Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Silja Europa

Visby risteilyt

Kesän Visby-risteilyt

Matkan kesto:

3 pv

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely
Iloinen kesäpäivä Visbyssä

Silja Europa risteilee jälleen kolmena kesäsunnuntaina heinä-elokuussa Helsingistä Visbyhyn. Perillä vietetään yksi kokonainen päivä, jolloin voit tutustua ihastuttavaan Visbyn kaupunkiin ja Gotlannin saareen joko omin päin tai osallistua erilaisille opastetuille retkille. Visbyn risteilyllä herkuttelet useammankin kerran Europan monipuolisissa ravintoloissa hintaan sisältyvillä ateriakupongeilla ja aamulla täytät vatsasi runsaalla meriaamiaisella.

Huom. risteilyllä tulee olla mukana passi tai kuvallinen henkilökortti! Tämä risteilyhinta edellyttää että olet Tallink Siljan Club One kanta-asiakas, kortin numero tulee syöttää varausvaiheessa. Mikäli et ole kanta-asiakas, on matkan hinta hieman kalliimpi. Tässä tapauksessa soitathan myyntipalveluumme ja saat lisäinfoa 010-2323 200.


Ohjelmaa Silja Europalla

Risteilyllä on ohjelmaa kaiken ikäisille. Jokaisella lähdöllä on mukana bilebändi, trubaduuri ja housebändi. Lapsille löytyy monenlaista puuhaa, mm. Summer Center -leikkimaailma laivan kokoustiloissa. Harri Hylje Muumi ilahduttava perheen pienimpiä ja teinit tempaa mukaansa laivan Hack on Deck -seikkailupeli.

Visby

Visby on pieni, vehreä kaupunki, jossa riittää nähtävää kaiken ikäisille. Nauti piknik puistossa, tutustu kulttuuriin tai lähde pyöräretkelle. Kaupungissa on paljon piskuisia putiikkeja, joista voit tehdä löytöjä tuliaisiksi tai itselle. Visbyssä pääset kurkistamaan Peppi Pitkätossun taloon Sommarland-teemapuistossa, jossa löytyy tekemistä koko päiväksi: vieraile aidossa ja alkuperäisessä Peppi Pitkätossun Huvikummussa, hurjastele vuoristoradassa, temppuile pomppulinnassa - yli 50 laitetta ja leikkipaikkaa kutsuvat seikkailuun.

Retket Visbyssä

Visbyhyn ja Gotlantiin voit tutustua osallistumalla Tallinkin järjestämille retkille.  Retket pystyt kätevästi varaamaan risteilyvarauksen yhteydessä. Lisämaksullisilla retkillä pääset tutustumaan ryhmän mukana mm. Visbyn sekä kaupungin lähiympäristöön, Lummelundan upeisiin tippukiviluoliin ja Peppi Pitkätossun teemamaahan. Retkibussit lähtevät laivan vierestä laiturilta.Terminaaliin on matkaa n. 400 m - terminaalin kautta kulku kaupungille ja kaupungilta takaisin laivaan sekä iltapäivän retkille. Paikkoja rajoitetusti, oikeudet muutoksiin pidätetään. Retkien lähtöajat Ruotsin aikaa. Lue lisää retkistä sivun alaosasta.


Shuttle bussit satamasta Visbyn keskustaan:

·         Bussit kulkevat satamasta Österportiin ja takaisin klo 09.00 - 19.30 välisenä aikana.

·         Viimeinen paluu Österportista on klo 19.30, laivalla oltava viimeistään klo 19.45.

·         Sisältyy risteilyn hintaan kaikilla matkustajilla.

·         Maihinnousukorttia ei tarvitse näyttää bussissa.

·         Liikuntaesteiset: Bussiin mahtuu tavallinen pyörätuoli, mutta ei sähköpyörätuoli. Avustuspalvelua     ei ole saatavissa bussiin/bussista siirtymiseen.Huom! Hinnat edellyttävät Tallink Siljan Club One kanta-asiakaskorttia. Mikäli sinulla ei ole Club One korttia, voit hankkia sen täältä tai kysy lisää myyntipalvelustamme puh. 010 2323 200.


