Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Oman ryhmän kanssa matkaan

Puutarhamatka Tallinnaan

Ryhmämatkaehdotelma Puutarhamatkalle Tallinnaan lauantaina 14.5.2022

Lähde ryhmäsi kanssa kevään piristävälle puutarhamatkalle Tallinnaan suomalaisella M/s Finlandialla. Asiantuntijana mukana matkalla on Sonja Lumme, joka kertoo parhaat vinkit puutarhan parhaaksi sekä oman sadon kasvattamiseen. Matkavaihtoehtoina on yhden päivän kestoinen päiväristeily Tallinnaan tai yhden yön hotellimatka. 


Ajankohta:

14.5.2022  / Päiväristeily
14.5.-15.5.2022 / 1 yön hotellimatka


M/S Finlandian laiva-aikataulut:

meno:  Helsinki klo 09:00 -  Tallinna klo 11:15
paluu: Tallinna klo 18:30 - Helsinki klo 21:00


MATKAOHJELMA

Menomatkalla nautimme kokouskeskuksen kevyen aamiaisen ja matkan aikana puutarhatoimittaja ja -kirjailija sekä rakastettu viihdetaiteilija Sonja Lumme kertoo parhaat vinkit puutarhan parhaaksi sekä oman sadon kasvattamiseen. Aamupäivän mielenkiintoiset asiantuntijaluennot "Puutarha kukoistamaan - puutarhurin parhaat vinkit ja niksit" sekä "Kasvata itse maailman makeimmat tomaatit" polkaisevat puutarhapäivän hyvin käyntiin. Tallinnassa tutustumme puutarhamyymälöiden runsaaseen ja edulliseen tarjontaan. Tällä reissulla voit tehdä edulliset taimi- ja siemenhankinnat koko kasvukauden tarpeisiin.

Aluksi vierailemme Kristiine Aiakeskuksessa, josta löytyvät niin perennojen kuin kesäkukkien, amppelien ja vihannesten taimet edulliseen hintaan. Seuraavaksi jatkamme matkaa Nõmmen idylliselle torille. Täällä on myynnissä terhakoiden taimien ja kesäkukkien ohella vihanneksia ja hedelmiä ja viereisessä kauppahallissa sekä torin viehättävissä kojuissa myydään suklaata, juustoja, konditoriatuotteita ja muita elintarvikkeita. (pidätämme oikeuden muutoksiin ohjelmassa)

Kolmas kohteemme on puutarhakeskus Hansaplant. Tässä hyvinvarustetussa puutarhamyymälässä voi tehdä taimiostoksia ja tutustua valtavaan siemenvalikoimaan. Myymälän koti- ja sisustuspuolella on mahdollisuus tehdä vielä mukavia tuliaislöytyjä.

Halukkaille on mahdollisuus jäädä yöksi Tallinnaan ja palata omatoimisesti seuraaana päivänä.

Laivalle palattuamme on vielä  mahdollisuus jutella Sonjan kanssa ja kysyä vinkkejä oman puutarhan ongelmiin - tai vain vaihtaa ajatuksia puutarhan tiimoilta ( ei koske hotellimatkalaisia) , tehdä ostoksia ja nauttia lisämaksusta buffet-illallinen ( varaa ruokailuun paikkasi matkavarauksen yhteydessä)


Hinta alk/hlö:


89 € / hlö,  Päiväristeily
175 € / hlö,  Hotellimatka 1 yö

Hintaan sisältyy:

* Risteilyt Helsinki – Tallinna – Helsinki kansipaikoin
* Menomatkalla kevyt aamiainen kokouskeskuksessa
* Menomatkalla 2 x 45min luennot
* Upeat tutustumiskohteet Tallinnassa
* Hotellimatkalla yöpyminen Orginal Sokos Hotel Virussa Standard-luokan huoneessa aamiaisella

Kokouskeskuksessa tarjoilut: suolaista ja makeaa aamupalatarjoilua, hedelmiä, kahvia/teetä, virvokkeita, mehua, olutta sekä puna- ja valkoviini hanasta.Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >
Turvallisuus Eckerö Linen laivoilla

Tutustu ennakkoon miten Eckerö Line huolehtii turvallisuudestasi  >>