Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Kylpylälomat

Viron kylpylät kutsuvat nautiskelemaan

Nauti, polski, riehu tai rauhoitu – Viron laajasta kylpylätarjonnasta löydät varmasti juuri sopivan kohteen. Tallinnan kylpylälomalla voit yhdistää kulttuurin, hemmottelun ja shoppailun. Hiekkarannoistaan tunnettu Pärnu on upea ympäri vuoden. Viron suurimmalta saarelta Saarenmaalta löytyy ohjelmaa myös perheen pienimmille. Kahden tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta sijaitseva Haapsalu on tunnettu monista kansainvälisistä festivaaleistaan ja houkuttelevista ravintoloistaan. Laulasmaa puolestaan on perinteinen lomapaikka, jossa viihtyvät rantakansan lisäksi lainelautailijat, sukellusta harrastavat ja ulkoilusta nauttivat. Tutustu upeisiin kylpyläkohteisiin ja varaa omanlaisesi loma!

Parhaat kylpylätarjoukset

Tallinnan kylpylälomat

Kylpyläloma Tallinnassa on erinomainen tapa hengähtää ja kokea kylpylähoitojen ihmeitä tekevä vaikutus. Rentouttavien hoitojen lisäksi Tallinna tarjoaa hyvät ostosmahdollisuudet sekä ihastuttavat kahviot ja ravintolat, joissa pääset irtaantumaan arjen kiireistä. Kolmen päivän loma on mahdollista viettää seuraavissa Tallinnan kohteissamme; keskustassa Kalev Spa sekä hyvien ulkoilumaastojen läheisyydessä sijaitseva Viimsi SPA.

Pärnun kylpylälomat

Pärnu houkuttelee lomailijoita monipuolisella ravintolatarjonnalla, cocktailbaareilla, kylpylöillä ja rennolla tunnelmalla. Se on Viron merkittävin lomakeskus, josta löytyy lukuisia erityyppisiä Spa-kohteita, suurista vesipuistoista aina intiimeihin ja perinteikkäisiin kylpylöihin. Kaunis merenrantapromenadi sopii ihanteellisesti ulkoiluun. Tallinnaa hieman edullisempi hintataso sopii hyvin shoppailijalle. Matkapoikien valikoimasta löytyvät Pärnun suosituimmat kylpylät; Hedon Spa, Medical Spa & Hotel Estonia, Tervis, Tervise Paradiis ja Viiking Spa.

Saarenmaan kylpylälomat

Viron suurimmalla saarella Saarenmaalla näet ruokokattoisia taloja, puistoja, korkeita rantatörmiä sekä lähes sata suojelukohdetta. Eipä siis ihme, että Saarenmaata pidetään erittäin hyvänä lomakohteena, jossa on leppoisan saaristolaistunnelman lisäksi monenlaista nähtävää ja koettavaa.
Saarenmaan kylpylät tarjoavat ohjelmaa sekä aikuisille että perheen pienimmille.


Laulasmaan kylpylälomat

Laulasmaa Spa sijaitsee erinomaisella paikalla merenrannalla vain 35 km päässä Tallinnasta. Laulasmaan ranta on täydellinen uimapaikka, jota myös paikalliset lainelautailijat arvostavat. Kaunis luonto, ikivanha mäntymetsä ja merenranta tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet pyöräilyyn, hiihtoon, ulkoiluun, lenkkeilyyn tai patikointiin. Lomapaketin sisällön voi valita kahdesta eri vaihtoehdosta: kylpylälomaan sisältyy puolihoito ja hoitoja, hotellilomaan sisältyy aamiainen ja siihen voi yhdistää halutessaan lisämaksullisen hoitopaketin.


Haapsalun kylpylälomat

Haapsalu on viihtyisä ja rauhallinen, pitkät perinteet omaava kylpyläkaupunki alle 2 tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta. Haapsalun ensimmäinen mutakylpylä avasi ovensa vuonna 1825, ja siitä lähtien Haapsalu onkin houkutellut kylpylävieraita kaikkialta maailmasta - aina Venäjän keisareita myöden. Haapsalun levollista tunnelmaa ja ilmapiiriä arvostavat perheet ja kaikki, jotka nauttivat ulkoilusta ja kylpylähoidoista. Suositut kylpylät sijaistevat myös ihanteellisissa paikoissa - Fra Mare meren rannalla mäntymetsän keskellä ja Spa Hotell Laine aivan Haapsalun keskustan tuntumassa meren lahden rannalla.

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat tarjoukset ensimmäisenä!

TILAA

Kylpylälomalle rentoutumaan!