Luottavaisin mielin laivalle

Tallink Silja on tehnyt paljon toimenpiteitä ja uudistuksia entistä turvallisemman ja väljemmän matkustamisen mahdollistamiseksi niin laivoilla kuin terminaaleissa. Toivommekin, että ennen matkaasi tutustuisit konkreettisiin turvallisuustomenpiteisiin ja voisit suunnitella tulevia matkojasi luottavaisin mielin.

Lue lisää Tallink Siljan turvallisuustoimenpiteistä>>TALLINK SILJAN OHJEISTUKSET VISBY RISTEILYILLE >>

Matkustus Ruotsiin ja mahdolliset karanteenivelvoitteet

Matkustukseen vaikuttaa tällä hetkellä sekä Suomen että kohdemaan viranomaisten ohjeistukset.

Jos risteilymatkasi aikana vierailet toisessa maassa, on tärkeää että tutustut ennen matkaasi ajantasaisiin viranomaisohjeistuksiin. Laivamatkustajia pyydetään myös seuraamaan tilannetta, mikäli matkustusrajoitukset tai karanteenikäytännöt muuttuvat.


* Ohjeita matkustukseen

Olemme koonneet yhdelle sivulle tärkeimpiä ohjeita, jotka on hyvä huomioida ennen matkalle lähtöä ja erityisesti matkan jälkeen Suomeen palattaessa. Tutustu koosteeseen tästä >>


* THL:n ohjeistus Suomeen palaaville matkustajille:

Tarkistathan ennen varauksen tekoa sekä ennen matkaa mahdolliset voimassa olevat karanteenivelvoitteet ja Suomeen palaamisen edellytykset (THL/Matkustaminen ja koronaviruspandemia) >>.

* Rajavartiolaitoksen ohjeet:

Suomeen saapuvia matkustajia pyydetään myös varautumaan matkustusasiakirjojen tarkistukseen Suomeen saavuttaessa. Lisätietoa Rajavartiolaitoksen sivuilta >>

* Ruotsin viranomaisten ohjeet:

Jos käyt maissa Ruotsissa, tarkistathan myös Ruotsin viranomaisten antamat Covid-19 ohjeistukset sekä mahdolliset rajoitukset ja suositukset Visit Sweden sivuilta.


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.


Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.
PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >

Lataa Visby risteilyn ryhmäesite >
Hintaan sisältyy

  • Risteilymatkan valitussa hyttiluokassa
  • Maihinnousukortit Matkapoikien omasta lähtöselvityksestä satamassa

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Länsiterminaali 1
Visby
Helsinki Visby
16:30 09:00
16:00 20:30

Lisämaksulliset palvelut

Retket Visbyssä

Aamianen

Lounas

Illallinen

Liityntäkuljetukset kotimaassa

Lisämaksulliset retket

Hinta 30 €/hlö

Kuva retkestä

Panorama- kiertoajelu

Retkipäivät: 26.7. ja 9.8.2021 | Kesto: n. 3 tuntia.

Lähdöt satamalaiturilta:klo 09.30 ja klo 14.30

Suomeksi opastetulla Gotland Panorama bussi- ja kävelykiertoajelulla pääsemme nauttimaan tästä kaikesta tutustumalla viehättävän Visbyn keskiaikaisen kaupungin nähtävyyksiin sekä monipuoliseen lähiympäristöön. Suuntaamme rannikolle pittoreskiin Gnisvärdin kalastajakylään, jossa sijaitsee muun muassa Gotlannin suurin laivanmuotoinen kivihauta pronssikaudelta. Alueella on myös yksi saaren upeimmista ja suosituimmista hiekkarannoista, Tofta. Vierailemme myös Södra Hällarna luonnonsuojelualueella, josta on upeat näkymät merelle sekä tunnetulle Högklintin kalliojyrkänteelle. Ennen paluuta satamaan tehdään vielä lyhyt pysähdys kaupungin suosituimmassa Almedalenin puistossa. Soveltuu lievästi liikuntaesteisille. 

Hinnat: Aikuiset 30 €, lapset 3–16 v 22 €, lapset 0–2 v ilmaiseksi (paikkavaraus tarvitaan)

Hinta 38 €/hlö

Kuva retkestä

Visbyn makuja ja kaupunkikierros

Retkipäivät: 26.7. ja 9.8.2021 | Kesto: n. 3 tuntia.

Lähdöt satamalaiturilta: klo 9:30 ja 14:30

Tällä kaupunkikierroksella tutustutaan keskiaikaisen Visbyn makuihin ja sen mielenkiintoisiin tarinoihin. Kierros alkaa Visbyn tunnetuimmasta puistosta Almedalenista, joka toimi keskiajalla merkittävänä satamana, pääsisäänkäyntinä Visbyn kaupunkiin. Almedalenista jatkamme lammen viertä kohti kehämuurin Visbyn vanhinta puolustustornia, Kruttornetia. Kapeita ruusukujia ja mukulakivikatuja pitkin matkaamme Visbyn kasvitieteelliseen puutarhaan, jossa on nähtävillä ruusulajeja aina 1600-luvulta saakka ja mitä erikoisimpia kasveja neidonhiuspuusta villitulppaaneihin sekä nenäliinapuuhun.
Jatkamme kierrosta tunnelmalliseen keskiaikaravintola Kapitelshusgårdeniin, jossa pääsemme kokeilemaan keskiaikaisia makuelämyksiä ja kuulemaan tarinoita menneiltä ajoilta. Ennen paluuta Almedaleniin vietämme vielä makean kahvihetken (sis. paikallista, orgaanisista raakaaineista valmistettua jäätelöä) yhdellä Visbyn upeimmalla näköalapaikalla. Huom. Omatoiminen paluu takaisin satamaan shuttle-kuljetuksella Österportista.Retki sisältää kävelyä, joten suosittelemme mukavia jalkineita. Ei sovellu liikuntaesteisille.

Hinnat: Aikuiset 38 €, lapset 3–16 v 29 €, lapset 0–2 v ilmaiseksi (paikkavaraus tarvitaan)

Hinta 40 €/hlö

Kuva retkestä

Luoteis-Gotlanti ja tippukiviluolat

Retkipäivät: 12.7., 26.7. ja 9.8.2021 | Kesto: n. 3 tuntia.

Lähdöt satamalaiturilta:klo 09.30 ja klo 14.30.

Suomeksi opastetulla retkellä suunnataan kohti pohjoista ja saaren maalaismaisemia, läpi metsien ja niittyjen, jossa lampaat laiduntavat vuoden ympäri. Vierailemme kauniissa Nyhamnin kalastajakylässä ja teemme pienen kävelyretken upeissa rantamaisemissa. Matka jatkuu kohti Lummelundan tippukiviluolia ja teemme opastetun aikamatkan 400 vuoden taakse, joka on taatusti ainutlaatuinen elämys kaikenikäisille. Lummelundasta ajamme takaisin Visbyyn ja teemme kävelykierroksen viehättävän Visbyn keskiaikaisessa kaupungissa. Retki päättyy Visbyn kaupungin kautta takaisin satamaan. Kesto noin 3 tuntia. Suosittelemme mukavia jalkineita sekä luolavierailun ajaksi myös takkia (lämpötila n. +8°C). Ei sovellu liikuntaesteisille.

Hinnat: Aikuinen 40 €, lapset 3-16 v 32 €, lapset 0–2 v ilmaiseksi (paikkavaraus tarvitaan).

Hinta 46 €/hlö

Kuva retkestä

Kneippbyn ja Peppi Pitkätossu

Retkipäivät: 12.7., 26.7. ja 9.8.2021

Lähdöt satamalaiturilta: klo 09.45-11.30

Peppi Pitkätossun teemamaassa on noin 50 erilaista aktiviteettia kuten Huvikumpu, huvipuistolaitteita sekä vesipuiston puolella lämmitettyjä altaita ja vesiliukumäkiä. Retken hintaan sisältyy kuljetus satama-Kneippbyn-satama sekä sisäänpääsyranneke. Paluubussit Kneippbysta iltapäivällä klo 14.00-18.00.

Hinnat: Aikuiset ja yli 3-vuotiaat lapset 46 €/hlö Lapset 0–2 v ilmaiseksi (paikkavaraus tarvitaan, ei ranneketta).

