Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
The Mystery of Banksy - A Genius Mind

Banksy -näyttely Tallinnassa

Banksy -näyttely Tallinnassa

Katutaiteen supertähti Banksyn hittinäyttely Tallinnassa!

Banksyn näyttely avautuu Tallinnassa heinäkuussa Telliskivessä. Maailmankuulu mutta salaperäinen Banksy on Bristolissa syntynyt graffiti- ja maalaritaiteilija, joka toimii salaisuuden verhon alla. Hänet tunnetaan rajojen rikkomisesta, ja hänen työnsä ovat herättäneet jännitystä ja herättäneet julkista huomiota jo vuosia. "The Mystery of Banksy - A Genius Mind" on näyttely, joka esittelee kaikki Banksyn kuuluisat teokset, kertoo hänen mestaruudestaan ja kutsuu katsojan näkemään taiteen vaikuttamisen välineenä. Tässä ainutlaatuisessa näyttelyssä on esillä yli 200 teosta. Näyttely sijaitsee suositulla Telliskiven alueella.


The Mystery of Banksy - A Genius Mind 5.7.-27.10.

Näyttely on avoinna 5.7.2024 - 27.10.2024 klo 10:00-20:00 (viimeinen sisäänpääsy klo 19:00)

Näyttelyyn on mahdollista ostaa liput ennakkoon tietylle päivälle. Suosittelemme ostamaan liput ennakkoon, sillä näyttely on luultavasti useana päivänä loppuunmyyty.

Näyttely sijaitsee: Telliskivi M-rakennus, Telliskivi tn 60/3, 10412 Tallinna, Viro

Näyttelyn tekstit ovat viroksi ja englanniksi. Näyttelyyn voi tutustua myös pyörätuolilla.

Näyttely sijaitsee suositulla ja helposti saavutettavalla Telliskiven alueella.

Osta liput täältä >>


Hinnat

Hinta riippuu ajankohdasta, tarkemmat tiedot näyttelyn omilta sivuilta. Mystery of Banksy

Aikuiset 18,00 € - 20,00 €

Opiskelija, eläkeläinen ja vammainen 14,00 € - 16,00 €

Lapset ja nuoret (7-15-vuotiaat ja sitä vanhemmat) 10,00 € - 12,00 €

Perhelippu (2 aikuista + 2 lasta tai 1 aikuinen ja 3 lasta) 45,00 € - 49,00 €


Kuka on Banksy?

Banksy on luultavasti maailman tunnetuin ja samalla salaperäisin graafikko. Hänen teoksensa valtaavat kadut, huutokauppatalot ja niiden hintataulut. Itse asiassa häntä pidetään yhtenä aikamme arvostetuimmista nykytaiteilijoista. Banksyn katutaide saa huomiota, koska se koskettaa yhteiskunnan kipupisteitä ja koskettaa ihmisiä syvästi - joskus ironisesti, joskus poliittisesti, mutta aina runollisesti. Kun taiteilijan kotikaupungin Bristolin kaupunginvaltuusto halusi vuonna 2009 poistaa yhden Banksyn teoksista kaupungista, se järjesti äänestyksen. Äänestäneistä 97 prosenttia vastusti ajatusta. Se oli selkeä osoitus taiteilijan työn merkityksestä. Nykyään Banksyn taide on kaupungin tärkein nähtävyys. Banksyn vaikutus ei rajoitu taidemaailmaan. Vuonna 2010 Time Magazine nosti hänet maailman 100 vaikutusvaltaisimman ihmisen listalle Barack Obaman, Steve Jobsin ja Lady Gagan rinnalle.


Telliskivi

Miten päästä Banksyn näyttelyyn Tallinnassa?

Raitiovaunulla: Jää pois Telliskivessä, kävele pysäköintialueiden läpi tai Telliskivikatua pitkin kohti M-rakennusta, tai pysähdy Baltian asemalta Reisijate Wegia pitkin, kunnes saavut Telliskivikortteliin.


Junalla tai raitiovaunulla: Itämeren asemalta pääset meille Reisijateen kautta 7 minuutissa.


Autolla: Telliskivikorttelissa ja sen läheisyydessä on useita pysäköintialueita. Tarjolla on sekä maksullisia että ilmaisia paikkoja.


Satamasta: Raitiovaunut 1 ja 2


Lisätiedot

Lue lisää näyttelystä: Mystery of Banksy
Kuvat: Dominik Gruss ja COFOEntertainment
Tekstit: Visit Tallinn, The Mystery of Banksy - A Genius Mind


Varaa matka Tallinnaan ja tutustu Banksyn näyttelyyn

Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt