Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Tunnelmaa ja jouluostoksia Tallinnassa

Tallinnan joulutori ja joulumarkkinat 2019

Tallinnan joulutori ja joulumarkkinat 2019

Tallinnan perinteinen joulutori avautuu Raatihuoneentorin aukiolla 15.11.2019. Keskiaikaisen Raatihuoneentorin joulutoria pidetään yhtenä Euroopan kauneimmista. Torilla avautuvat lukuisat myyntikojut ovat tulvillaan maistuvia herkkuja, ruokia ja juomia. Raatihuoneen joulumarkkinoiden sydän on upea joulukuusi, jonka perinteet juontavat aina vuoteen 1441. Tarina kertoo, että Tallinnan joulupuu oli kaikkien aikojen ensimmäinen kaupunginkuusi koko Euroopassa.

Raatihuoneen tori on avoinna päivittäin 15.11.2019 - 7.1.2020 välisenä aikana. Joulutorin virallisia avajaisia vietetään 16.11. klo 17! Torilla järjestetään paljon jouluista ohjelmaa, kuten musiikki- ja tanssiesityksiä. Perheen pienimmät pääsevät ihastelemaan ja syöttämään eläimiä ja tietenkin tapaamaan joulupukkia! 

Risteily- ja hotellimatkat Tallinnaan

Jouluinen Tallinna hurmaa vuodesta toiseen! Varaa risteily- tai hotellimatkasi Tallinnaan ja lähde piipahtamaan samalla Tallinnan ihanilla jouluoreilla. Viking XPRS:n päiväristeily ja Tallink Megastarin ja Starin päiväristeilyt vievät nopeasti perille. Aikaa jää maissa oloon matkapaketista riippuen 3,5 - 7 tuntia. Kun haluat rauhoittua ja nauttia Tallinnan joulunajan tunnelmasta ja tarjonnasta vähän enemmän, suosittelemme Viking Linen 1-3 yön hotellimatkaa tai Tallinkin yhden yön hotellimatkaa. Yö Europalla ja hotellissa -paketissa voit yöpyä valitsemassasi hotellissa 1-4 yötä. Tervetuloa joulunajan risteily- ja hotellimatkoille Tallinnaan!
KATSO KAIKKI PIKKUJOULUMATKAT >

Jouluristeilyt ja -matkat Baltiaan

Vietä unohtumaton joulu risteillen Tallinnaan. Baltic Princessin jouluristeily vie sinut 24.12. Turusta Tallinnaan ja Jouluristeily 24.12. Europalla Helsingistä Tallinnaan. Jouluristeilyt ovat täynnä tunnelmallista matkantekoa, herkuttelua, hemmottelua, hyvää seuraa ja viihdettä vailla vertaa!

Joulun hotellimatka Baltiaan on ainutlaatuinen kokemus. Tunnelmalliset joulukaupungit - Tallinna, Riika ja Tartto - ovat Baltian joulumatkojen ehdottomia suosikkeja. Matkan hintaan sisältyy laivamatkat kansipaikoin, hotellimajoitus ja aamiaiset. Jouluaaton illallisen voi varata lisämaksusta. Laajasta joulumatkavalikoimastamme löydät runsaasti majoitusvaihtoehtoja. Tutustu ja varaa oma joulumatkasi!
KATSO KAIKKI JOULUMATKAT >

Tekemistä Tallinnassa

Suunnittele Tallinnan matkasi etukäteen ja nappaa ajankohtaiset vinkit ja tutustu parhaisiin kohteisiin.

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.
JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >

Tilaa uutiskirje ja saat tarjoukset suoraan sähköpostiisi!

TILAA