Hinta 46 €/hlö

Kuva retkestä

Gotlannin kaunis länsirannikko

Retkipäivät: 5.7., 12.7., 26.7. ja 9.8.2021 | Kesto: n. 4 tuntia.

Lähdöt satamalaiturilta: klo 9:30

Suomeksi opastetulla retkellä suunnataan kohti Gotlannin länsirannikon upeita luonto- ja merimaisemia ajaen pienten ja historiallisten pitäjien (Vall, Mästerby, Sanda) kautta Fröjelin rannikkokylään. Fröjelissä vierailemme kauniille sijainnille rakennetussa keskiaikaisessa kirkossa ja ihailemme merellä siintäviä Stora Karlsön ja Lilla Karlsön lintusaaria. Matka jatkuu kohti pronssikauden aikaista kivistä koottua Gannarven hautalaivaa. Pysähdystauko Västergarnissa, 1800-luvulla rakennetussa Stelorin kartanossa, jossa nautitaan kahvia ja korvapuustia (sis. hintaan). Retki päättyy Visbyn keskiaikaisen kaupungin kehämuurin kautta (Dalmansport) takaisin satamaan. Retki sisältää kävelyä, joten suosittelemme mukavia jalkineita. Soveltuu lievästi liikuntaesteisille.
 
Hinnat: Aikuiset 46 €, lapset 3–16 v 29 €, lapset 0–2 v ilmaiseksi (paikkavaraus tarvitaan)

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki – Visby

Maihinnousukortit laivaan saa Matkapoikien omasta lähtöselvityksestä satamassa. Kotimaan tilausajokuljetuksillamme saapuvat matkustajat saavat matkaliput kuljettajalta satamassa. 

Siirtyminen laivaan ja majoittuminen hytteihin. Laiva lähtee Helsingistä klo 16:30. Ilta aikaa nauttia laivan monipuolisista palveluista ja viihdetarjonnasta, risteilyohjelman saatte laivalta.2. matkapäivä, Visby

Meriaamiainen tarjolla klo 06:00-10:00. Laiva saapuu Visbyn satamaan klo 9:00 ja jää siihen koko päiväksi. Sama hytti on käytössäsi koko matkan ajan. Voit viettää päivän omatoimisesti kaupungilla kierrellen tai osallistua lisämaksulliselle retkelle.


Retkille lähtijät nousevat maihin n. klo 09.15-10.00 ja omatoimisesti kaupunkiin tutustuvat risteilymatkustajat n. klo 10.00 alkaen. Huom! Maihinmeno ja laivaannousu tapahtuu autokannen (3. kansi) kautta, josta kuljetaan kävelysiltaa pitkin maihin. Visbyn satamassa ei ole erillistä matkustajaterminaalia/palveluita.


Hintaan sisältyviä Shuttle-bussikuljetuksia Visbyn keskustaan (Österport) ja takaisin satamaan ajetaan pitkin päivää (nonstop) klo 9.00-19.30 (paikallista aikaa). Viimeinen paluukuljetus keskustasta satamaan lähtee klo 19.30.


Laivassa tulee olla takaisin viimeistään klo 19:45. Laiva lähtee Visbystä klo 20:30.

3. matkapäivä, Visby - Helsinki

Meriaamiainen tarjolla klo 08:00-10:00. Aamiaiskuponkeja voi käyttää laivan kahvilassa klo 13:00 asti. Lisämaksullinen buffet-lounas klo 12:30. Laiva saapuu Helsinkiin klo 16:00.

Laivan esittely

Silja Europa

Grande Buffet

Herkuttele sydämesi kyllyydestä ja valitset itse omat suosikkiherkkusi. Grande Buffetissa on useampia ruokapisteitä, esim. antipasto-tori, vihannestori, kalatori jne. Samaan buffet-hintaan nautit myös juomista (olut, puna- ja valkoviini sekä virvoitusjuomat).

