Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Joulun matka

Jouluristeily Tukholmaan

Jouluristeily Tukholmaan Viking Gabriella

Lähtöpäivät:

23.12.2021

Matkan kesto:

3 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 167,5€

Jouluristeily Tukholmaan Viking Gabriella

alk. 167,5 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Jouluristeily Tukholmaan 

Jouluristeily Helsingistä Tukholmaan 23.-25.12. Viking Gabriellalla.

Jätä joulusiivous ja muut jouluvalmistelut väliin ja vietä valmis joulu merellä! Luvassa joulubuffetin herkkuja, joulutunnelmaa ja yhteistä ohjelmaa. Pikkumatruuseille jouluristeilyn kohokohta on tietysti joulupukin vierailu. Tervetuloa nauttimaan joulusta!


Laiva on satamassa 24.12. klo 10.00–15.00. Voit kierrellä kaupungilla omin päin ja nauttia Tukholman joulutunnelmasta. Maissaoloaikana ehdit myös osallistua kaksikieliseen jouluaaton hartauteen Tukholman suomalaisessa kirkossa klo 12–13. Varaa kuljetus viimeistään 16.12. Matkapoikien myyntipalvelusta

 010-2323 200.


Jouluristeilyn hintaan sisältyy:

* laivamatka valitsemassasi hyttiluokassa 
* 23.12. joulupöytä ruokajuomineen
* 24.12. joulubrunssi ja lasillinen kuohuviiniä
* 24.12. juhlabuffet ruokajuomineen
* 24.12. glögitarjoilu (alkoholiton)
* 25.12. meriaamiainen

* Glögitarjoilu jouluaattona Club Marissa. Joulupöytä ja juhlabuffet on tarjolla The Buffetissa.
Ruokajuomat: virvoitusjuomat, olut, viini sekä kahvi/tee.


Ostokset

Laivan tax-free-myymälän laajoista valikoimista saat merkkituotteita edulliseen hintaan.


Esiintyjät

Jukka Hallikainen menomatkalla. Jukka on valloittava, taitava ja karismaattinen esiintyjä. Sen todisti Seinäjoen Tangomarkkinat, joissa Jukka hurmasi niin yleisön kuin tuomariston ja nappasi itselleen Tangokuninkaan 2008 kruunun.

Celebration menomatkalla. Yksi Viking linen suosituimpia orkestereita. Nimensä mukaan juhlat alkavat tämän orkesterin tahdeissa.

Turvallisuus Viking Linen laivoilla

Erityisesti turvallisuuteen liittyviin toimenpiteisiin on panostettu sekä terminaaleissa että laivoilla. Viking Line haluaa taata matkustajilleen ja henkilökunnalleen turvallisen matkustus- ja työympäristön. Viking Linen turvallisuustoimenpiteistä voit lukea lisää tästä linkistä.


Matkustus Ruotsiin ja mahdolliset karanteenivelvoitteet

Matkustukseen vaikuttaa tällä hetkellä sekä Suomen että kohdemaan viranomaisten ohjeistukset.

Jos risteilymatkasi aikana vierailet toisessa maassa, on tärkeää että tutustut ennen matkaasi ajantasaisiin viranomaisohjeistuksiin. Laivamatkustajia pyydetään myös seuraamaan tilannetta, mikäli matkustusrajoitukset tai karanteenikäytännöt muuttuvat.


* Ohjeita matkustukseen

Olemme koonneet yhdelle sivulle tärkeimpiä ohjeita, jotka on hyvä huomioida ennen matkalle lähtöä ja erityisesti matkan jälkeen Suomeen palattaessa. Tutustu koosteeseen tästä >>


* THL:n ohjeistus Suomeen palaaville matkustajille:

Tarkistathan ennen varauksen tekoa sekä ennen matkaa mahdolliset voimassa olevat karanteenivelvoitteet ja Suomeen palaamisen edellytykset (THL/Matkustaminen ja koronaviruspandemia) >>.

* Rajavartiolaitoksen ohjeet:

Suomeen saapuvia matkustajia pyydetään myös varautumaan matkustusasiakirjojen tarkistukseen Suomeen saavuttaessa. Lisätietoa Rajavartiolaitoksen sivuilta >>

* Ruotsin viranomaisten ohjeet:

Jos käyt maissa Ruotsissa, tarkistathan myös Ruotsin viranomaisten antamat Covid-19 ohjeistukset sekä mahdolliset rajoitukset ja suositukset Visit Sweden sivuilta.

Myyntipalvelumme auttaa!

Soita 010 2323 200 Jos haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.Hintaan sisältyy

  • Risteily valitussa hyttiluokassa
  • Ateriapaketti

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Katajanokka 
Tukholma, Stadsgården
Helsinki Tukholma
17:15 10:00
11:00 15:00

Lisämaksulliset palvelut

Kuljetus joulukirkkoon Tukholmassa

Henkilöauton pysäköinti laivalla

Lisämaksulliset retket

Hinta 16 € /hlö

Kuva retkestä

Kuljetus joulupäivänä joulukirkkoon

Maissaoloaikana ehdit myös osallistua kaksikieliseen jouluaaton hartauteen Tukholman suomalaisessa kirkossa klo 12–13. Kuljetus lisämaksusta, meno–paluu 16 €/hlö (0–15-vuotiaat lapset veloituksetta, mutta paikka on varattava). Bussi lähtee terminaalista klo 11.00 ja saapuu Slottsbackenillle klo 11.30, joten ehdit kierrellä alueella hetken ennen hartauden alkua. Paluubussi lähtee kirkolta klo 13.15 ja saapuu terminaalille klo 13.30.

Varattava etukäteen myyntipalvelumme 010 2323 200 kautta.

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki - Tukholma

Laiva lähtee Helsingistä klo 17:15. Majoittuminen hytteihin. Laivalla nautitaan joulubuffet.  Osanottajatodistuksesta näkyy varattu kattaus. Risteilyohjelman saa laivalta.

2. matkapäivä, Tukholma

Aamulla nautitaan runsas joulubrunssi alkaen klo 9:00. Laiva saapuu Tukholmaan klo 10:00 ja lähtee takaisin kohti Helsinkiä klo 15:00 (paikallista aikaa).
Osanottajatodistuksesta näkyy varattu kattaus.

3. matkapäivä Tukholma - Helsinki

Joulupäivän aamiainen tarjoillaa alkaen 8:30. Laiva saapuu Helsinkiin klo 11:00. 

Laivan esittely

M/S Gabriella

The Buffet

Runsas ja monipuolinen buffetimme tarjoaa eri makuelämystä alkupaloista pääruokiin, jälkiruokiin ja juustoihin. Ruokajuomat sisältyvät hintaan.


Ravintolat ja kahvila

Gabriellan rennon Grill-ravintolan avokeittiössä valmistetaan maukkaita grilliherkkuja. Tarjolla on pihvien ja hampurilaisten lisäksi aina myös kala- ja kasvisvaihtoehto. Ravintola No Namessa tarjotaan maistelumenuita, joiden avainsanoja ovat puhtaat perusmaut ja laadukkaat raaka-aineet – yksinkertaista mutta maukasta. A la carte -ravintolassa voi tilata listalta kala-, liha- ja kasvisruokia pöytään tarjoiltuna. Menu sisältää sekä klassikoita että poimintoja muista ruokakulttuureista.

Viihtyisässä Coffee & Joy -kahvilassa nautit kiireettömästi kupin kahvia. Kahvilalla on oma kondiittori, joten tarjolla on takuulla tuoretta.

Ostokset

Gabriellan tax-free-myymälän laajoista valikoimista löydät tunnettuja merkkituotteita edulliseen hintaan. Myymälöitä on myös ravintoloiden ja kokousosaston yhteydessä. Tax-free-myymälää vastapäätä on Pop-Up Shop, joka tarjoaa kausittain vaihtuvia muodin ja lifestylen huippumerkkejä.

Baarit

Gabriellan Living Roomissa voit nauttia aperitiivit ennen ruokailua tai jatkaa iltaa rauhallisemmissa merkeissä. Wine Bar -viinibaari tarjoaa laajan valikoiman viinejä, kuohuviinejä ja samppanjoita. Upstairs Pubin juomavalikoimaan kuuluu muun muassa laaja valikoima pienpanimoiden oluita.

Yökerho

Gabriellan yökerho Club Marissa on laadukas äänentoisto, isot LED-näytöt, paljon mukavia istumapaikkoja ja suuri tanssilattia. Tähtihetkiä niin shown kuin artistien ja laadukkaiden orkestereiden seurassa. Olet sitten nauttimassa esityksistä tai pyörähtelemässä parketilla, täällä viihdytään ja nautitaan!

Lapsille

Gabriellalla on otettu hyvin huomioon myös lapsivieraat. Pikkumatruuseilla on tilaa leikkiä, pelata ja puuhata, ja laivalla pääsee tietenkin tapaamaan myös laivakissaamme Ville Vikingiä! Nuorille on oma ohjelma ja pelihuone. Kesäisin laivan kokouskansi muutetaan Adventure Islandiksi, jossa järjestetään erilaista ohjelmaa perheen pienimmille.

Hyvän olon palvelut

Gabriellalla voit saunoa perinteisesti tai höyrysaunassa. Osastolla on kaksi poreallasta. Travel Spassa voit nauttia ammattilaisen tarjoamista kasvo- ja vartalohoidoista.
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Tärkeää tietää

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.