin lähiympäristöön, Lummelundan upeisiin tippukiviluoliin. Retkibussit lähtevät laivan vierestä laiturilta.Terminaaliin on matkaa n. 400 m - terminaalin kautta kulku kaupungille ja kaupungilta takaisin laivaan sekä iltapäivän retkille. Paikkoja rajoitetusti, oikeudet muutoksiin pidätetään. Retkien lähtöajat Ruotsin aikaa. Lue lisää retkistä sivun alaosasta.

🚌  Matkaan myös tilausajolla

Risteilyyn voit yhdistää kätevän kotimaan liityntäkuljetuksen. Tilausajokuljetukset vievät suoraan satamaan ja takaisin lähtöpaikkakunnalle. Kuljetuksen hinta/hlö/suunta alk. 20€.
Katso reitit, lähtöpäivät ja hinnat tarkemmin täältä >>

Ota oma auto laivaan parkkiin tai polkupyörä mukaan

Voit ottaa auton parkkiin ostoskärryksi risteilylle (ei ajoa maihin) hintaan 55 €. Saat kätevästi tuliaiset kannettua, ja voit ajaa oman porukan kanssa sisään ja ulos laivalta. Voit myös ottaa mukaan polkupyörän hintaan 25 € ja tutustua Visbyhyn omatoimisesti.Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.


Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >

Lataa Visby risteilyt Europalla ryhmäesite >


KATSO KAIKKI RISTEILYT >


KATSO KAIKKI PERHELOMAT >
Hintaan sisältyy

  • Risteilymatkan valitussa hyttiluokassa
  • Maihinnousukortit Matkapoikien omasta lähtöselvityksestä satamassa

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Länsiterminaali 2
Visby
Helsinki Visby
15:45 09:00
16:00 20:30

Lisämaksulliset palvelut

Retket Visbyssä

Aamianen

Lounas

Illallinen

Liityntäkuljetukset kotimaassa

Lisämaksulliset retket

Hinta 40 €/hlö

Kuva retkestä

Panorama- kiertoajelu

Lähdöt satamalaiturilta: klo 10.00 ja klo 14.00, kesto noin 3 tuntia

Gotlanti on täynnä ainutlaatuista luontoa, kauniita maisemia ja kiehtovaa historiaa. Suomeksi opastetulla Gotland Panorama bussi- ja kävelykiertoajelulla pääsemme nauttimaan tästä kaikesta tutustumalla viehättävän Visbyn keskiaikaisen kaupungin nähtävyyksiin sekä monipuoliseen lähiympäristöön. Suuntaamme rannikolle pittoreskiin Gnisvärdin kalastajakylään, jossa sijaitsee muun muassa Gotlannin suurin laivanmuotoinen kivihauta pronssikaudelta. Näemme kalastajakylän satamasta myös yhden saaren upeimmista ja suosituimmista hiekkarannoista, Toftan. Kalastajakylästä palaamme Visbyyn, jossa pysähdymme Galgbergetin luonnonsuojelualueella, josta näkee Visbyn vanhaan kaupunkiin.

Ennen paluuta satamaan teemme kävelykierroksen Visbyssä, jossa bussi jättää meidät vanhan kaupungin edustalle Dalmensportenin portille, josta lähdemme kävellen tutustumaan vanhaan kaupunkiin. Jatkamme kävellen keskiaikaisen kaupungin kapeiden kujien kautta Almedalenin puistoon, josta on bussikuljetus takaisin satamaan. Voit myös halutessasi jäädä retken jälkeen tutustumaan omatoimisesti Visbyyn ja palata satamaan omatoimisesti. Kierros sisältää kävelyä mukulakivillä, joten suosittelemme mukavia jalkineita ja vesipulloa. Soveltuu lievästi liikuntaesteisille.

Hinnat: Aikuiset 40 €, lapset 3–16 v 35 €, lapset 0–2 v ilmaiseksi (paikkavaraus tarvitaan)

Hinta 30 €/hlö

Kuva retkestä

Visbyn kaupunkikierros kävellen

Lähdöt satamalaiturilta: klo 10:00 ja klo 13:30, kesto noin 2,5 tuntia
 
Suomeksi opastettu kävelykierros viehättävässä Visbyn kaupungissa. Kierros alkaa lyhyellä bussikuljetuksella Visbyn vanhan kaupungin muurin itäreunalle, josta kävellään hyvin säilyneen kaupunginmuurin viertä Dalmansportenin portille. Astumme portista sisään keskiaikaisen Visbyn tunnelmaan, jossa pysähdymme ensimmäisenä Klintenin näköalapaikalla. Kierros jatkuu noin 1225 rakennetun Pyhän Marian tuomiokirkon luo, joka on selviytynyt lukuisten valloittajien hyökkäyksistä. Käynti tuomiokirkon sisällä, mikäli seremoniaa ei ole käynnissä. Jatkamme kierrosta vanhan kaupungin kujia pitkin Visbyn kasvitieteelliseen puutarhaan, joka on todellinen ruusujen keidas. 1850-luvulla perustetun puutarhan kokoelmiin kuuluu ruusujen lisäksi useita eksoottisia kasveja ja puita, jotka eivät normaalisti näillä leveysasteilla viihdy.

