Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje

Kylpylälomat

Viron kylpylät kutsuvat nautiskelemaan

Nauti, polski, riehu tai rauhoitu – Viron laajasta kylpylätarjonnasta löydät varmasti juuri sopivan kohteen. Tallinnan kylpylälomalla voit yhdistää kulttuurin, hemmottelun ja shoppailun. Hiekkarannoistaan tunnettu Pärnu on upea ympäri vuoden. Viron suurimmalta saarelta Saarenmaalta löytyy ohjelmaa myös perheen pienimmille. Kahden tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta sijaitseva Haapsalu on tunnettu monista kansainvälisistä festivaaleistaan ja houkuttelevista ravintoloistaan. Laulasmaa puolestaan on perinteinen lomapaikka, jossa viihtyvät rantakansan lisäksi lainelautailijat, sukellusta harrastavat ja ulkoilusta nauttivat. Tutustu upeisiin kylpyläkohteisiin ja varaa omanlaisesi loma!

Tallinnan kylpylälomat

Kylpyläloma Tallinnassa on erinomainen tapa hengähtää ja kokea kylpylähoitojen ihmeitä tekevä vaikutus. Rentouttavien hoitojen lisäksi Tallinna tarjoaa hyvät ostosmahdollisuudet sekä ihastuttavat kahviot ja ravintolat, joissa pääset irtaantumaan arjen kiireistä. Kylpyläloman viettoon suosittelemme Tallinnan keskustassa sijaitsevaa Kalev Spa hotellia sekä hyvien ulkoilumaastojen ympäröimää Viimsi SPA hotellia.

Pärnun kylpylälomat

Pärnu houkuttelee lomailijoita monipuolisella ravintolatarjonnalla, cocktailbaareilla, kylpylöillä ja rennolla tunnelmalla. Se on Viron merkittävin lomakeskus, josta löytyy lukuisia erityyppisiä Spa-kohteita, suurista vesipuistoista aina intiimeihin ja perinteikkäisiin kylpylöihin. Kaunis merenrantapromenadi sopii ihanteellisesti ulkoiluun. Tallinnaa hieman edullisempi hintataso sopii hyvin myös shoppailijalle. Matkapoikien valikoimasta löytyvät Pärnun suosituimmat kylpylät; Hedon Spa, Medical Spa & Hotel Estonia, Tervis, Tervise Paradiis ja Viiking Spa.

Laulasmaan kylpylälomat

Laulasmaa Spa sijaitsee erinomaisella paikalla merenrannalla vain 35 km päässä Tallinnasta. Laulasmaan ranta on täydellinen uimapaikka, jota myös paikalliset lainelautailijat arvostavat. Kaunis luonto, ikivanha mäntymetsä ja merenranta tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet pyöräilyyn, hiihtoon, ulkoiluun, lenkkeilyyn tai patikointiin. Lomapaketin sisällön voi valita kahdesta eri vaihtoehdosta: kylpylälomaan sisältyy puolihoito ja hoitoja, hotellilomaan sisältyy aamiainen ja siihen voi yhdistää halutessaan lisämaksullisen hoitopaketin.


Haapsalun kylpylälomat

Haapsalu on viihtyisä ja rauhallinen, pitkät perinteet omaava kylpyläkaupunki alle 2 tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta. Haapsalun ensimmäinen mutakylpylä avasi ovensa vuonna 1825, ja siitä lähtien Haapsalu onkin houkutellut kylpylävieraita kaikkialta maailmasta - aina Venäjän keisareita myöden. Haapsalun levollista tunnelmaa ja ilmapiiriä arvostavat perheet ja kaikki, jotka nauttivat ulkoilusta ja kylpylähoidoista. Suositut kylpylät sijaistevat myös ihanteellisissa paikoissa - Fra Mare meren rannalla mäntymetsän keskellä ja Spa Hotell Laine aivan Haapsalun keskustan tuntumassa meren lahden rannalla.

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat tarjoukset ensimmäisenä!

TILAA


Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt