Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Joulun matka

Jouluristeily Tukholmaan

Jouluristeily Tukholmaan Viking Gabriella

Lähtöpäivät:

23.12.

Matkan kesto:

3 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 197,5€

Jouluristeily Tukholmaan Viking Gabriella

alk. 197,5 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Jouluristeily Helsingistä Tukholmaan 23.-25.12. Viking Gabriellalla.

Jätä joulusiivous ja muut jouluvalmistelut väliin ja vietä valmis joulu merellä! Luvassa joulubuffetin herkkuja, joulutunnelmaa ja yhteistä ohjelmaa. Pikkumatruuseille jouluristeilyn kohokohta on tietysti joulupukin vierailu. Tervetuloa nauttimaan joulusta!

Joulupäivän ohjelmaa Tukholmassa

Laiva on satamassa 24.12. klo 11.00–15.00. Voit kierrellä kaupungilla omin päin ja nauttia Tukholman joulutunnelmasta.

Opastettu kuljetus jouluaattona Tukholmassa

Opastettu bussikuljetus vanhaankaupunkiin Suomalaiselle kirkolle jouluaaton hartauteen. Bussi lähtee Viking Linen terminaalilta klo 11.20 ja pysähtyy kirkolla n. klo 11.45. Suomen- ja ruotsinkielinen jouluhartaus pidetään klo 12.00-12.45. Bussi noutaa paluumatkalle kirkolta hartauden päädyttyä n. klo 13.00. Bussikuljetuksen mukana on suomenkielinen opas, joka kertoo meille menneiden ja nykypäivän joulunvietosta Tukholmassa. Saapuminen terminaaliin n. klo 14.00.


Jouluristeilyn hintaan sisältyy:

* laivamatka valitsemassasi hyttiluokassa
* 23.12. tervetuliaisglögi Club Marissa
* 23.12. joulupöytä ruokajuomineen*
* 24.12. jouluaamiainen
* 24.12. juhlabuffet ruokajuomineen*
* 25.12. joulubrunssi ja lasillinen kuohuviiniä


*Ruokajuomat: virvoitusjuomat, olut, viini sekä kahvi/tee.

Sauna ja spa

Nauti joulusaunasta Gabriellan saunaosaston löylyissä. Saunaosasto on avoinna 23.–24.12. (sauna suljettu 25.12. aamulla, mutta hoitoaikoja on varattavissa).


Ostokset

Laivan tax-free-myymälän laajoista valikoimista saat merkkituotteita edulliseen hintaan.


Esiintyjät

* Jukka Hallikainen

* Joulupukki*

* Trubaduuri Christo Sebastian

* Peter Bulmon

Joulupukki kruunaa lasten aattoillan

* Seurueen lapsille voi halutessaan ottaa mukaan joulupukin jaettavaksi yhden pienen paketin (max. 30 x 30 cm) lasta kohden. Paketit jätetään ennakkoon laivan infotiskille kannelle 7, josta joulupukki käy noutamassa ne ennen lahjojen jakoa. Toimitathan paketin infotiskille viimeistään jouluaattona klo 17 mennessä. Joulupukki vierailee Club Marissa aattoiltana klo 19.15 Ruotsin aikaa.


Oma auto mukaan laivalle risteilyn ajaksi

Voit ajaa oman auton mukaan laivalle parkkiin risteilyn ajaksi. Osta juomia, makeisia ja merkkituotteita edulliseen merihintaan, ja pakkaa ostokset suoraan autoon risteilyn päätteeksi. Huom. Ajoneuvoa ei voi ajaa maihin Tukholmassa. Autopaikan hinta 45€. Varaukset myyntipalvelusta 010 2323 200.


Myyntipalvelumme auttaa!

Soita 010 2323 200 Jos haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.Tietoa Ruotsiin matkustaville

HUOM! Ajalla 28.3.2022 - 31.12.2023 Ruotsiin matkustettaessa edellytetään kaikkien 18 v. täyttäneiden matkustajien osoittavan todistavan henkilöllisyytensä sekä kansalaisuutensa. Tarkistus tehdään sataman lähtöselvityksessä matkustajan lähtiessä Suomesta ja tämän lisäksi on syytä varautua siihen, että myös Ruotsin rajaviranomaiset tarkistavat kaikkien maahan pyrkivien matkustusasiakirjat. Huomioi myös, että tänä aikana Ruotsi suosittelee kaikille passia tai EU-henkilökorttia matkustusasiakirjaksi. Pohjoismaissa myönnetty ajokortti saattaa riittää kansalaisuuden osoittamiseen Ruotsiin saavuttaessa. Matkustajan velvollisuutena on huolehtia itse siitä, että hän pystyy todistamaan kansalaisuutensa.KATSO KAIKKI JOULUMATKAT >> 

Hintaan sisältyy

  • Risteily valitussa hyttiluokassa
  • Ateriapaketti

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Katajanokka 
Tukholma, Stadsgården
Helsinki Tukholma
17:15 11:00
12:00 15:00

Lisämaksulliset palvelut

Kuljetus joulukirkkoon Tukholmassa

Henkilöauton pysäköinti laivalla

Lisämaksulliset retket

Hinta 20 € /hlö

Kuva retkestä

Kuljetus joulupäivänä joulukirkkoon

Opastettu bussikuljetus vanhaankaupunkiin Suomalaiselle kirkolle jouluaaton hartauteen. Bussi lähtee Viking Linen terminaalilta klo 11.20 ja pysähtyy kirkolla n. klo 11.45. Suomen- ja ruotsinkielinen jouluhartaus pidetään klo 12.00-12.45. Bussi noutaa paluumatkalle kirkolta hartauden päädyttyä n. klo 13.00. Bussikuljetuksen mukana on suomenkielinen opas, joka kertoo meille menneiden ja nykypäivän joulunvietosta Tukholmassa. Saapuminen terminaaliin n. klo 14.00.Hinta 20 €/aikuinen, lapset 12 -17 v /20 € ja 0 - 11 v veloituksetta.
Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki - Tukholma

Laiva lähtee Helsingistä klo 17:15. Majoittuminen hytteihin. Laivalla nautitaan joulubuffet.  Osanottajatodistuksesta näkyy varattu kattaus. Risteilyohjelman saa laivalta.

2. matkapäivä, Tukholma

Aamulla nautitaan runsas aamiainen alkaen klo 8:00. Laiva saapuu Tukholmaan klo 11:00 ja lähtee takaisin kohti Helsinkiä klo 15:00 (paikallista aikaa). Osanottajatodistuksesta näkyy varattu kattaus.

3. matkapäivä Tukholma - Helsinki

Joulupäivän brunssi tarjoillaan alkaen klo 8:00. Laiva saapuu Helsinkiin klo 12:00. 

Laivan esittely

M/S Gabriella

The Buffet

Runsas ja monipuolinen buffetimme tarjoaa eri makuelämystä alkupaloista pääruokiin, jälkiruokiin ja juustoihin. Ruokajuomat sisältyvät hintaan.


Ravintolat ja kahvila

Gabriellan rennon Grill-ravintolan avokeittiössä valmistetaan maukkaita grilliherkkuja. Tarjolla on pihvien ja hampurilaisten lisäksi aina myös kala- ja kasvisvaihtoehto. Ravintola No Namessa tarjotaan maistelumenuita, joiden avainsanoja ovat puhtaat perusmaut ja laadukkaat raaka-aineet – yksinkertaista mutta maukasta. A la carte -ravintolassa voi tilata listalta kala-, liha- ja kasvisruokia pöytään tarjoiltuna. Menu sisältää sekä klassikoita että poimintoja muista ruokakulttuureista.

Viihtyisässä Coffee & Joy -kahvilassa nautit kiireettömästi kupin kahvia. Kahvilalla on oma kondiittori, joten tarjolla on takuulla tuoretta.

Ostokset

Gabriellan tax-free-myymälän laajoista valikoimista löydät tunnettuja merkkituotteita edulliseen hintaan. Myymälöitä on myös ravintoloiden ja kokousosaston yhteydessä. Tax-free-myymälää vastapäätä on Pop-Up Shop, joka tarjoaa kausittain vaihtuvia muodin ja lifestylen huippumerkkejä.

Baarit

Gabriellan Living Roomissa voit nauttia aperitiivit ennen ruokailua tai jatkaa iltaa rauhallisemmissa merkeissä. Wine Bar -viinibaari tarjoaa laajan valikoiman viinejä, kuohuviinejä ja samppanjoita. Upstairs Pubin juomavalikoimaan kuuluu muun muassa laaja valikoima pienpanimoiden oluita.

Yökerho

Gabriellan yökerho Club Marissa on laadukas äänentoisto, isot LED-näytöt, paljon mukavia istumapaikkoja ja suuri tanssilattia. Tähtihetkiä niin shown kuin artistien ja laadukkaiden orkestereiden seurassa. Olet sitten nauttimassa esityksistä tai pyörähtelemässä parketilla, täällä viihdytään ja nautitaan!

Lapsille

Gabriellalla on otettu hyvin huomioon myös lapsivieraat. Pikkumatruuseilla on tilaa leikkiä, pelata ja puuhata, ja laivalla pääsee tietenkin tapaamaan myös laivakissaamme Ville Vikingiä! Nuorille on oma ohjelma ja pelihuone. Kesäisin laivan kokouskansi muutetaan Adventure Islandiksi, jossa järjestetään erilaista ohjelmaa perheen pienimmille.

Hyvän olon palvelut

Gabriellalla voit saunoa perinteisesti tai höyrysaunassa. Osastolla on kaksi poreallasta. Travel Spassa voit nauttia ammattilaisen tarjoamista kasvo- ja vartalohoidoista.
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Tärkeää tietää

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.