Riika, Latvia

Sää tänään

0°C

Sää tänään ja 5 vrk ennuste

24.10.

2°C

25.10.

2°C

26.10.

9°C

27.10.

8°C

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap Sulje

Kaupunkiloma Riikaan lentäen

UUTUUS! Hotellimatka Riikaan AirBalticilla Tampereelta, Turusta ja Helsingistä! Lennä reilussa tunnissa Riikaan ja vietä kokonaiset 3 päivää kohteessa.

Hotellimatka Riikaan

Riika on monipuolinen lomakaupunki, jonka kohokohta on eittämättä kaunis Vanha Kaupunki. Riiassa löytyy majoituksen suhteen valinnanvaraa, sillä valikoimassamme on 4 keskustahotellia. Kaikista hotelleista on vain kävelymatka Vanhaan Kaupunkiin (noin 10 min). Keskusta tarjoaa hyviä ostosmahdollisuuksia ja monenlaista ajanvietettä. Perheen kanssa kannattaa pistäytyä vaikka Akva Parkissa tai eläinpuistossa.

Matka on omatoiminen eikä sisällä kuljetuksia kohteessa. Matkan hintaan sisältyy käsimatkatavaran lisäksi yksi ruumaan menevä max 20 kg laukku / asiakas.

Shoppailua Riiassa

Riika ei jätä shoppailijaakaan kylmäksi, sillä keskustassa on useita tavarataloja, mm- Stocmann ja Riian keskustan tuntumassa noin 110 000 neliömetrin kokoinen ostoskeskus, jossa voi ostosten lomassa mm. ruokailla, keilata, käydä kasinolla tai kampaajalla ja kauneushoidoissa.

Riika on monipuolinen Latvian pääkaupunki

Kun kaipaat tunnelmallisia hetkiä ja vilkasta kaupunkielämää, suosittelemme sinulle matkaa Riikaan. Riika on kauniiden puistojen, museoiden ja kirkkojen kaupunki, sekä koko Baltian yöelämän keskus. Riika on sekä historiallinen nähtävyys että moderni ja dynaaminen Latvian pääkaupunki. Vilkas ja trendikäs pääkaupunki on ainutlaatuinen yhdistelmä uutta ja vanhaa. Upeat puistot, keskiaikaiset rakennukset, museot ja kirkot tarjoavat paljon mielenkiintoista nähtävää.

HUOM! Netin varaamo näyttää matkojen kestoksi 3 yötä, sillä Suomeen saavutaan seuraavan vuorokauden puolella yöllä. Hotellissä öitä matkalla on kuitenkin vain 2.

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap
Cxense Display