Puutarhasta matka jatkuu vanhan kaupungin vanhimmantornin, Ruutitornin, kautta retken päätöspisteeseen Almedalenin puistoon, josta voi jatkaa omatoimisesti Visbyyn tutustumista, tai palata omatoimisesti satamaan. Retki ei sisällä paluukuljetusta satamaan. Kierros sisältää kävelyä mukulakivillä, joten suosittelemme mukavia jalkineita ja vesipulloa. Ei sovellu liikuntaesteisille.

Hinnat: Aikuiset 30 €, lapset 3–16 v 25 €, lapset 0–2 v ilmaiseksi (paikkavaraus tarvitaan)

Hinta 56 €/hlö

Kuva retkestä

Luoteis-Gotlanti ja tippukiviluolat

Lähdöt satamalaiturilta: klo 10.30 ja klo 14.30, kesto noin 3 tuntia

Suomeksi opastetulla retkellä suunnataan kohti pohjoista ja saaren maalaismaisemia, läpi metsien ja niittyjen, jossa lampaat laiduntavat vuoden ympäri. Vierailemme kauniissa Nyhamnin kalastajakylässä ja teemme pienen kävelyretken upeissa rantamaisemissa. Matka jatkuu kohti Lummelundan tippukiviluolia ja teemme opastetun aikamatkan 400 vuoden taakse, joka on taatusti ainutlaatuinen elämys kaikenikäisille. Lummelundasta ajamme takaisin Visbyyn ja teemme kävelykierroksen viehättävän Visbyn keskiaikaisessa kaupungissa. Retki päättyy takaisin satamaan.

Hinnat: Aikuinen 56 €, lapset 3-16 v 50 €, lapset 0–2 v ilmaiseksi (paikkavaraus tarvitaan).

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki – Visby

Maihinnousukortit laivaan saa Matkapoikien omasta lähtöselvityksestä satamassa. Kotimaan tilausajokuljetuksillamme saapuvat matkustajat saavat matkaliput kuljettajalta satamassa. Voit myös hoitaa lähtöselvityksen itse lähtöselvitysautomaatilla satamassa. Tähän tarvitset varausvahvistukselta löytävän varausviitteen sekä nelinumeroisen turvakoodin.

Siirtyminen laivaan ja majoittuminen hytteihin. Laiva lähtee Helsingistä klo 15:45. Ilta aikaa nauttia laivan monipuolisista palveluista ja viihdetarjonnasta, risteilyohjelman saatte laivalta.2. matkapäivä, Visby

Meriaamiainen tarjolla klo 06:00-10:00. Laiva saapuu Visbyn satamaan klo 9:00 ja jää siihen koko päiväksi. Sama hytti on käytössäsi koko matkan ajan. Voit viettää päivän omatoimisesti kaupungilla kierrellen tai osallistua lisämaksulliselle retkelle.


Huom! Maihinmeno ja laivaannousu tapahtuu autokannen (3. kansi) kautta, josta kuljetaan kävelysiltaa pitkin maihin. Visbyn satamassa ei ole erillistä matkustajaterminaalia/palveluita.


Laivassa tulee olla takaisin viimeistään klo 19:45. Laiva lähtee Visbystä klo 20:30.

3. matkapäivä, Visby - Helsinki

Meriaamiainen tarjolla klo 08:00-10:00. Aamiaiskuponkeja voi käyttää laivan kahvilassa klo 13:00 asti. Lisämaksullinen buffet-lounas klo 12:30. Laiva saapuu Helsinkiin klo 16:00.

Laivan esittely

Silja Europa

Grande Buffet

Herkuttele sydämesi kyllyydestä ja valitset itse omat suosikkiherkkusi. Grande Buffetissa on useampia ruokapisteitä, esim. antipasto-tori, vihannestori, kalatori jne. Samaan buffet-hintaan nautit myös juomista (olut, puna- ja valkoviini sekä virvoitusjuomat).

