Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Porvoo ja Haikko ryhmille

Porvoo ja Haikko ryhmille

Ryhmämatkaehdotelma Porvooseen ja Haikon kartanoon

Vanha Porvoo lumoaa tunnelmallaan. Persoonalliset ravintolat ja kahvilat sekä monipuolinen tapahtu-matarjonta takaavat tunnelmallisia hetkiä. Haikon kartano puolestaan tarjoaa upeat puitteet pienille ja isommille ryhmille virkistäytymiseen ja majoitukseen.

Haikon Kartano

Haikon Kartano on tyylikäs hotelli Porvoossa, vain 7 kilometrin päässä Porvoon vanhasta kaupungista ja noin 30 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä. Hotelli sijaitsee kauniissa kartanopuistossa meren rannalla.

PÄIVÄMATKA

Matkaohjelma

Retki alkaa opastetulla vierailulla Noarkin pienoismallimaailmassa. Noark on ainutlaatuinen koko Suomessa ja siellä on nähtävissä tuttuja rakennuksia niin Suomesta kuin maailmalta, pienoismalleja erilaisista kulkuvälineistä sekä mahdollisuus sukeltaa öiseen kaupunkiin ja kokea seikkailu pienoisrautatien matkassa. Matkamme jatkuu kohti Brunbergin tehtaanmyymälää, josta voi ostaa makeita tuliaisia. Ostosten lomassa voi nauttia oman valinnan mukaan välipalan tai lounaan Porvoon keskustassa. Tutustumme myös kansallisrunoilija J.L. Runebergin kotiin ja teemme opastetun kiertoajelun, jonka aikana opas kertoo Porvoon historiasta sekä nykypäivästä. Iltapäivän päätteeksi vietämme kahvihetken Haikon Kartanossa, jossa kuulemme myös kartanon historiikin.

Hinta noin/hlö

100 €

Hintaan sisältyy

• bussimatkat 3-4 tunnin ajomatkan säteeltä Porvoosta
• sisäänpääsy ja opastus Noarkissa ja Runebergin kodissa
• Porvoo-oppaan palvelut 1,5 h
• lyhyt historiikki Haikosta
• buffet-ruokailu Haikon kartanossa

Hinta on voimassa ke-su -lähdöillä. Hinta edellyttää 40 maksavaa henkilöä, jolloin matkanjohtajan ja kuljettajan matkat ovat ilmaisia.


2 PÄIVÄN HOTELLIMATKA

Matkaohjelma

Retki alkaa opastetulla vierailulla Noarkin pienoismallimaailmassa. Noark on ainutlaatuinen koko Suomessa ja siellä on nähtävissä tuttuja rakennuksia niin Suomesta kuin maailmalta, pienoismalleja erilaisista kulkuvälineistä sekä mahdollisuus sukeltaa öiseen kaupunkiin ja kokea seikkailu pienoisrautatien matkassa. Matkamme jatkuu kohti Brunbergin tehtaanmyymälää, josta voi ostaa makeita tuliaisia. Ostosten lomassa voi nauttia oman valinnan mukaan välipalan tai lounaan Porvoon keskustassa. Tutustumme myös kansallisrunoilija J.L. Runebergin kotiin ja teemme opastetun kiertoajelun, jonka aikana opas kertoo Porvoon historiasta sekänykypäivästä. Iltapäivän päätteeksi vietämme kahvihetken Haikon Kartanossa, jossa kuulemme myös kartanon historiikin. Yövymme Haikon kylpylähotellissa. Mahdollisuus rentoutua Haikon kylpylässä ja herkutella kartanoillallisella.

Hinta noin/hlö 

180 € ilman buffet-päivällistä
220 € buffet-päivällisen kanssa

Hintaan sisältyy

• bussimatkat 3-4 tunnin ajomatkan säteeltä Porvoosta
• käynti Noarkissa ja Runebergin kodissa
• Porvoo-oppaan palvelut 1,5 h
• kahvi ja makea kahvileipä Haikon kartanossa
• lyhyt historiikki Haikosta
• majoitus 2 hengen huoneessa standard-luokan huoneessa
• kartanoaamiainen
• kylpylän käyttö

Lisämaksusta

• huone yhdelle sekä majoitus kartanorakennuksessa
• muut ateriat

Hinta-arvio on ajalle touko-syyskuu joka päivä ja lokakuusta vuoden loppuun ke-su päiville. Hinta edellyttää 40 maksavaa henkilöä, jolloin matkanjohtajan ja kuljettajan matkat ovat ilmaisia.


Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 (ma-pe 9-16) tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.

 

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >Lataa Porvoon ja Haikko ryhmämatkaesiteMyyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.


KATSO KAIKKI RYHMÄMATKAEHDOTELMAT