Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Päiväretki Naantaliin ja Askaisiin

Kultaranta ja Louhisaaren kartano

Päiväretki Naantaliin ja Askaisiin

Ryhmämatkaehdotelma Kultarannan puutarhaan ja Louhisaaren kartanoon

Inspiroiva retki Naantalissa on tulvillaan lähiruokaa, aitoutta, idylliä, merihenkeä ja mystisen kiehtovia tarinoita Mannerheimin kotikartanosta Kultarannan kukkaloistoon.

Ikimuistoinen tapa tutustua Naantaliin ja sen hienoon lähialueeseen on retki, johon sisältyvät opastetut kierrokset Kultarannan puutarhassa ja Louhisaaren kartanossa. Upeassa muotopuutarhassa kävellään 1,5 km pituinen reitti tutustuen 100-vuotiaan puutarhan presidentilliseen historiaan. Puutarhakierroksen jälkeen nautitaan herkullinen lounas. Päivän kruunaa komea Louhisaaren kartanolinna Askaisissa, Maskun kunnassa. Suomen kartanoista kauneimpiin lukeutuva Louhisaari on ollut aikoinaan Flemingien ja Mannerheimin mahtisukujen omistuksessa. Retken alkuun tai loppuun maistellaan makoisat kahvit suolaisen tai makean kahvileivän kera. Retken voi toteuttaa myös toiseen suuntaan.

Päiväretki Kultarannan puutarhaan ja Louhisaaren kartanolinnaan


Hinta noin/hlö

99€

Hintaan sisältyy

• bussimatkat 3-4 tunnin ajomatkan säteeltä Naantalista
• kahvit ja kahvileipä
• Louhisaaren kartanolinnan sisäänpääsymaksu ja opastettu kierros (n. 40 min)
• Kultarannan puutarhan opastettu kierros (n. 60 min)
• lounas


Hinta edellyttää 40 maksavaa henkilöä, jolloin matkanjohtajan ja kuljettajan matkat ovat ilmaisia. Vastuullinen matkajärjestäjä Matkapojat Oy.


Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 (ma-pe 8-16) tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.

 


PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >Lataa Päiväretki Kultarantaan ja Louhisaaren kartanoon ryhmäesite


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.