Ravintolat

Silja Europalla on Grande Buffetin lisäksi erilaisia tasokkaita ravintoloita: Grill Housen ruokalistalta löydät lihanystävien herkut, mm. hampurilaiset ja mehevät pihvit. Italialaisessa Tavolàta-ravintolassa maistelet ihania italialaisia herkku-annoksia, listalla mm. maukkaita pizzoja. Europan Fast Lane -ravintola palvelee sinua, joka et halua viettää laiva-aikaasi monen ruokalajin menun parissa tai valita suosikkimakuasi kymmenien eri ruokalajien joukosta. Tekeekö mielesi kuppi kahvia tai teetä? Coffee & Co. -kahvilasta noudat kätevästi virkistävän juoman ja niiden seuraksi löydät myös tuoreimmat kahvitteluherkut.

Ostokset

Tax Free Superstore on täyden valikoiman myymälä, josta saat kotiinviemisiksi väkevät alkoholijuomat, viinit, oluet, savukkeet, makeiset ja elintarvikkeet. Perfume&Fashion on yhdistetty miesten ja naisten asusteiden sekä tuoksujen ja kosmetiikan erikoismyymälä, josta löydät trendikkäitä tuotteita edulliseen merihintaan. Gifts -myymälästä löydät matkamuistojen lisäksi mm. Iittalan ja Marimekon tuotteita ja alati vaihtuvia tarjouksia. Kids & Toys - myymälästä löytyy kaikkea kivaa perheen pienimmille. Electronics-myymälästä ostat laadukasta pienelektroniikkaa ja oheistuotteita maahintoja huomattavasti edullisemmin.

Viihde

Europalla viihdyt joka päivä housebändin tahdittamana tanssilattialla tai Pubin trubaduurin laulujen parissa. Mikrofoniin voit tarttua itsekin karaokessa Windjammer baarissa Ocean Clubin takana.


Baarit

Täyteläisten oluiden ja raikkaiden siidereiden olohuoneessa viihdyt varmasti! Laivalta löytyy monta erilaista baaria: Lämminhenkisen Sea Pubin laajasta valikoimasta löydät parhaimmat merkit ja rennon tunnelman. Trubaduuri viihdyttää elävällä musiikilla. Sisustukseltaan uudistetussa kulmabaarissa voit maistella erilaisia juomia, aperitiiveja sekä kahvia aveceineen ja haukata pientä suolaista ja makeaa. Moonlight Bar & Discossa tanssit uusimpien listahittien sekä vanhojen kestosuosikkien vauhdittamana.

Yökerhot

Ocean Clubissa tanssit Meritanssit-bändien tai -artistien säestyksellä. Baarimestarit loihtivat toinen toistaan upeampia juomia myös erityistoivomustesi mukaan.  Ocean Clubin takana sijaitsee Windjammer Bar, jossa nautit live-esityksistä karaoken parissa. Moonlight Bar & Discossa tanssit uusimpien listahittien sekä vanhojen kestosuosikkien vauhdittamana.

Lapsille

Laivan leikkihuone Lottemaa on lasten valtakunta, jossa voit peuhata pallomeressä tai kivuta kiipeilyseinälle. Voit myös piirtää tai leikkiä leluilla. Koulujen loma-aikoina lasten ja nuorten puuhasteluja vauhdittavat Muumi sekä aktivaattorit. Toki lapset ovat leikkihuoneessakin aina vanhempiensa vastuulla.

Hyvän olon palvelut

Risteilyllä voit unohtaa stressin ja työkiireet! Europalla nautiskelet elämästä vaikkapa pintaremontoiduissa saunoissa ja porealtaissa ja jatkat matkaa uudistuneena ja virkistyneenä. Houkuttaisiko tasokas kauneushoito tai hellivä jalkahoito? Tallinkin kauneushoitolan palveluihin kuuluvat niin perushoidot kuin ylelliset hoitokokonaisuudetkin. Risteilyllä on aikaa rentoutua ja hieman hemmotella itseään, joten käy matkasi aikana kosmetologilla, meikissä, manikyyrissä tai hieronnassa! Kauneus- ja kampaamopalvelut varattavissa suoraan laivalta lisämaksusta.

Kokoustilat

Europan kokousosasto tarjoaa käyttöösi rauhallisen ja merellisen työympäristön laivan ylimmillä kansilla. Kannella 12 sijaitsee 20 viihtyisää kokoushuonetta sekä 72-paikkainen auditorio.
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Tärkeää tietää

Lataa (pdf-esite)

Kesän Visby-risteilyt

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.