Ravintolat

Silja Europalla on Grande Buffetin lisäksi erilaisia tasokkaita ravintoloita: Grill Housen ruokalistalta löydät lihanystävien herkut, mm. hampurilaiset ja mehevät pihvit. Italialaisessa Tavolàta-ravintolassa maistelet ihania italialaisia herkku-annoksia, listalla mm. maukkaita pizzoja. Europan Fast Lane -ravintola palvelee sinua, joka et halua viettää laiva-aikaasi monen ruokalajin menun parissa tai valita suosikkimakuasi kymmenien eri ruokalajien joukosta. Tekeekö mielesi kuppi kahvia tai teetä? Coffee & Co. -kahvilasta noudat kätevästi virkistävän juoman ja niiden seuraksi löydät myös tuoreimmat kahvitteluherkut.

Ostokset

Tax Free Superstore on täyden valikoiman myymälä, josta saat kotiinviemisiksi väkevät alkoholijuomat, viinit, oluet, savukkeet, makeiset ja elintarvikkeet. Perfume&Fashion on yhdistetty miesten ja naisten asusteiden sekä tuoksujen ja kosmetiikan erikoismyymälä, josta löydät trendikkäitä tuotteita edulliseen merihintaan. Gifts -myymälästä löydät matkamuistojen lisäksi mm. Iittalan ja Marimekon tuotteita ja alati vaihtuvia tarjouksia. Kids & Toys - myymälästä löytyy kaikkea kivaa perheen pienimmille. Electronics-myymälästä ostat laadukasta pienelektroniikkaa ja oheistuotteita maahintoja huomattavasti edullisemmin.

Viihde

Europalla viihdyt joka päivä housebändin tahdittamana tanssilattialla tai Pubin trubaduurin laulujen parissa. Mikrofoniin voit tarttua itsekin karaokessa Windjammer baarissa Ocean Clubin takana.


Baarit

Täyteläisten oluiden ja raikkaiden siidereiden olohuoneessa viihdyt varmasti! Laivalta löytyy monta erilaista baaria: Lämminhenkisen Sea Pubin laajasta valikoimasta löydät parhaimmat merkit ja rennon tunnelman. Trubaduuri viihdyttää elävällä musiikilla. Sisustukseltaan uudistetussa kulmabaarissa voit maistella erilaisia juomia, aperitiiveja sekä kahvia aveceineen ja haukata pientä suolaista ja makeaa. Moonlight Bar & Discossa tanssit uusimpien listahittien sekä vanhojen kestosuosikkien vauhdittamana.

Yökerhot

Ocean Clubissa tanssit Meritanssit-bändien tai -artistien säestyksellä. Baarimestarit loihtivat toinen toistaan upeampia juomia myös erityistoivomustesi mukaan.  Ocean Clubin takana sijaitsee Windjammer Bar, jossa nautit live-esityksistä karaoken parissa. Moonlight Bar & Discossa tanssit uusimpien listahittien sekä vanhojen kestosuosikkien vauhdittamana.

Lapsille

Laivan leikkihuone Lottemaa on lasten valtakunta, jossa voit peuhata pallomeressä tai kivuta kiipeilyseinälle. Voit myös piirtää tai leikkiä leluilla. Koulujen loma-aikoina lasten ja nuorten puuhasteluja vauhdittavat Muumi sekä aktivaattorit. Toki lapset ovat leikkihuoneessakin aina vanhempiensa vastuulla.

Hyvän olon palvelut

Risteilyllä voit unohtaa stressin ja työkiireet! Europalla nautiskelet elämästä vaikkapa pintaremontoiduissa saunoissa ja porealtaissa ja jatkat matkaa uudistuneena ja virkistyneenä. Houkuttaisiko tasokas kauneushoito tai hellivä jalkahoito? Tallinkin kauneushoitolan palveluihin kuuluvat niin perushoidot kuin ylelliset hoitokokonaisuudetkin. Risteilyllä on aikaa rentoutua ja hieman hemmotella itseään, joten käy matkasi aikana kosmetologilla, meikissä, manikyyrissä tai hieronnassa! Kauneus- ja kampaamopalvelut varattavissa suoraan laivalta lisämaksusta.

Kokoustilat

Europan kokousosasto tarjoaa käyttöösi rauhallisen ja merellisen työympäristön laivan ylimmillä kansilla. Kannella 12 sijaitsee 20 viihtyisää kokoushuonetta sekä 72-paikkainen auditorio.
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Tärkeää tietää

Lataa (pdf-esite)

Kesän Visby-risteilyt

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.